Nieuw

Francisco van Jole loopt een blauwtje in witte onderbroek

Door: Zentgraaff

“Francisco van Jole voerde mij, een vrouw van 23, dronken, bracht me naar zijn hotel, ging tussen mij en zijn hoteldeur staan, kleedde zich uit en ging op me liggen, ondanks dat ik nee zei. #metoo Francisco”. Raaaaaaaarrrrrrr filmpje van een anoniem e-mailadres, zomaar ingestuurd. Echt heuselijk waar of gewoon een fake van een kwaadwillende die gewaardeerde confrère Van Jole een pootje wil haken? De verhalen over dat Frolo de gheyle was van de zeven VARA-dwergen zongen al langer rond in het circuit, maar nu duikt er dan een filmpje op waarin sprake is van “wit ondergoed” en dronken bepotelings in het hotel.

Lees verder:

https://www.geenstijl.nl/5139290/te-mooi-om-waar-te-zijn/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Francisco van Jole loopt een blauwtje in witte onderbroek

 1. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2017 om 17:00 //

  Heb meteen even gekeken bij Feldwebel Breedveld omdat ik verwachtte dat hij wel weer een hoop onzin zou vertellen maar dit keer kwam ik bedrogen uit, hij schreef voor de verandering eens de waarheid. Best wel bijzonder voor hem ! Ik moet altijd lachen om de reacties die bij hem vaak beginnen met “Goed stuk Peter”! Dit keer was het er (tot nu toe) maar eentje maar daar komen er vast nog wel een paar bij.

  Like

 2. Breedveld kwam alleen maar in het geweer omdat het aansluit op zijn belachelijke theorie dat de massa-aanrandingen door asielzoekers in Keulen niet heeft plaatsgevonden en volgens hem verzonnen is.

  Like

 3. Hij heeft bekend. En nu ? Gewoon doorjopen, niets aan de hand (waarschijnlijk).

  Like

 4. Killders // november 9, 2017 om 19:33 //

  Ooooh …… moreel ordeel van groepje dat Trump als MOREEL kompas heeft….. nu begrijp ik het!! Da’s lachen, joh!

  Like

 5. Killders // november 9, 2017 om 19:38 //

  Dus…
  Bij extreem-rechtse Bill O’Reilly …. waren jullie ANGSTVALLIG STIL! En maar WEGKIJKEN!
  Bij extreem-rechtse Roger Ailes …. waren jullie ANGSTVALLIG STIL! En maar WEGKIJKEN!
  Bij extreem-rechtse en Nazi lover Trump …. waren jullie ANGSTVALLIG STIL! En maar WEGKIJKEN!

  Maar bij linkse Van Jole, die er eerlijk over is, waar het om iets zeer beperkts gaat…. METEEN GILLEN als een mager speenvarken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: