Nieuw

Trump buigt niet voor Japanse keizer

De Amerikaanse president Donald Trump is vandaag bij zijn bezoek aan Japan in het Keizerlijk Paleis in Tokio ontvangen door het keizerlijk paar. Trump werd tijdens de audiëntie vergezeld door zijn echtgenote Melania.

Amerikaanse en Japanse media hadden bij de ontmoeting alleen aandacht voor de begroeting. In 2009 werd Trumps voorganger Barack Obama verweten een (te diepe) buiging te hebben gemaakt voor keizer Akihito. Alle ogen waren daarom gericht op Trump om te zien hoe hij zou omgaan met het protocol. Het bleef bij een handdruk en een lichte knik met het hoofd, zo stelde de persfotografen vast. Ook First Lady Melania knielde niet.

Lees verder en zie foto’s:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/trump-knielt-niet-voor-japanse-keizer~a76f526b/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s