Nieuw

BBC wist blanke geschiedenis – vervangt blanke Engelse koningin door een negerin

Waarom ? Margaret van Anjou was een blanke christelijke vrouw. Okonedo is het extreme tegenovergestelde daarvan.

De afgelopen jaren hebben we zwarte Vikingen gezien in ‘Thor: the Dark World‘. We hebben gezien hoe er niet één blanke de ‘American Founding Fathers’ speelde in het Broadway stuk “Hamilton“.

En nu dit. Waarom deze pathetische, achterbakse poging om de geschiedenis te vervalsen ?

De boven ons gestelden proberen ons wijs te maken dat er altijd al veel negers leefden in Europa en Amerika, ze willen dat we vergeten dat dit het resultaat is van hun opgelegde diversiteitsagenda. Ze ontkennen dat Europa en Amerika blanke continenten zijn. Ze ontkennen dat blanken recht hebben op hun eigen plek op deze Aarde.

Hun pathetische poging om de geschiedenis te vervalsen is onderdeel van hun oorlog tegen het blanke ras.

Ze zeggen dat ras er niet toe doet, maar als de Zulu-koning afgebeeld zou worden als een blanke met blond haar, dan zouden de diversiteitskrijgers rellend door de straten gaan en schreeuwen over ‘culturele diefstal’.

Excuses om de wanen van deze social justice warriors te schokken, maar hun ‘anti-racisme’ is niets anders dan een code woord voor ‘anti-blank’.

Bron:

http://whitegenocideproject.com/bbc-says-this-woman-looks-like-the-15th-century-queen-of-england/

De serie ‘The Hollow Crown’ is al van vorig jaar en toen ontstond er ook al ophef over. Vandaag kwam ik het in ene overal weer tegen. Ik weet niet waarom, misschien dat het uitgezonden werd op de TV.

Queen Margaret of Anjou (1430-1482):

Vorig jaar werd in Nederland Jezus in ene zwart getoverd en dit jaar probeerde de BBC ons ook al wijs te maken dat een typische familie in het Engeland ten tijde van de Romeinen deels uit zwarten bestond.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on BBC wist blanke geschiedenis – vervangt blanke Engelse koningin door een negerin

 1. Wat een waanzin

  Like

 2. Van slaaf naar koningin. Straks zien we Kunta Kinte als Adolf Hitler.

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // november 6, 2017 om 01:17 //

  Oorlog heeft veel gezichten ,dit is er één van ,wat van belang is wordt uitgewist en vervangen door wat voor hen( de elite ) van belang is en de media doet er lustig aan mee ,want ze worden er dik voor betaald.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2017 om 01:17 //

  Hierzo ! Fubar maakt zomaar een nieuwe rubriek aan; CULTUUR !
  Die man heeft ook overal verstand van hè ! Maar ik snap het wel, hij wil natuurlijk opslag… 😀

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // november 6, 2017 om 08:09 //

  Het cultureel gebrek van niet blanken moet voor de toekosmt gecompenseerd worden, het lenen uit andere culturen om er zelf een op te starten is daarbij een veel gebruikt middel. De Koran bijvoorbeeld heeft verhalen uit de Chinese oudheid waarbij soms een dier werd veranderd in en ander dier, zoals het verhaal van de vogel en de slang…..jatwerk omdat een hoop geiten keutels en een paar pullen kamelen pis niet echt tot de verbeelding spreken als je het over cultuur hebt, massamoord en verkrachting daarentegen wel blijkbaar….

  Geschiedvervalsing is van alle tijden, Lou de Jong deed het voor Oranje en kreeg een ridderorde….net als de man die wc papier bracht en zaadlozingen leverde en in de adelstand werd verheven, de Ranitz ofzo….in lands belang natuurlijk…

  Like

 6. Hebben die pipo’s niet in de gaten dat dit extreem belachelijke vormen begint aan te nemen?

  Like

 7. Henk der Niederlànder // november 6, 2017 om 11:21 //

  Ik denk het niet Aad.
  Deze Pipo’s denken nog steeds dat iedereen in hun kwats blijft geloven, maar naar mijn bescheiden mening begint er een kentering te komen in wat mensen geloven en krietischer tegenover nieuws en dergelijke komen staan.
  Wat uiteraard een goeie ontwikkeling is.

  Like

 8. Duidelijker racisme kun je niet krijgen,

  Like

 9. Als er massaal niet gekeken wordt naar deze aanfluiting, zal het snel afgelopen zijn met zulk soort geschiedsvervalsing.

  Like

 10. Semper paratus // november 6, 2017 om 17:55 //

  Dingen die het daglicht niet meer kunnen verdragen. Alles wordt in duister (zwart) gehuld.

  Like

 11. https://archive.4plebs.org/pol/thread/53670142/

  Zionistische invloed in de BBC. Vandaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s