Nieuw

Christelijke symbolen moeten uit ziekenhuizen verdwijnen – maar islamitische zijn noodzakelijk

Het nieuwe Zweden – Vänsterpartiet, Linkse Partij, heeft geëist dat gebedsruimtes in de ziekenhuizen in de regio ontdaan worden van kruizen en andere christelijke symbolen. De Provinciale Raad heeft het voorstel voor verwijdering door verzonden. Håkan Linnarsson (Socialisten) zegt tegen Nya Tider dat het deel uitmaakt van de mensenrechten om geen kruizen te zien in ziekenhuizen. Maar islamitische symbolen blijven echter noodzakelijk om “de diversiteit weer te geven”.

Al eerder raakte de Zweedse Migratie Dienst in zwaar weer toen het zijn tolken verbood om kruisjes te dragen, terwijl een sluier prima was. Nu heeft de gezondheidszorg in Västra Götaland vergelijkbare plannen. Op 29  november 2016 werd het voorstel al opgeworpen door zes partijleden van de Vänsterpartiet, waaronder Marjan Garmroudi uit Iran die vorig jaar een lezing gaf over het thema “Feminisme achter de sluier”.

Het voorstel van de Linkse Partij krijgt nu gehoor van de andere politici in de regionale regering, die het voorstel voor verdere beoordeling hebben doorgezonden. Håkan Linnarsson (S) behoort tot degenen die het voorstel toejuichen en van mening is dat er tegenwoordig sprake is van schending van de mensenrechten door ​​in openbare ruimtes zichtbare kruizen toe te staan, en deze christelijke symbolen moeten verdwijnen.

De ruimtes moeten worden omgebouwd om de christelijke symbolen te verbergen

Er zijn 18 grote ziekenhuizen in de regio, waar in velen een aantal gebedskamers zijn. Soortgelijke kamers zijn ook te vinden in de andere gezondheidsfaciliteiten in de regio. Volgens het voorstel moeten de kamers opnieuw worden opgebouwd door bestaande christelijke interieurstukken te verwijderen en deze te vervangen door wandkasten en andere neutrale ontwerpen. Het is nog onduidelijk hoeveel kamers op deze manier moeten worden omgebouwd, maar uitgaande van het aantal ziekenhuizen in de regio is het op zijn minst twintig ruimtes.

Alle provincie instanties zijn positief over het voorstel. Maar in het protocol van de regionale raad staat echter wel dat “niemand van de verwijzende instanties zijn mening over de financiering uitspreekt”, en wil daarom een verder onderzoek om te bepalen waar de geldmiddelen moeten worden weggenomen om de kamers opnieuw te bouwen.

(Rommel: Helaas staat de rest van het artikel achter een betaalmuur.)

Bron:

https://www.nyatider.nu/kristna-tecken-bort-fran-varden-men-muslimska-gar-bra/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Christelijke symbolen moeten uit ziekenhuizen verdwijnen – maar islamitische zijn noodzakelijk

 1. Blijven voeden die kanker, dan kom je er zeker nooit vanaf.

  Liked by 3 people

 2. Nou ja als ze dat allemaal willen daar prima toch
  Ik neem dat land al jarenlang niet meer serieus
  Ze kunnen beter hun land weggeven aan Saudi Arabië hup andere vlag er op en klaar.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2017 om 01:45 //

  Zolang de Zweden daar niet massaal tegen in verzet komen zullen ze door blijven gaan met deze idioterie. Eerlijk gezegd was ik een tijdje geleden al tot de conclusie gekomen dat Zweden niet meer te redden is. En als de bevolking achter deze achterlijkheid staat moet de rest van Europa maar gauw elke bemoeienis staken. 10 Jaar en dan is Zweden het eerste islamitische land in Europa.

  Liked by 2 people

 4. bp633livenl // november 7, 2017 om 01:55 //

  Dat komt ervan als je als land nooit aan een oorlog hebt deelgenomen en je dus
  niet weet wie je vijand en je nsb-ers zijn

  Liked by 1 persoon

 5. Dat moet je tegen die Duitsers zeggen.

  Liked by 1 persoon

 6. Alphons Mantel // november 7, 2017 om 08:33 //

  Een fout advies kun je ook negeren

  Like

 7. 10 Jaar en dan is Zweden het eerste islamitische land in Europa.?…. Met Rutte aan hier het roer worden wij misschien wel nummer1, alvast felicitaties aan zijn achterlijke ” stemmers” die graag leugens aanhoren van Pinokkio

  Like

 8. waarom moet alles wat christelijk is wijken kruizen enz , waarom geven we keer op keer toe aan de islam, althans Zweden in dit geval, is iedereen nou zo bang voor de moslims die alleen maar schreeuwen en van alles eisen
  stel idioten die dit allemaal pikken, ik ben ergens blij dat pas de Deense minister in een asielzoeker
  centrum is belaagd door de bewoners, kan ze ook eens zien met wat voor mensen we te maken hebben

  Liked by 1 persoon

 9. Ik ben benieuwd wat er met het ”RODE KRUIS” van het Rode Kruis gaat gebeuren? Met de naam en het symbool! Misschien willen die
  dwazen vande religie van de ”vrede” daar ook wel iets aan gaan veranderen, hopelijk lezen die gekken dit niet!

  Like

 10. Deze winter mijn jas zal met een kruis geverseerd worden. Misschien om nog sterker TEGEN de Islam te schreuwen nog een grote kruis om de nek, en nog even en ik ga myself “kruisen” !!! Ik ben ateist,maar kruis is voor mij closer dan smerige mentale dwergen met hun vieze,islamitische moskeen !!! Het zal de winter van het kruis worden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s