Nieuw

VIDEO: Auto van de Deense Immigratie minister rijdt over asielzoeker na een poging om de politicus aan te vallen

Een bezoek van de Deense minister van Immigratie en Integratie aan een asielcentrum voor illegale immigranten werd vrijdag al snel gewelddadig toen boze bewoners probeerden de politicus aan te vallen en zich voor haar vertrekkende auto wierpen.

De Deense Immigratie- en Integratieminister Inger Støjberg kwam na de gebeurtenis op Facebook om uit te leggen dat ze het deportatiecentrum had bezocht om te praten met een migrantenfamilie die uit het land wordt verwijderd. Het gesprek ontaarde al snel in een “agressieve sfeer” toen “ongeveer 40” mensen, wat zij noemt, “erg opgewonden werden”.

Uit het beeldmateriaal van de Deense kranten blijkt dat Støjberg’s veiligheidsmensen de migranten terug moeten duwen terwijl ze haar uit het gebouw trekken. Toen de auto van de minister wegreed, gevolgd door een bescherminggroep, stortten zich een aantal asielzoekers voor de auto – en kwam er minstens één onder de wielen.

De Deense media vermeldt dat “verschillende personen” door de auto werden geraakt, maar er waren geen ernstige verwondingen.

Een politiewoordvoerder verklaarde dat “een aantal mensen zich op en voor de auto wierpen”. En noemde het een “gevaarlijke situatie”, een ander zei dat de minister “één lijfwacht ver weg was om in echt gevaar te verkeren”.

Støjberg bedankte haar beschermers en chauffeur om haar uit de gevaarlijke situatie te redden, met de opmerking dat zonder hen het heel anders zou zijn geëindigd en dat “ik hier nu niet zou staan”.

De minister zei dat ze sympathie voelde voor de degenen die gedeporteerd gaan worden, maar verklaarde ook dat ze in het deportatiecentrum zitten omdat ze ervoor gekozen hebben niet samen te werken met de overheid in hun vertrek naar thuisland.

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on VIDEO: Auto van de Deense Immigratie minister rijdt over asielzoeker na een poging om de politicus aan te vallen

 1. trebor2110 // november 4, 2017 om 19:02 //

  ik zie het al ,dikke BMW .`

  Like

 2. Wat een verschil. Hier rijdt een Nederlandse minister over Nederlanders die zich beklagen over de invasie, daar rijdt de minister over de invasiërs.

  Liked by 3 people

 3. Jammer dat het er maar 1 was maar in iedergeval beter dan niks.

  Liked by 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel // november 4, 2017 om 23:26 //

  Voortaan maar een bull bar voorop monteren en vol het gas erop, rechtdoor naar school en kantoor… Doei !

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // november 5, 2017 om 00:49 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Dappere daad

  Like

 6. Goed voorbeeldd doet volgen👏🏻

  Like

 7. Horatius // november 5, 2017 om 11:35 //

  Deze zeer agressieve moslims worden vanaf het begin van hun tocht naar de verzorgingsstaat wijs gemaakt door mensensmokkelaars en Linkse activisten dat hun asielaanvraag een Recht is, niet meer maar zeker niet minder.

  Of men daadwerkelijk wordt uitgezet na te zijn uitgeprocedeerd moeten we nog maar afwachten. Over het algemeen staan de landen van herkomst niet bepaald te trappelen om ze weer op te nemen.

  Dergelijk zielig en hysterisch gedrag is in feite een slimme tactiek om de publieke opinie te bespelen en de Linkse goedmensen trappen daar maar al te graag in.

  Realisten (of populisten) zijn echter van mening dat wij hier te maken hebben met een bezettingspolitiek, uitgedacht door de religieuze baardmannen in Mekka en aanpalende gebieden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: