Nieuw

Turkije deal totale mislukking: Maandelijks komen weer duizenden migranten aan

‘Vluchtelingen’ gaan wel massaal op vakantie naar Turkije – Europese Politie Unie waarschuwt: Wij zijn totaal onvoorbereid voor deze migrantencrisis – WDR: Alle migranten krijgen na half jaar automatisch recht om te blijven.

Het vluchtelingen/immigratiebeleid van het kersverse kabinet Rutte-III is erop gericht om met de thuislanden van de migranten vergelijkbare overeenkomsten te sluiten als in 2015 met Turkije werd gedaan. Daarmee impliceert het VVD-CDA-D66-CU kabinet dat het de massa immigratie wil beteugelen, maar als we naar de resultaten van de oorspronkelijke deal met Turkije kijken, zal daar helemaal niets van terecht komen. Tot nu toe werden er vanuit Griekenland namelijk in totaal slechts 1360 migranten teruggestuurd, terwijl er in omgekeerde richting maandelijks opnieuw duizenden blijven aankomen.

In juli kwamen er nog ‘maar’ 87 migranten per dag in Griekenland aan. Sindsdien is dat aantal gestaag gestegen naar gemiddeld 214 per dag in september en oktober. Alleen al vorige maand arriveerden er zo’n 4000 migranten op de Griekse eilanden. Vooral op de eilanden Lesbos en Chios wordt de situatie in en rond de overvolle opvangkampen als ‘slecht tot zeer slecht’ omschreven.

XanderNieuws >>

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8294 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Turkije deal totale mislukking: Maandelijks komen weer duizenden migranten aan

 1. De Grieken moeten gewoon die boten lek schieten wanneer ze de Griekse wateren bereiken.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // november 5, 2017 om 18:24 //

  Grappig om te stellen dat het kabinet Rutte 3 de migrantencrisis op wil lossen in de thuislanden.
  Gewoon gelul dus want het komt hierop neer dat de gelukzoekers in eigen land asiel aanvragen.
  Dan hoeven ze niet meer met boten te komen maar komen ze met het vliegtuig, naar alle waarschijnlijkheid betaald uit belastinggeld.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2017 om 14:30 //

  Waar je niemand over hoort is dat het opvangen in de regio zo ongeveer de allereerste reactie van Wilders was en toen werd er schande van gesproken, het was niet humaan. Bootjes terugsturen kon al helemaal niet want landen op de kust van Libië werd voorgesteld als een soort D-day, bandieten en mensensmokkelaars hadden kennelijk mitrailleurnesten in de duinen of zo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: