Nieuw

Berlijnse politici eisen speciale spoedzitting in verband met georganiseerde Arabische misdadigers die de politie zijn geïnfiltreerd

De Christen-democratische Unie (CDU) en de Vrije Democratische Partij (FDP) hebben opgeroepen tot een speciale bijeenkomst van de Berlijnse regering om de aantijgingen te bespreken dat Arabische criminele bendes de politie hebben geïnfiltreerd.

Leden van de conservatieve CDU, die wordt geleid door bondskanselier Angela Merkel, en de libertaire FDP hebben ernstige bezorgdheid geuit nadat ze eerder deze week uitgelekte geluidsopnames van de Berlijnse politie-academie hadden gehoord.

De audio-opname, die een instructeur op de Berlijnse politie-academie heeft opgenomen, bevat informatie die veel mensen heeft overtuigd dat familieleden van georganiseerde criminelen politieagenten zijn geworden, meldt Die Welt.

CDU-woordvoerder Burkard Dregger zei dat de sociaal-democratische (SPD) Berlijnse minister van Binnenlandse Zaken, Andreas Geisel, de aantijgingen van infiltratie serieus moet nemen.

“We eisen een speciale vergadering van de Commissie Binnenlandse Zaken over de negatieve ontwikkelingen bij de Politieacademie,” zei Dregger.

De gelekte audio constateerde ook veel problemen met politiestudenten met een migrantenachtergrond, en bewees dat veel van de rekruten ernstige problemen hadden met lezen en schrijven in het Duits.

De ongeïdentificeerde instructeur zei ook dat sommige rekruten zelfs leraren met geweld bedreigd hebben en gewaarschuwd dat ze corrupt zouden worden als ze op straat worden ingezet.

Kort na de publicatie van het originele artikel heeft de politie bevestigd dat de audio-opnames authentiek zijn, en gaf later zelfs toe dat sommige politieaanvragen afkomstig waren van rekruten met een criminele achtergrond.

Berlijn is overspoeld met criminele bendes, vooral georganiseerde Arabische clans die de afgelopen jaren grote delen van de drugshandel van de stad hebben overgenomen. De clans zijn zelfs beschuldigd van het bezoeken van asielaccommodaties om migranten te werven als straathandelaren op laag niveau.

Migrantenbendes hebben ook verschillende delen van Berlijn veranderd in wat sommigen nu No Go Zones noemen, zoals de buurt rond het Alexanderplatz metrostation, waar de politie nu zijn aanwezigheid heeft vergroot in een poging om de orde in het onrustige gebied te herstellen.

Het metrostation Kottbusser Tor, plaatselijk bekend als “Kotti”, is ook al lang een gebied waar drugs wordt verhandeld, vorig jaar klaagde een autochtone veteraan drugsdealer dat het gebied grotendeels door migranten was overgenomen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/05/berlin-politicians-call-special-meeting-fears-organized-arab-criminals-infiltrated-police-force/

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Berlijnse politici eisen speciale spoedzitting in verband met georganiseerde Arabische misdadigers die de politie zijn geïnfiltreerd

 1. Wie had dat nou gedacht????
  Wat zijn dat voor naïeve mongolen daar dat ze dit soort dingen niet zien aankomen?.
  Iedereen die iets te vertellen heeft verplicht deze site lezen.

  Liked by 1 persoon

 2. ZO lang er geen snelle en massale remigratie op stapel staat blijft het dweilen met de kraan open.

  Like

 3. Wanneer je op grote schaal apen gaat importeren zul je dus op een goede dag wakker worden in,…. apenland.
  Kortom, Duitsland en de rest van Europa liggen goed op schema.

  Chapeau,…..
  Haal de ballonnen en borrelnootjes maar uit de kast,.. ’t is tijd voor een feestje!

  Liked by 1 persoon

 4. Bekijk de onderstaande trailer eens en vraag u vervolgens af waar de producent zijn inspriratie vandaan heeft gehaald.

  Like

 5. Zijn er binnenkort soms verkiezingen in Berlijn?

  Like

 6. @Axel:
  Wat dacht je van deze trailer?

  Like

 7. Shadow1100 // november 6, 2017 om 18:47 //

  Je ziet het in Nederland al hoeveel van de politiemensen met een migratie-achterstand (!) corrupt zijn. Ies koeltoer….. Familie eerst !!!!

  Like

 8. scherpschutter1943 // juli 23, 2018 om 15:24 //

  De staat is al verloren, dus de politie ook. Dat is zo in heel de E.U. Sommigen worden wakker maar het is helaas te laat. De staatsmacht stelt geen moer meer voor, ja, alleen tegen de goed willende autochtonen. Allochtonen worden met rust gelaten, want je weet maar nooit, ze konden wel eens boos worden die lieden en ze zijn beter georganiseerd dan de politie en het leger. Ook beter bewapend trouwens en met een betere bevelsstructuur. Moskee, minaret, enz. (citaat Erdogan).

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Maffia 2.0: Arabische clans infiltreren de Duitse overheidsdienst met criminelen – niet alleen bij de politie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: