Nieuw

Terreurmoslim Moussa L. moet heel erg huilen in de gevangenis

Terreurverdachte Moussa L. vertel in een interview met Danny Ghosen voor het programma De Nieuwe Maan hoe het was om op de terrorisme-afdeling vast te zitten. “Dit meen ik serieus: dit wens ik voor niemand”, aldus L. “Het doel daar is om mensen te vernederen. Dat is het hoofddoel.”

L. kan zich niet vinden in de manier hoe lichamelijke onderzoeken worden gedaan. “Dat je uitgekleed moet gaan en dat een man naar je kijkt, zowel van voor als van achter. Hurken en ga maar zo door. Het liefst breek ik zijn nek”, zegt L., terwijl hij met zijn handen een denkbeeldige nek breekt. “Dat meen ik echt serieus.”

Hij heeft erg te doen met zijn ‘broeders en zusters’ die nog vastzitten op de afdeling. “Het lijkt net alsof je in de dierentuin zit. Bij elke deur word je gefouilleerd”, aldus L. “Overal hangen camera’s en microfoons.”

WNL >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8311 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Terreurmoslim Moussa L. moet heel erg huilen in de gevangenis

 1. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2017 om 01:21 //

  Nou doet de Nederlandse justitie eindelijke eens iets goeds gaat hij het weer af zitten kraken. Trouwens waar hij al dan niet in gelooft zal mij worst wezen. En er is een voordeel, als je na je detentie tot de slotsom komt dat dit een slecht land is dan mag je gewoon weg, sterker nog; men heeft liever dat je ook helemaal niet meer terug komt. By the way, als je openbaar maakt wanneer je weggaat dan komen we je uitzwaaien ! Dag en tot nooit meer ziens !

  Liked by 4 people

 2. Deze lul verdiend het om afgeslacht te worden samen met zijn kinderen en parasiterende kut familie
  In naam van de vader de zoon en de heilige geest amen.

  Liked by 2 people

 3. polderboy // november 7, 2017 om 02:45 //

  Vergeet niet dat Moussa een moslim is: een uitverkorene van Allah.
  Moslims, parels der mensheid, geloven in de waarheid, de hen het goddelijke recht geeft over levens van niet moslims te beschikken, alsof het het opruimen van afval betreft. Dat doen ze overigens ook graag, ongelovig afval verwijderen, overal, wereldwijd, dagelijks, al 1400 jaar.
  Ik kan me voorstellen dat Moussa als volger van Allah de almachtige, die daarmee zelf ook almacht heeft verworven, zich erg op zijn goddelijke pikkie getrapt voelt.

  Liked by 2 people

 4. Harry potter // november 7, 2017 om 10:17 //

  Moge hij branden in de hel, die hoerenzoon van allah verdient niet beter.

  Liked by 2 people

 5. Voordeel van Nederland is dat je niet hoeft te blijven. Leverje paspoort in en tot niet ziens.

  Liked by 1 persoon

 6. Weg met dit moslim afval.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik geef deze heer Moussa groot gelijk , je moet deze mensen niet zo vernederen in de gevangenis , je moet ze tegen de muur zetten en ze worden nooit meer vernederd.

  Like

 8. Hans van Burik // november 9, 2017 om 13:30 //

  Als echte moslim zou hij toch moeten weten waar Allah maagden voor hem klaar heeft liggen……

  Liked by 1 persoon

 9. In Israel mag hij de klaagmuur gebruiken..zal dan ook meteen zijn laatste klacht zijn…

  Liked by 1 persoon

 10. François L. Haye // november 9, 2017 om 20:48 //

  Hij weet ongetwijfeld dat rechters die totaal vervreemdt zijn van de samenleving in Nederland voor het leven zijn gekozen. Tevens wetend dat Nederlandse Justitie,en falend rechtssysteem met haar zeer milde straffen,gevoelig is voor tranen..zelfs van een moordenaar

  Like

 11. Er bestaat helemaal geen alla deze mensen zijn allemaal gehersenspoelt door een stelletje mafkezen geloof is een ramp voor de samenleving weg er mee dat zal een hoop rust geven

  Liked by 1 persoon

 12. Dit merkwaardige sujet klaagt steen en been over ons rechtssysteem maar kiest er toch bewust voor hier in dit ongelovige land zijn domicilie te kiezen i.p.v. zijn biezen te pakken en af te reizen naar zijn zandbak van herkomst.

  Als hij in een Arabisch land gevangen had gezeten had hij wel anders gepiept. Een blik in de anus door een cipier had zich niet beperkt tot een oppervlakkige visitatie maar tot een forse penetratie met een gummiknuppel.
  Altijd maar in de rol van slachtoffer schieten en ondertussen zich wentelen in de voordelen van onze verzorgingsstaat en het nog steeds zeer milde strafklimaat.

  Als martelaar voor de goede zaak moeten er nu eenmaal offers worden gebracht en een relatief milde straf in een Nederlandse gevangenis moet men dus als een radicale volgeling van Mohammed zonder morren en krokodillentranen kunnen incasseren.

  Iemand die zo vol wrok en rancune zit is uiteraard een doorlopend gevaar voor onze samenleving en moet dus zijn Nederlandse paspoort inleveren en vervolgens worden uitgezet als een uiterst ongewenste vreemdeling naar zijn voormalige thuisland.

  De standaardsmoes van zijn advocaat dat hij dan het risico loopt gemarteld te worden kan men negeren met de motivatie dat een eventuele marteling met zelfs de dood als gevolg exact past in het religieuze gedachtegoed van zijn cliënt. En de beloning is niet mis en zeker niet voor de poes: niet minder dan 72 maagden wachten hem dan op en een kniesoor of een castraat die dat zou weigeren.

  Maar zover zal het wel niet komen, de gang naar de Sociale Dienst is intussen al gemaakt en de imam zorgt voor de rest; een motiverend gesprek onder vier ogen en de volgende opdracht.

  Like

 13. Geweldig deze reactie ontzettend goed verwoord van Horatius!
  Hoe is mogelijk dat onze hypocriete politici nog steeds de oogkleppen op hebben!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: