Nieuw

Was de massamoord op de Christenen in Texas #FakeNews ?

Er vielen 27 doden en 30 gewonden. Dat zijn 57 slachtoffers, en je mag er van uitgaan dat niet iedereen geraakt is. Er zal vast iemand onder een lijk zijn gaan liggen, of onder zo’n bankje. Het is een heel klein kerkje waar het nooit druk is.

Dit is beeld (hier bewegend) van de mis van vorige week (10-29-2017) :

Ik tel 21 mensen. Dit is beeld van 4 weken geleden (hier bewegend), ik tel 25 mensen (10-08-2017) :

Dit is de mis van 3 weken geleden (hier bewegend), ik tel 25 mensen (10-15-2017) :

Een aantal mensen lijken vaste bezoekers te zijn, net als de band. Dit is twee weken geleden (hier bewegend), ik tel misschien wel 27 mensen, net zoveel als er nu dood geschoten zouden zijn, waar die 30 gewonden dan vandaan moeten komen weet ik niet, maar misschien volgt de uitleg nog (10-22-2017):

Het zijn video’s die de kerk zelf heeft ge-upload. Ik heb de screenshots gekozen op basis van waar ik de meeste mensen kon vinden in één shot. Als je me niet gelooft kun je het controleren, de links naar de you-tubes staan erbij. Er komen nooit meer dan 30 mensen in die kerk. Hoe kan je er dan 30 verwonden en bijna 30 doodschieten ? Dat zijn er twee keer zoveel als er normaal aanwezig zijn.

Vijf weken geleden was er geen bijbelstudie maar een gospelavond en toen waren er wel 6 bezoekers. Er is niet één filmpje te vinden waarop er 60 bezoekers zijn. Er is ook geen aankondiging te vinden van een heel superspeciaal-event waarop Jezus himself persoonlijk nederdaalt in precies dit kerkje op 5 november dat zou kunnen verklaren waarom er dit keer twee keer meer bezoekers zijn dan normaal.

De wonderlijke mis van vandaag waarop in ene twee keer meer zondaars dan gebruikelijk zich tot de Heere wendden is nog niet ge-upload, en ik verwacht ook niet dat dat ooit gaat gebeuren.

Als je met een AR-15 in zo’n kerkje gaat schieten is die kerk wel stuk, en Devin (die vreemd genoeg zonder oren geboren is) zou vier keer herladen hebben. Er zitten 20-30 rounds in zo’n herlaaddinges, of 5-10 maar dan heb je een speciale jachtvergunning nodig. Devin Kelley had helemaal geen vergunning, want die krijg je niet als je oneervol ontslagen bent bij de luchtmacht, dat geldt namelijk als misdrijf.

Schade doet het wel. Ik ben benieuwd naar het interieur van de kerk na afloop. Maar ik kan nul foto’s vinden. Ook geen foto’s of filmpjes van bloedende stervende mensen met AR-15 gaten in armen, benen, buiken, hoofden. Nul.

In deze tijd dat iedereen een camera bij zich heeft, zou je dat wel verwachten. Of het moreel is om plaatjes/filmpjes van bloedbaden te posten boeit me niet. Ik ga er van uit dat er altijd wel iemand is die het ook niet boeit en het online knalt. Whatever de motivatie van die persoon dan ook zou mogen zijn.

Van de Vegas shooting zijn ook geen beelden dat er iemand een direct hit krijgt en helemaal kapot-dood-bloedt-met-gaten-in-zijn-lijf (niks helemaal niks, alleen maar wat aanstellerige schreeuwende mensen). Nou ben ik geen fan van bloederige horrorbeelden, maar ik vind het vreemd dat er helemaal niks te vinden is in deze tijd van massaal internet-gebruik.

En ik vind het helemaal vreemd dat er 60 mensen geraakt worden in een kerk waar nooit 60 mensen komen.

Ik wil niet opgesloten worden op een afdeling met conspiracy-gekkies, maar ik zou bijna denken dat er hier iets niet klopt.

Of, dat iemand een agenda heeft:

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

23 Comments on Was de massamoord op de Christenen in Texas #FakeNews ?

 1. Esperanza // november 6, 2017 om 13:21 //

  Like

 2. Esperanza // november 6, 2017 om 13:33 //


  Benieuwd wanneer iets van ie beelden naar buiten komt.

  ‘However authorities revealed a video camera was rolling inside and will now become a key part of the investigation.’

  thttp://www.news.com.au/world/north-america/shooting-at-texas-baptist-church-in-sutherland-springs-as-police-report-multiple-victims-of-active-gunm
  .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2017 om 13:51 //

  Ja daar had ik nog niet bij stilgestaan maar het is inderdaad eigenaardig. De vraag die dan direct daarna in mij opkomt; wat zou dan de reden van dit fake-news kunnen zijn ?
  Maar wellicht dat dit de komende tijd duidelijker wordt.
  Het is best bijzonder dat in een tijd dat iedereen, overal en altijd loopt te filmen of te fotograferen dat er niet meer beelden naar buiten komen.
  Wat ook bijzonder is dat is de doventolk naast de band, er zijn zo weinig mensen, zitten daar dan meerdere doofstommen bij ?

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // november 6, 2017 om 14:54 //

  Denkbaar dat vanuit zo’n gesloten gemeenschap de beelden, als ze algemaakt zijn, niet naar buiten gedeeld worden ook vanuit respect voor de slachtoffers en nabestaanden..
  De videobeelden uit de tijdens de diens meedraaiende camera zullen direct door justitie geconfiskeerd zijn.
  By the way,Tijl, de aanwezigheid van 1 doofstomme tijdens die kerkdienst daar kan voldoende zijn om doventolk aan het werk te zetten.

  Muziekje d’r bij om beetje uit de dip te komen.

  Like

 5. Esperanza // november 6, 2017 om 14:56 //

  ‘ ..deaf, dumb, and blind…’

  Like

 6. Report: Texas Church Shooter Was Atheist, Thought Christians ‘Stupid’

  http://www.breitbart.com/texas/2017/11/05/report-texas-church-shooter-atheist-thought-christians-stupid/

  ‘Creepy, crazy and weird’: Former classmates say Texas gunman was an ‘outcast’ who ‘preached his atheism’ online before killing 26 in the state’s worst ever mass shooting

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5053013/Devin-Kelley-outcast-preached-atheism.html#ixzz4xf6MrBt0
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  Liked by 1 persoon

 7. copywriter // november 6, 2017 om 16:56 //

  Leuk stukje speurwerk Fubar maar jouw aantallen kloppen niet.
  Volgens de gegevens die ik heb kunnen vinden zijn er 27 doden en ca. 20 gewonden.
  Volgens een inwoner van dat gehuchtje zijn er normaal op zondag ca. 40 kerkbezoekers.
  zie ook video van hslot4 // november 6, 2017 om 13:43 // hierboven. op 0:21
  Voeg hierbij nog een paar mensen die buiten de kerk werden beschoten dan kun je inderdaad wel uitkomen op totaal 47 slachtoffers.

  Liked by 1 persoon

 8. Esperanza // november 6, 2017 om 17:26 //

  Goed te zien dat hier op Fenixx op zijn tijd ook nuchterheid de boventoon kan voeren. 😉

  Like

 9. 27 doden in Tejas groot nieuws als er een blanke dader is, maar o wee als de daders weer eens arabische geperverteerde racisten zijn, dan zwijgt het linkse landsverraderlijke volk.
  Niets, niets hoor je hier over, niet interessant voor het linkse volk.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1068255/italie-onderzoekt-dood-tienermeisjes-op-zee
  Verkrachten en vermoorden de racistische arabier op zijn best.

  Like

 10. @ Fub,
  ” heb je een speciale jachtvergunning nodig.”
  Uh volgens mij niet, normaal doen ze alleen een “background check” en dat gebeurt zelfs niet altijd. Had zelfs buitenlander voor mij werken daarzo die het voor elkaar kreeg een splinternieuw sniper type geweer had gekocht en mee terug nam naar zijn geboorte land.
  Met een social security nummer en een address kom je heel ver.

  Like

 11. https://nodisinfo.com/
  Dit is DE site, waar vaak al binnen 1 dag, a l l e fake-aanslagen komen te staan !
  ( maak een icoontje op je bureaublad als je een vaste pc hebt dan ….makkelijk ! )

  Like

 12. @skeeter // november 6, 2017 om 18:28

  Kwam van een wiki over AR-15 die info. Kwam het tegen toen ik opzocht hoeveel kogels er in dat ding gingen.

  Like

 13. Het zal per staat verschillen, maar bijvoorbeeld in Alabama mag je als 16 jarige al een wapen bij je dragen. Mits je er woont en je je paspoort kunt overleggen. Half automatisch dus ook.

  Like

 14. trebor2110 // november 6, 2017 om 19:33 //

  Het waren er meer dan 60 want er zullen net wat Fubar zegt ook mensen zijn die niet geraakt zijn of konden schuilen en vluchten .
  Hoeveel burgerauto,s stonden er ongeveer of kwam iedereen met de bus

  Like

 15. Piet Karbiet // november 7, 2017 om 14:36 //

  Hmm, op Youtube circuleren veel verhalen en beelden over fake aanslagen en vooral over de zogenaamde ‘crisis actors’. Ik betwist niet dat er gruwelijke aanslagen worden gepleegd maar vaak kloppen beelden en aantal doden niet, eerder opgenomen en verschijnen overal weer dezelfde ‘getuigen’ , gewonden en hulpverleners, die vaak oproepen tot guncontrol. De dader is bijna altijd direct dood. Do the math. Er wordt veel speurwerk naar gedaan.

  Like

 16. Piet Karbiet // november 7, 2017 om 15:16 //

  Dit is een overtuigende clip op Youtube over de fake shooting bij Sandy Hook. Met acteur David Wheeler die als crisis actor zelfs 2 rollen speelt. FBI agent en de ‘vader’ van een omgekomen kind. Hylarisch: https://www.youtube.com/watch?v=re3OnSVEWok

  Like

 17. Piet Karbiet // november 7, 2017 om 15:26 //

  Hier de volledige editie: https://www.youtube.com/watch?v=TBvJrA4oOh4

  Like

 18. Dergelijke `fake-aanslagen ` hebben als functie om de bevolking in paniek te brengen, liever nog dikke stress, de spanning omhoog te laten schieten, vervolgens hooopen ze dat er een burger-oorlog ontstaat waarbij iedereen op de vuist gaat, …want dan kan de overheid ingrijpen, wederom regels en wetjes aanscherpen, zodat er n o g meer vrijheid aan diggelen gaat. Dat is de opzet van dit soort aanslagen. `Echte ` aanslagen bestaan vrijwel niet meer, 99% is in scene gezet. Feitelijk kunnen we hier maar 1 ding tegen doen : en dat is zooo weinig mogelijk aandacht geven, rustig blijven ademen, laat je bloeddruk niet stijgen, en zoodraaa je 1 fragmentje ontwaard op de TV, ….wegzappen, wegzappen, en wegzappen. Zet de TV op Discovery of National Geographic, das interessanter vaak ! En kijk vooral geen ronde-rafel-praat-programma `s dat zijn de grootste opstokers die er zijn en dienst van hen die de 3e w.o. er door willen drukken. En zo is het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: