Nieuw

Rutte I, II, III in drie stappen vrijwel alle sociale voorzieningen voor Nederlanders verdwenen

Kwaad word ik ervan als ik hoor dat door de bezuinigingen van Rutte er op allerlei vlakken mensen niet meer de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen is nog zo’n motto dat is verzonnen om bezuinigingen door te voeren. Net zoals: zo snel mogelijk terugkeren in de maatschappij… Met alle levensgevaarlijke consequenties van dien.

Door Elise Nijmegen
Er zijn zelfstandig wonende ouderen die door armoede soms 3 dagen of langer niet warm eten. Mensen die zich schamen voor hun armoede, geen koekje voor bij de koffie kunnen betalen en door armoede in isolement vervallen. Mensen die beter verdienen, dit land hebben opgebouwd, die gevochten hebben voor onze vrijheid! De vrijheid die nu door ondemocratische eurofiele islam promotende politici wordt weggeven. 


Hulpbehoevende ouderen die door de consequenties van de bezuinigingen nu soms uren in hun poep liggen of in vieze bedden en niet meer dan 3 luiers per dag mogen. En als ze uit bed vallen dan krijgen ze een “valboete”, te weten 37,50 per keer of 49,95 per uur. Want zo zegt de zorginstelling… Wij verlenen geen gratis diensten. Het is te triest voor woorden dit soort onmenselijkheid.

De menselijkheid, de barmhartigheid is onder leiding van Rutte uit onze maatschappij verdwenen, verplegend en verzorgend personeel hebben geen tijd om iets extra’s te doen, laat staan om een sociaal praatje te maken. Het draait alleen nog om geld, macht, pluche en de EU. Er gaan miljarden naar andere landen, naar de asielwaanzin, naar het oplossen en voorkomen van islamitisch terreur, naar de EU voor het halen van nog meer van dat volk met middeleeuwse normen en waarden die hier niets te zoeken hebben maar er is geen geld voor Nederlandse verbeteringen. Geen geld voor politie, defensie, leraren, thuiszorg, ouderen en geestelijke zorg enz…

En als Buma dan zegt: Nederlanders zijn naïef dan denk ik: daar ben ik het wel mee eens. We laten ons voorliegen door Den Haag en hopen dat ze het terug gaan draaien allemaal… Wordt wakker naïeve Nederlanders, want dat gaat niet gebeuren. Wij Nederlanders zullen zelf met zijn allen de verandering in gang moeten zetten.
Den Haag wil meer dictatuur van de EU en zal blijven meewerken aan de islamisering van Nederland in opdracht van Brussel. Meer gelukzoekers die een bijstandsuitkering willen en allerlei gratis voorzieningen waar u gewoon voor moet betalen. U betaalt dus eigenlijk dubbel… Uw eigen voorzieningen en die van die de gelukszoekers door middel van uw belastingen. Laat dat duidelijk zijn.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Rutte I, II, III in drie stappen vrijwel alle sociale voorzieningen voor Nederlanders verdwenen

 1. Kwaad Elise? Niet zo verontwaardigt doen, dit is al zolang aan de gang en niks nieuws onder het oude of nieuwe afpersings regime. Je achterlijke medelanders hebben er weer eens de zoveelste keer voor gestemd, dus niet huilen als je op de blaren moet zitten.

  Like

 2. @Skeeter: Niet naar Elise Nijmegen op dergelijke toon reageren noch naar alle Nederlanders die anders hebben gestemd. Wees kwaad op allen die niet op de PVV hebben gestemd, dan heb je een reden om uit te halen.

  Liked by 2 people

 3. Heel goed artikel dit maar helaas zijn er nog zoveel mafklapers die op de verkeerde politici stemmen.
  Dus voordat dit gaat veranderen pfffff
  Vergeet ook de manipulatie van de massa media niet die doet op dit moment ook zeer goed zijn werk.

  Liked by 1 persoon

 4. Alice, zij is kwaad, ik niet

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2017 om 23:32 //

  Kop spijker, RAAK !
  Helaas winnen we daar niks mee, het is om moedeloos van te worden. 1,4 Miljard geeft Rutte uit aan de afschaffing van de belasting op dividend terwijl hij er geen reden voor kan geven, terwijl hij er niet in gesteund wordt ,maar omdat elke vezel in hem dat zegt. Is die man stiekem in de leer geweest bij Jomanda, heeft hij contact met ‘gene zijde’? Maar ach, het is maar €1400.000.000,00 dus waar hebben we het helemaal over ?

  Liked by 1 persoon

 6. Alphons Mantel // november 6, 2017 om 11:27 //

  de kosten van immigratie zijn 7 miljard euro per jaar; die moeten ergens van betaald worden

  Like

 7. Shadow1100 // november 6, 2017 om 18:53 //

  Europese Resolutie 1743

  waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. 1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  http://www.assembly.coe.int

  Liked by 1 persoon

 8. N.E. Derlander // november 7, 2017 om 00:59 //

  Het sluiten van de verzorgingshuizen (Kunduz-akkoord in 2012) door de christelijke partijen CDA en CU getuigt nou niet bepaald van naastenliefde. (Buma van het CDA en Segers van de CU hebben dus niks begrepen van de vraag van Van der Staaij van de SGP aan de heer Wilders van de PVV, waarbij de heer Van der Staaij de heer Wilders vroeg enkele christelijke waarden te noemen).

  We kunnen ook aan de voormannen van de christelijke partijen in Nederland (Buma, Segers en Van der Staaij) vragen van welke politieke partij Jezus Christus volgens hen lid was……………….

  Like

 9. Gerrit Tienkamp // november 7, 2017 om 02:07 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Criminele mafia bende

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s