Nieuw

Syrische ‘vluchteling’ eist een auto: “Merkel betaalt…”

Toen een Arabisch uitziende man, gekleed in camouflage-kleding, donderdagmiddag om 17.00 uur de showroom van het Audi Centrum Landshut betrad, wist het personeel waarschijnlijk al dat het lastig zou worden.

Zoals later bleek, was de bezoeker een Syrische ‘vluchteling’ uit het AZC in Kaserneneck in Landshut. Hij gebruikte in eerste instantie uitgebreid de koffiemachine en vroeg het personeel om geld en sigaretten.

AZC in Landshut

Toen het personeel hem niet wilde helpen en hem vroeg om het pand te verlaten, ging hij in een auto zitten en zette luide Arabische muziek op op zijn mobiele telefoon.

Hij voldeed niet aan het verzoek om het voertuig te verlaten en eiste in plaats daarvan de autosleutels met de woorden “Geef me sleutels, … geef me sleutels …”. Een verkoper antwoordde dat hij moest betalen, en dat hij dan de auto mee kon krijgen. En nu komt de klassieker: het antwoord was: “vrouw Merkel betaalt … vrouw Merkel betaalt … geef mij auto … geef mij de auto ….”.

Het management nam nu contact op met de politie en liet de Syriër met rust om de boel niet uit de hand te laten lopen. Na een tijdje was de Syriër het wachten zat en verliet de zaak.

Zijn volgende bestemming was een nabijgelegen etablissement waar dames hun beroep horizontaal uitoefenen. Daar gooide hij wat vuilnisbakken om en keerde toen terug naar het Audi Centrum, omdat hij kennelijk het gevoel had dat hij er nog niet klaar was. Daar begon hij met stenen naar geparkeerde auto’s te gooien. Van één showroom model gooide hij de achterruit in.

Omdat de politie er nog steeds niet was had de onmisbare cultuurverrijker ook nog de tijd om even bij het naastgelegen tankstation langs te gaan en daar boodschappen te doen zonder te betalen. Daar werd weer de politie gebeld en werd hij eindelijk gearresteerd.

De politie leverde hem wegens psychische stoornissen af bij het regioziekenhuis. De stoornis was in de ogen van de experts waarschijnlijk niet al te ernstig, omdat hij een dag later al weer rondliep en natuurlijk opnieuw een politieoperatie uitlokte. Het is nog niet bekend of hij deze keer wordt vastgehouden, of dat hij weer wordt losgelaten. Misschien komt hij dan wel op het idee om met een auto op een groep mensen in te rijden, wie weet …

Bron:

http://www.pi-news.net/syrischer-fluechtling-fordert-sein-auto-frau-merkel-bezahlen/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8294 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Syrische ‘vluchteling’ eist een auto: “Merkel betaalt…”

 1. water naar de zee dragen ejn de volgende dag regent het weer

  Like

 2. Die Merkel moet eerst de ere schulden aan Oost Europa betalen!.

  Like

 3. Horatius // november 4, 2017 om 11:36 //

  En zo lopen er hier in West-Europa nog enkele tienduizenden van dergelijke z.g. verwarde sujetten rond.

  Allemaal op uitnodiging van Frau Merkel en dus met een vrijbrief voor intimiderend en crimineel gedrag en van het preventief interneren in sobere kampementen heeft men blijkbaar nog nooit gehoord. Laat staan retour zenden naar Syrië om daar het land weer op te bouwen. Desnoods voorlopig met de blote klauwen. Want gezonde arbeid in de woestijnlucht is een probaat middel tegen schizofrenie en andere symptomen die duiden op de gevolgen van eeuwenlange inteelt.

  Wat voor soort figuren daar rondlopen in een AZC om daar dagelijks met dat soort creaturen om te gaan is mij niet helemaal duidelijk. Intussen zou je toch als hulpverlener een soort masochist moeten zijn om dergelijk afwijkend en stuitend gedrag te kunnen verwerken.

  Dat Duitsland wat goed te maken had na de Tweede Wereldoorlog moge duidelijk zijn, maar men kan ook te ver doorschieten. De herstelbetalingen zijn verricht en de excuses zijn meerdere malen gemaakt, bijna tot vervelens toe. En uiteindelijk heeft het Duitse volk zelf ook een zeer hoge prijs moeten betalen voor het laten ontstaan van het Nazibewind.

  Maar alles heeft een limiet en het uitnodigen van miljoenen militante en vaak volkomen geschifte moslims is toch echt een brug (of moskee) te ver.
  Voor het merendeel zijn het tikkende tijdbommen driftig op zoek naar vrachtwagens en andere automobielen om hun religieuze plichten te kunnen vervullen. Tenslotte is men niet voor niets op pad gestuurd en men heeft uiteindelijk een missie te vervullen.

  Wat is dan die missie? vraagt de argeloze autochtoon die met een schoon en rein geweten op die Klaver heeft gestemd.
  Onze Westerse samenleving volkomen te ontwrichten en de Islam een stevige basis te verschaffen door de geplande gezinshereniging en het laten bouwen van nog meer moskeeën.

  Die burgeroorlog gaat er toch echt komen op de wat langere termijn.

  Maar volgens een ander scenario dan algemeen wordt verwacht. Als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt dan gaan ook hier in West-Europa de Soennieten en de Sjiieten elkaar op leven en dood bestrijden volgens een beproefde Islamitische traditie.

  Met deze mogelijkheid wordt in Brussel en Berlijn absoluut geen rekening gehouden: de Islam is immers een religie van de Vrede. En ach, die terreuraanslagen is een tijdelijk fenomeen en is de prijs voor de noodzakelijke diversiteit van onze vergrijzende samenleving.

  Liked by 2 people

 4. SIMON BORGES // november 4, 2017 om 14:39 //

  Europa gaat ten onder daar gaat Brussel het om.

  Like

 5. En niemand trapt die gore mislim helemaal kort, zodat hij niets meer weet en dumpt “het” ergens zodat de polizei (die eigenlijk niet wil komen) er niets van hoeft te weten?!
  Dat gaat wel gebeuren in de nabije toekomt, en dat is het enige juiste middel voor deze primitieve moslim ratten.

  Liked by 1 persoon

 6. You reap what you sow

  Liked by 1 persoon

 7. @Horatius, Polen heeft vrijwel geen herstelbetalingen gekregen van Duitsland, iets met de DDR, Sovjet kommunistische terreur en gewoon je Poolse bek houden. anders…
  Betalen Duitsland, die 85 miljard Euro.

  Like

 8. Merkel wil Europa ten gronde richten dat is het doel van deze vrouw en waarom? Vraag het er een x misschien wordt het waarom dan DUIDELIJK. Ik zelf denk dat ze gewoon een TRAUMA heeft opgelopen in haar jeugd in de DDR. Een ZWAAR TRAUMA ook. En Saudie Arabie.

  Like

 9. Helemaal verrot slaan die baardaap en daarna ergens dumpen….klaar…

  Like

 10. Er komt een tijd dat de bevolking dit geheel zelf gaat afhandelen en dan hoeven er geen cellen voor gereserveerd te worden voor dat moslimtuig en kan de politie zich blijven bezig houden om met laserguns om de normale mensen een paar honderd euro uit de zakken te troggelen.
  Het is nu nog een teveel een ver van mijn bed show voor vele maar dat is in een rap tempo aan het veranderen en dan zal de knop bij vele omgaan en gaan we zelf wel voor rechter spelen.

  Like

 11. Horatius // november 4, 2017 om 18:05 //

  @Bert,

  Tussen Duitsland en Polen heeft het nooit geboterd, zeker nu niet omdat die Polen hardnekkig blijven weigeren ook grote aantallen asielzoekers op te nemen.
  Naar die achterstallige herstelbetalingen kunnen ze dus fluiten. Misschien een paar miljoen Euro als ze alsnog overstag gaan en enkele tienduizenden moslims en Afrikanen toegang willen verschaffen.

  Die Polen zijn voor het merendeel Katholiek en zijn zeker niet van plan om hun land te laten omvormen tot een Islamitisch Kalifaat. Ik ben nog nooit in Polen geweest maar ik denk dat daar geen moskee te bekennen is.
  Dit in schrille tegenstelling tot b.v. ons tolerante landje waar ze als giftige paddenstoelen uit de grond schieten.

  Intussen zitten wij met de gebakken peren en bijna dagelijks zien we wanhopige burgemeesters op de buis die verkondigen dat ze de situatie niet meer in de hand kunnen houden. De politie wordt gemolesteerd door moslimtuig en in Den Haag wordt het afgedaan als wat ‘ongelukkige incidenten’ maar het zijn in feite voortekenen van een komende escalatie tussen de autochtone bevolking en de z.g. Nieuwe Nederlanders.

  Waaruit bestaan die Nieuwe Nederlander? Onaangepaste Marokkanen en Turken, al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers en het wrakhout van de Arabische lente, zelfs helemaal uit Afghanistan. Allemaal op zoek naar de voordelen van de verzorgingsstaat en vooral niet te vergeten het milde strafklimaat.

  Vroeg of laat moet dit totaal uit de klauwen gaan lopen en neemt ons volk het recht in eigen handen.

  Er is altijd een zekere grens aan het tolerantie- en incasseringsvermogen van elk volk.

  Liked by 2 people

 12. Half primaten begrijpen slechts 1 ‘ taal ‘. Een taal waar niet 1 enkel woord aan te pas komt.
  En zolang er nog Europeanen zijn die deze ‘taal’ vanwege hun beschaving weigeren te spreken, zullen zij aan hun eigen beschaving ten onder gaan.

  Menigeen lijkt te weigeren -afgedreven van de wil en de noodzaak- om wanneer de nood aan de man komt zijn eigen existentie te verdedigen.

  Vele brave burgers houden nog altijd hun blik wbt hun ‘redding’ gericht op de overheid, ondanks alles nog altijd niet doordrongen van het feit dat diezelfde overheid niet langer de blik op hen heeft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: