Nieuw

Twee drugsnegers opgepakt voor liquidatie in Marrakech – krant noemt ze Nederlanders

Twee Nederlanders zijn in Marokko gearresteerd voor een schietpartij in een café in de stad Marrakech. Daarbij vielen afgelopen donderdag een dode en twee gewonden. De twee arrestanten, 29 en 24 jaar oud, zijn van Dominicaanse en Surinaamse origine, melden verschillende media in Marokko.

Volgens de Marokkaanse veiligheidsdienst DGSN zijn de twee arrestanten bekenden van de politie. Ze worden in verband gebracht met onder meer internationale drugshandel, ontvoeringen en gewapende overvallen. Een van de verdachten werd herkend aan zijn rastakapsel. Het zou gaan om een afrekening in het criminele milieu.

AD >>

Het is inmiddels standaard in de MSM om Nederlanders en blanken zwart [ .. ] af te schilderen. Daarmee maken de media ongewild duidelijk wat er gaande is. Er wordt oorlog gevoerd tegen blanke westerlingen.

Zie ook:

Politie arresteert vuurwapengevaarlijke neger – doet er foto van een blanke bij

 

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Twee drugsnegers opgepakt voor liquidatie in Marrakech – krant noemt ze Nederlanders

  1. Ja het leek mij al sterk dat het daar om echte nederlanders zou gaan.
    De echte blanke Nederlander zou dit natuurlijk wel iets geraffineerder hebben aangepakt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: