Nieuw

Het gaat goed met Nederland, de voedselbanken zijn nagenoeg uitverkocht

Terwijl de voedselbanken in crisis verkeren omdat ze het stijgende aantal aanvragen niet kunnen verwerken, blijft Den Haag schreeuwen dat het zo goed gaat met Nederland. En als het dan zo goed zou gaan met de Nederlandse economie, waar de gewone normale Nederlander niets van merkt, dan betekent dat automatisch dat er dan weer meer geld naar Brussel gaat waar dan weer “zielige“ gezinnen in Turkije een maandelijkse uitkering van krijgen.

Door Elise Nijmegen

De armoede neemt toe, de consumentenprijzen zijn met 1.3% gestegen, het aantal zwerfjongeren, illegalen en daklozen neemt toe en ook het aantal jihadgangers. Dat jonge gezinnen massaal de grote steden verlaten heeft vast niets te maken met de islamitische overlast, niets te maken met het groeiende gevoel van onveiligheid door de autobranden, de berovingen, aanrandingen, schietpartijen, verdwenen mensen en scheldende, schreeuwende, spugende en licht ontvlambare islamitische hangjongeren.

Er wordt door dit ondemocratische eurofiele kabinet weer miljarden uitgegeven aan de EU, ontwikkelingssamenwerking en andere nutteloze dingen waar we alleen maar dictatuur, dominantie en heel veel mensen met middeleeuwse normen en waarden voor terug krijgen die hier niets te zoeken hebben en niet passen in de vrije westerse maatschappij. Maar dat is nu eenmaal de opdracht van Brussel, het omvolken van Nederland en de rest van de “open grenzen” landen.

Dat narcisme, arrogantie en buitenlandse/Europese belangen bij vele eurofiele politici leiden tot het blijven ontkennen van de feiten die deze islaminvasie met zich mee brengt en waar heel veel Nederlanders al jaren en jaren last van hebben is godgeklaagd. Deze islamisering van ons land houdt niet vanzelf op beste mede- Nederlanders, we zullen zelf in actie moeten komen en moeten gaan vechten voor het behoud van ons land, onze cultuur, tradities zodat onze (klein) kinderen ook op kunnen groeien in vrijheid zonder bang te hoeven zijn voor verwarde islamieten.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Het gaat goed met Nederland, de voedselbanken zijn nagenoeg uitverkocht

 1. Ze blijven weg kijken,de dames en heren in dat achterlijke kabinet
  Wat je niet ziet is er niet, sorry wij het klootjesvolk zien het wel, maar die engnekken in Den-haag
  worden van A naar B gereden en sluiten de ogen voor de realiteit, tot wij door hun beleid onze ogen voor goed sluiten en de lafbekken er gauw vandoor gaan

  Like

 2. Daarom zou het tijd worden dat we van dit kabinet af komen en in sneltreinvaart uit de EU moeten stappen. Voor degenen die er wat meer over willen lezen: https://www.deblauwetijger.com/product/manifest-aan-het-volk-van-nederland-burgercomite-eu/

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2017 om 23:48 //

  Bijna overbodig te zeggen dat ik me volledig aansluit bij de woorden van Elise Nijmegen, waar ik aan toe zou willen voegen dat ik steeds vaker vrees dat het te laat is, weliswaar winnen zogenaamd populistische partijen aan belang en aanhang maar het is te weinig en het gaat te langzaam, het aandeel van mensen die niet of nauwelijks geïnteresseerd zijn in politiek en vanuit die ongeïnteresseerdheid maar op de oude partijen blijven stemmen is te groot en beweegt nauwelijks.

  Like

 4. templars2017 // november 8, 2017 om 00:58 //

  Tijl heeft gelijk, ook deze keer, het is zoals hij zegt er gebeurt niets of veel te weinig.
  Alle daden van de regeringen zijn een druppel op een hete plaat ,terwijl die plaat almaar heter wordt.
  Je ziet het overal ,ziektezorg wordt verminderd , de verzorging van oude mensen ,die nota bene heel hun leven belastingen betaald hebben ,laat te wensen over tegen prijzen die de pan uit swingen .
  Een maand rustoord wordt niet meer gedekt door het pensioen dat de bewoners krijgen ,dus moet iemand de rest bijpassen ………..het is een schande ,een regelrechte schande dat die “vluchtelingen “alles krijgen wat ze van doen hebben zonder er een Euro aan uit te moeten geven want de staat betaald het wel ,en wie is de staat ,juist …alle belastingbetalers!!
  Alsof het nog niet genoeg is ,en het is nooit genoeg ,dan gaan ze nog klagen dat ze als minderheid benadeeld worden tegenover diegene die hele dagen hun kas mogen afdraaien om hun verblijf hier te bekostigen.
  Dat wij hier in Europa een leven hebben vinden ze niet juist ,dat wij een vorm van “LUXE” hebben vinden ze niet kunnen ,maar doen zoals wij allen moeten of hebben moeten doen om de eindjes aan elkaar te knopen ,namelijk er voor gaan werken vinden ze ook niet kunnen !!
  Die gasten denken echt dat al wat we in bezit hebben we hebben gekregen ,dat op zich toont aan wat voor een randdebielen dat allemaal zijn!!
  Ik moet me aansluiten bij wat Tijl zegt het sociaal weefsel is reeds door overbelasting zo dun geworden dat het moet scheuren ,als het al niet gescheurd is.
  Als het inkomen van de staat niet meer evenredig is met wat de staat uitgeeft dan is er een negatieve balans en dat geeft nooit positieve resultaten.
  Het deel dat de staat uitgeeft aan sociale zorg, ziektezorg en overlevingspensioen is meer dan wat ze binnenkrijgt aan belastingen om die zorgsector mee te betalen ,dus is er steeds een negatief saldo ,hoe meer “vluchtelingen ” aan het sociaal infuus gehangen worden hoe minder er is voor de mensen van hier die het echt nodig hebben.
  Wij worden dus ook hier benadeeld om die zandvlooien een leven te geven ,wel ik vind DAT niet kunnen.

  Liked by 1 persoon

 5. Templars2017,uitstekkend omgeschreven!!! Zo Zo ziet er Nedeland uit. Ellendig.

  Like

 6. Ik kan het alleen maar eens zijn met Templates boven- beschrevene. Wat biedt de toekomst nog voor autochtonen, ofwel de Nederlander/Westerling wiens gebruiken, waarden en normen volledig tenietgedaan worden door gasten die vanuit de woestijn hier steeds meer macht krijgen…

  Liked by 1 persoon

 7. Piet Karbiet // november 8, 2017 om 12:42 //

  Volgens Soros-trol Mabel moeten wij meer in contact komen met moslims. Nou, volgens mij komt 85% van de Nederlanders dagelijks in contact met de uitwassen en misstanden van deze veroveringsideologie, islam genaamd. In het OV, op scholen, in winkels, op straat en via de TV en de krant. Maar 6% van de bevolking is moslim, echter domineren zij dagelijks negatief het nieuws met hun gezeik en gedram. Kotsbeu heb ik ervan.

  Like

 8. bp633livenl // november 8, 2017 om 17:53 //

  In 2006 waren er al 6% moslims in ons land.
  Nu 11 jaar later met vele geboortes en al die zogenaamde vluchtelingen
  zijn het er zeker meer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s