Nieuw

“Ik zette baby’s op de wereld om van hen moordenaars te maken”: Britse IS-bruid vertelt waarom ze radicaliseerde

Tania Georgelas was getrouwd met een van de leiders van terreurgroep Islamitische Staat. In een interview met ‘The Atlantic’ doet de 33-jarige vrouw uit de doeken waarom ze radicaliseerde, maar uiteindelijk toch wegvluchtte uit Syrië. “Ik zette kinderen op de wereld met maar één doel: ze moesten moslims en heilige strijders worden. Het was onze droom om een eigen lapje grond te hebben, een gezin te stichten en onze zonen op te leiden tot moordenaars voor de jihad.” Nu woont de vrouw in Dallas, heeft ze een nieuwe relatie met een IT’er en bezoekt ze vaak een unitarische kerk. Maar de vraag blijft: valt ze wel te vertrouwen?

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/islam/-ik-zette-baby-s-op-de-wereld-om-van-hen-moordenaars-te-maken-britse-is-bruid-vertelt-waarom-ze-radicaliseerde~ab001c89/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on “Ik zette baby’s op de wereld om van hen moordenaars te maken”: Britse IS-bruid vertelt waarom ze radicaliseerde

 1. “Maar de vraag blijft: valt ze wel te vertrouwen?”
  Voor mij geen vraag, maar een weet.
  Dat onmens had überhaupt geen kinderen moeten kunnen krijgen, als het haar doel was om die kinderen tot moordenaars te maken die voor de Jihad moeten strijden.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik zou dit stuk strond niet bij me in de buurt willen hebben levensgevaarlijk

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // november 6, 2017 om 22:55 //

  Iemand die dergelijke uitspraken doet kan absoluut niet vertrouwd worden, je bent verantwoordelijk voor de gevolgen van de keuzes die je maakt ,zij heeft haar keuzes gemaakt , nu zouden wij moeten kiezen om haar te vertrouwen!?
  Als iemand zo een satanisch persoonlijkheid vertrouwd is dat een complete malloot!!

  Liked by 1 persoon

 4. ” Ik weet niet hoe ik dat gevoel moet laten verdwijnen
  Heel eenvoudig

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s