Nieuw

Prinsen en ministers gearresteerd in Saoedi-Barbarije

Elf prinsen, vier ministers en tientallen oud-ministers zijn gearresteerd in Saoedi-Barbarije in opdracht van de pas gevormde anti-corruptie dienst onder leiding van van kroonprins Mohammed bin Salman.

bron:

https://english.alarabiya.net/en/News/gulf/2017/11/05/Princes-and-former-ministers-detained-in-Jeddah-floods-and-Coronoa-virus-corruption-probe.html

Vanuit datzelfde Saoedi-Barbarije maakte de premier van Libanon bekend af te treden:

Premier Saad al-Hariri van Libanon heeft tijdens een televisietoespraak zijn aftreden bekendgemaakt. Hij stapt op omdat hij vreest voor een liquidatie.

Volgens Hariri heerst in zijn land eenzelfde sfeer als in 2005, toen zijn vader en toenmalig premier van Libanon Rafik al-Hariri werd vermoord. Saad denkt dat hem hetzelfde zal overkomen. AD >>

Ondertussen vlogen er ook nog Iraanse raketten vanuit Yemen richting Riyadh die door Saoedi-Barbarije onderschept werden.

De gearresteerden zijn niet de minsten:

 

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Prinsen en ministers gearresteerd in Saoedi-Barbarije

  1. Esperanza // november 6, 2017 om 00:16 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: