Nieuw

Allahtone jongeren terroriseren Belgen: “Belgen moeten oprotten”

Muziekacademie trekt aan alarmbel over hangjongeren: “Krijg vaak naar het hoofd geslingerd dat de Belgen moeten oprotten"

De situatie rond het Dapperheidsplein in Anderlecht is stilaan onleefbaar geworden. Hangjongeren en Roma teisteren de buurt tot grote frustratie van de plaatselijke handelaars en de Muziekacademie. Zij willen dat de gemeente doortastender optreedt.

Voor veel handelaars van het Dapperheidsplein is de maat nu echt vol. Hun frustraties willen ze maar al te graag uiten, maar liefst anoniem. “Uit vrees voor represailles”, klinkt het. “Maar de laatste jaren is de situatie onhoudbaar geworden. Ik krijg vaak naar het hoofd geslingerd dat het tijd is dat de Belgen oprotten uit Anderlecht”, vertelt één van de handelaars uit de aangrenzende Wayezstraat.

Schade aan de handelszaken is er schering en inslag en hangjongeren zorgen voor een groot onveiligheidsgevoel.

Nieuwsblad >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Allahtone jongeren terroriseren Belgen: “Belgen moeten oprotten”

 1. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2017 om 23:21 //

  De ellende is dat het symptoombestrijding, de politie treed op en verplaatst zo de overlast al dan niet tijdelijk naar een andere locatie. Er moet een structurele oplossing gezocht worden, straffen kan waarschijnlijk niet of ontoereikend binnen de huidige kaders van het recht. Gezocht moet worden naar mogelijkheden om bij aanhoudende overlast daadwerkelijk over te gaan tot uitzetting. Laat al die Linkse pappen en nathouders maar schreeuwen en demonstreren tot ze een ons wegen. Laat het verstand maar eens zegevieren.

  Liked by 1 persoon

 2. Gewoon een paar etters neerknallen als voorbeeld en de lijken aan een leuk modern schavotje laten verrotten. het is werkelijk zo simpel maar de wil is er niet. alle andere middelen zijn pleisters

  Liked by 1 persoon

 3. Omdat onze slappe laffe en bange-linkse regeringen zijn burgers verraden heeft en niet zijn burgers wil beschermen , komt de burger-religieuze oorlog steeds naderbij !

  Like

 4. polderboy // november 8, 2017 om 08:52 //

  Was 20 jaar geleden in A,dam West hetzelfde. Bestuur en ambtenaren hoefde je niet op te rekenen. Daarnaast, bij dergelijk slecht nieuws zijn de brengers al sinds de oudheid bepaald niet geliefd.
  Dan maar de mond dicht houden, en gewoon door laten rotten? Dat helpt ook niet, want politie blijft in dergelijke tot no go gebieden uitgegroeide wijken gewoon weg: die denken eerst aan hun eigen veiligheid.

  De enige keuze is een goed bestuur kiezen, die de ellende erkent en bereid is de zaken werkelijk aan te pakken. Dus niet lui die de slecht nieuws brengers voor vuile racisten en fascisten en extreem rechts uitmaken.

  Like

 5. Horatius // november 9, 2017 om 13:30 //

  Dat Dapperheidsplein kunnen ze maar beter een andere naam geven: Collaboratieplein of Romaplein maar de huidige naam wekt alleen maar de lachlust op.

  Generatiegenoten van mij kunnen zich zeker herinneren dat eind jaren 60 het Monument op de Dam dag en nacht werd bezet door z.g. hippies die leefden te midden van hun eigen vuil en toeristen de lust benam om dit plein te bezoeken.

  De toenmalige burgemeester (ik ben zijn naam vergeten, maar het was in ieder geval een PvdA creatuur) weigerde op te treden.
  Tot er op een avond volkomen onverwachts een stelletje mariniers het hele zooitje binnen no time hadden weggeveegd. De linkse pers, toen ook al, schreeuwde moord en brand maar het probleem was op effectieve wijze opgelost.

  Die mariniers bestaan blijkbaar niet meer, wegbezuinigd? Maar er bestaan wel veel stoere motorclubs en talloze voetbalfans, hooligans genaamd. Waar blijven die om bepaalde problemen op te lossen nu onze bromsnorren het laten afweten?

  ik heb er zelf geen afdoende verklaring voor, maar ze hebben waarschijnlijk andere prioriteiten zoals het eindeloos staren naar hun sociale media of de handel in drugs en het sleutelen aan de motoren.

  Zelfs de Joden in Amsterdam vormden in de winter van 40-41 knokploegen bewapend met boksbeugels en fietskettingen om de strijd aan te binden met de NSB en de WA.

  Liever strijdend ten onder dan te bukken voor de straatterreur van Bulgaren, Roemenen, Marokkanen en ander gespuis.

  Like

 6. Dus Belgen moeten oprotten uit hun eigen land? Zegt veel over de mensen die het zeggen. Dat we onderdrukt worden in eigen land is een feit maar dat ligt aan de huidige regering. Menslievend zijn is mooi maar je eigen identiteit verloochenen is een heel ander ding.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: