Nieuw

Zweeds zuivelbedrijf Arla verwijdert nu ook christelijke kruizen van zijn verpakkingen

Foto: Arla

Eerst was het Lidl die ze wegnam, en toen Nestlé. Nu heeft Arla hetzelfde gedaan en haar Griekse yoghurt gedechristianiseerd door het kruis te verwijderen van de kerk die de verpakking siert.

Fenixx heeft recent gerapporteerd over de verdwijning van het christelijke kruis van de yoghurtverpakkingen van onder andere Lidl, die heeft verklaard dat men zich vergist heeft en beloofde het weer in te voeren – ondanks dat men in eerste instantie verklaard had dat men geen “andere religies” wil uitsluiten.

Nu heeft Arla hetzelfde gedaan met haar Griekse yoghurt.

Vraagt om excuses

“De geïllustreerde kerk mist een kruis. Als iemand dit op een negatieve manier heeft opgevat, verontschuldigt Arla zich – het is natuurlijk niet onze mening geweest om iemand te kwetsen”, antwoordt persvoorlichter van Arla Foods op Facebook waar men protesteert tegen de revisie.

De journalist Nuri Kino heeft zowel het geval met Arla als eerder Lidl en Nestlé opgemerkt en heeft via Facebook-campagnes tegen de procedure geprotesteerd.

“We zijn uiteraard verdrietig dat mensen dit slecht hebben opgevat, dat is niet onze mening. Het spijt ons zeer”, zegt Arla’s persvoorlichter Erik Bratthall tegen Dagen.

Onbekend waarom

Waarom de wijziging is aangebracht kan niet worden beantwoord en de revisie is alleen van toepassing op de plastic emmers met een illustratie van een kruis, op de kartonnen verpakkingen is het kruis intact. En het zijn de emmers die alleen in Zweden verkocht worden.

“We zijn een onderzoek gestart om erachter te komen hoe dit is gebeurd, en zullen ervoor zorgen dat de illustratie hersteld wordt”, zegt Bratthall.

Onderdeel van een patroon

“Het handelt zich een ​​deel om christenfobie. Het is duidelijk dat bedrijven het recht hebben om te doen wat ze willen, maar mensen worden gekwetst”, zegt Nuri Kino over het feit waarom hij overstuur was over het verwijderde kruis.

“De yoghurt is een onderdeel geworden van het beeld voor minachting en vervolging van christenen, en ergens moet het eindigen. We moeten er een einde aan maken.”

Bron:

https://samnytt.se/kristna-kors-forsvann-fran-arlas-grekiska-yoghurt-lovar-att-aterinfora-dem/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5817 Articles)
Altijd in oppositie.

13 Comments on Zweeds zuivelbedrijf Arla verwijdert nu ook christelijke kruizen van zijn verpakkingen

 1. Duchesne // november 5, 2017 om 18:30 //

  Breaking::::40 chinezen aangevallen en beroofd in Parijs door grote groep……Chinese ambassade woest. Pers vrzwijgt afkomst daders….meer toekomstige daders onderweg….VANAF VOLGENDE WEEK, MET VLIEGTUIGEN….

  O ja, wapenwet veranderd begin volgend jaar, veel wapens van sportschutters, jagers en verzamelasrs moeten worden ingeleverd in Europa….zonder compensatie…..ter voorbereiding op uw weg naar de slachtbank of toekomstige overname….men wil u dood en het word bijna openlijk gezegd, het wachten is op de eerst beschonken politicus die het gewoon zegt…dronken mensen en kleine kinderen….

  Liked by 1 persoon

 2. Vuile Smerige JEZUS VERRADERS …..Judas deed dit voor een ”fist full of silver $”.Deze lieden willen er méér uithalen uiteraard Fucking Basterds !!

  Liked by 1 persoon

 3. Als men niet de noodzaak ziet om zulke hufter producenten te boycotten dan verdienen zij hun lot.

  Like

 4. I served on a swedisch schip on`s ..good sailors ,hard workers ,goed drinkers…bud this scum on shore are NO GOOD!!

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne, kun je ook links geven naar dat nieuws?

  Like

 6. Het wordt ons steeds moeilijker gemaakt producten te kopen/ vinden bij winkels die onze afkomst niet verloochenen. Boycot Arla.

  Like

 7. Wie worden er nu in feite gediscrimineerd? Niet de moslims in ieder geval.
  En over het inleveren van wapens gesproken. Dan bezitten we ze toch illegaal.

  Liked by 2 people

 8. Maak Arla kapot.

  Liked by 1 persoon

 9. Skeeter , gelezen en Thxx.!

  Like

 10. Ik vraag me af, wat er met het RODE KRUIS , de naam dus, gaat gebeuren, word dat de rode halve maan misschien ? Waarom laten wij dit alles gebeuren ?

  Like

 11. Gerrit Tienkamp // november 7, 2017 om 02:09 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 12. ieznogoedh // juli 3, 2018 om 10:44 //

  Griekenland moet gaan voor registratie van Griekse yoghurt als beschermd merk met alle daarbij horende mogelijkheden. Daarna de bedrijven die niet deugen flink laten betalen voor het privilege, of, beter nog, het gebruik verbieden. Dan krijgen we turkse yoghurt in de schappen en dat wil niemand hebben. Tenminste, als hij kan nadenken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: