Nieuw

Charlie Hebdo krijgt weer doodsbedreigingen na kritische cartoon over Tariq Ramadan

Door: Elif Isitman

Het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo heeft bij de politie aangifte gedaan van bedreiging. Na de publicatie van een nieuwe islamkritische cartoon, heeft de redactie opnieuw doodsbedreigingen ontvangen. De politie neemt de bedreigingen serieus.

De bloedige aanslag op de redactie van Charlie Hebdo in januari 2015 na de publicatie van satirische cartoons over de profeet Mohammed was de eerste van een reeks terreuraanslagen in Frankrijk. Het maakt de doodsbedreigingen extra pijnlijk. Bij de aanslag werden twaalf mensen vermoord.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/11/charlie-hebdo-krijgt-weer-doodsbedreigingen-na-kritische-cartoon-over-ramadan-557103/

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Charlie Hebdo krijgt weer doodsbedreigingen na kritische cartoon over Tariq Ramadan

 1. Alle perverse smeerlapperij is goed, zolang je er maar geen tekeningetje van maakt….?

  Like

 2. templars2017 // november 7, 2017 om 23:28 //

  Totaal gebrek aan humor die zandapen, wij mogen lachen met wie en wat we willen !!
  Gaan protesteren omdat er iets getekend wordt die je niet aanstaat is reden genoeg om de satire ten top te drijven.
  Charlie hebdo zal nooit ophouden de satire in de wereld te zenden , en de zandapen zullen steeds weer gefrustreerd worden , ik lach liever dan dat ik gefrustreerd moet rondlopen , humor is noodzakelijk in het leven ,zij die dat niet begrijpen leven niet echt…………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: