Nieuw

Incest nieuws vanuit de zandbak, neef (16) en nichtje (15) vieren de blije geboorte van een zoontje

Ali Al-Qaisi, de jongste bruidegom van Tabuk die nu nog maar 16 jaar oud is werd anderhalf jaar na zijn huwelijk met zijn nichtje, van slechts 15 jaar oud, gezegend met een jongetje. Qaisi zat in zijn tweede jaar van de middelbare school toen hij trouwde.

Zijn huwelijk leidde tot veel controverse tussen voor- en tegenstanders. De voorstanders zeiden dat zolang hij zijn verantwoordelijkheden kon vervullen er niets was om zijn huwelijk op deze jonge leeftijd te verhinderen. Ze geloven eerder dat het vroege huwelijk zou voorkomen dat jonge mannen illegale seksuele relaties zouden nastreven.

De tegenstanders zeiden dat het jonge paar, dat volgens hen niet volwassen genoeg was, niet in staat zou zijn om een ​​gezin groot te brengen, hun kinderen groot te brengen of de financiële kosten van het huwelijksleven te dragen.

Bron Saudi Gazette  Tip : John van Wilgen

Screenshot 2017-11-06 at 20.10.03

Dit artikel is deze keer eens letterlijk door mij vertaald en dit heb ik bewust gedaan zonder mijn eigen mening ertussen te mengen. Er zijn namelijk nogal wat zaken die mij tegen de haren in strijken. Nu bedoel ik niet eens de leeftijd van deze kinderen. Wanneer ze er beiden aan toe zijn dan moeten ze dit wat mij betreft en met toestemming van de ouders gewoon doen. Of ik hier morele bezwaren tegen heb ik weer een heel ander verhaal overigens. Ook hier gebeurt dit, een ongelukje, en dan is het maar te hopen dat ouders deze kinderen helpen, steunen en goed opvangen om er samen uit te komen.

Het incest gebeuren binnen de familie is dan wel weer iets heel anders en dit vooral daar er al zoveel achterlijke moslims rondlopen die over duidelijk gebukt gaan onder het juk van hun incest verleden. Dit gebeurt generatie op generatie en meestal is het enkel de vrouw of beter het meisje dat in deze leeftijdscategorie valt en is de pedofiel sorry ik bedoel man een heel stuk ouder. Een oudere neef, oom of broer van opa om maar eens iets te noemen. Dan kun je in dit geval zelfs zeggen dat het meisje geluk heeft gehad daar ze met haar neef moest trouwen die slechts een jaartje ouder is dan haar.

Wat mij ook tegen het hoofd stoot is het feit dat dit typisch vanuit islamitisch oogpunt wordt omschreven en nu bedoel ik de verhouding of het verschil tussen man en vrouw. Het artikel gaat over dat de jongen een jonge of zelfs de jongste bruidegom van Tabuk zou zijn. Het gaat erover dat de jongen nog op school zat. De jongen is gezegend met een zoontje. En de moeder? Het vijftienjarige meisje?

Nee ze was waarschijnlijk toen ze op haar veertiende trouwde niet de jongste bruid ooit daar in Tabuk, die leeftijd kon nog wel eens een heel stuk lager liggen. Nee ik lees nergens waar ze op school zit of zat of ooit heeft gezeten. Het hele artikel gaat enkel en alleen over de jongen en het meisje is kennelijk een noodzakelijk kwaad waar niet al te veel aandacht aan besteed dient te worden.

En daar maak ik me zorgen over aangezien wij ook aardig op weg zijn richting de islamisering. Worden meisjes hier binnen niet al te lange tijd ook enkel en alleen als gebruiksvoorwerp gezien en als minderwaardig schepsel beschouwd?

Het zou mijn tijd wel duren, ja mijn tijd nog wel……..

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Incest nieuws vanuit de zandbak, neef (16) en nichtje (15) vieren de blije geboorte van een zoontje

  1. Hoe meer nieuwe incest-generaties, des te meer defecten ze vertonen. Agressie, gewelddadig gedrag en een (extreem) laag IQ zijn hiervan de bekende symptomen. Het is zelfs zo ernstig dat incest-mensen werkelijk een bedreiging voor wereldvrede vormen.
    Degeneratie ten top!

    Like

  2. [Het hele artikel gaat enkel en alleen over de jongen en het meisje is kennelijk een noodzakelijk kwaad waar niet al te veel aandacht aan besteed dient te worden.] Dat heeft u goed gezien, zo zit de Islam, en dan met name de Salafistische Islam in elkaar. Een vrouw is een noodzakelijk middel om je eigen voort te planten, verder niets, een vrouw is gelijk aan een ding of een landbouwdier ( ezel,kameel). Je mag haar verhandelen, verkrachten, mishandelen en doodslaan, niemand die daar echt aanstoot aan neemt in deze landen. En die mentaliteit willen we zo graag importeren in Europa.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s