Nieuw

VIDEO: Alwéér loopt trouwstoet uit de hand in Antwerpen. Nu ook Bengaals vuurwerk afgestoken

Door: Sander Bral

Opnieuw is een trouwstoet uit de hand gelopen in Antwerpen. Dat is te zien op amateurbeelden. Mannen blokkeerden gisterenmiddag het verkeer in de Lange Lozanastraat en staken Bengaals vuurwerk af. “Het wijkteam heeft het voorval kunnen oplossen zonder verdere problemen”, klinkt het bij de politie.

De Lange Lozanastraat in Antwerpen werd gisterenmiddag geblokkeerd door een stoet die gepaard ging met een Turks trouwfeest. Op onderstaande amateurbeelden is te zien hoe mannen in het midden van de weg Bengaals vuurwerk afsteken en het verkeer blokkeren. In de verte is trommelgeroffel te horen en er klinken ook luide vuurwerkknallen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/video-alweer-loopt-trouwstoet-uit-de-hand-in-antwerpen-nu-ook-bengaals-vuurwerk-afgestoken~ad0f99be/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on VIDEO: Alwéér loopt trouwstoet uit de hand in Antwerpen. Nu ook Bengaals vuurwerk afgestoken

 1. Dit is gewoon provoceren waarom moeten ze die Turkse vlaggen zo uitbundig dragen??
  En dan dat achterlijke vuurwerk met dat stomme Bengaalse vuur wie wil dat soort rotzooi nou op zijn bruiloft hebben.
  Nog ff en ze staan als in thuisland met uzis in de lucht te schieten.
  Is dit weer zo’n achterlijke traditie van ze??? De boel afbreken op een bruiloft.
  En ze zijn zo heilig met hun geloof van de pedofiel en homo jurken en hooftdoekjes op.
  Beter rotten ze op met hun geloof en achterlijke culturele gewoonten.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat zou het lekker raggen wezen op zon plek met een godse sproeier al die tering leiers om maaien.

  Like

 3. In Duitsland schieten ze gewoon voor de lol, omdat het islamieten zijn:

  https://delagelander.nl/video-duitsland-nieuwkomers-beginnen-schieten-vechtpartij/

  Like

 4. Jihad……

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2017 om 10:04 //

  Geen verdere problemen zegt het wijkteam. Nee als je niks doet en alleen toekijkt hebben ze ook geen aanleiding om het nóg verder te laten escaleren. Wat denk je dat er gebeurd was als ze geprobeerd hadden er een paar te arresteren ?

  Liked by 1 persoon

 6. Is hier niet anders. Vorige week ook een Turkse bruiloft in de straat. Vlaggen, opgewarmde motoren die een rook ontwikkeling en dito stank af gaven. Muziek met kattengejank en blokkering van de straat. Niemand kon er meer in of uit. Politie staat er bij en kijkt er naar. Buitenlanders hebben echt overal maling aan. Denken dat zij het land bezitten. Moet jij als Nederlander eens proberen. Ik begin echt steeds meer een hekel aan die lui te krijgen. Gedraag je naar het land waar je nog steeds te gast bent.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: