Nieuw

Prins Bernhard heeft 102 panden in hoofdstad

Eerst eist dat feodale Bilderberg-tuig een uitkering van 42 miljoen van hun lijfeigenen. Dan kopen ze daar panden van om vervolgens diezelfde belastingbetalers de duimschroeven aan te draaien en om ze nog even later op straat te smijten.

Volgens de Amsterdamse krant is het vastgoed in de stad aantrekkelijk door de almaar stijgende huizenprijzen. Dat Bernhard veel panden bezit werd een paar jaar geleden al duidelijk. Er ontstond toen ophef omdat hij tot woede van de buurt de huur opzegde van een snackbar aan het Gerard Douplein.

Het doek voor snackbar Mash viel in oktober 2012 nadat de uitbaatster zich zeven jaar had verweerd tegen de huisbazen onder wie prins Bernhard jr. Snackbarhoudster Debby Daems zei destijds tegen Het Parool van rechtswege niets te mogen zeggen over de zaak, behalve: ‘Hoe denkt u dat ik me voel? De zaak bestaat nu 25 jaar; ik vond het een mooi moment om een punt achter het gedoe te zetten. En verder mag ik echt niets zeggen.’ AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Prins Bernhard heeft 102 panden in hoofdstad

 1. Het wordt tijd dat die struikrovers familie wordt af gezet en terug gestuurd naar Duitsland.

  Like

 2. Het zijn bijna geen Hollanders meer, Bernhard was Duits, Claus was Duits
  De prinsessen half Argentijns

  Like

 3. Nou ja niet zo jaloers zijn mensen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2017 om 00:22 //

  Jong schatrijk en dan zo’n kop hebben ! Kennelijk zit hij er niet mee want dan zet hij ook nog de bril van Sjef van Oekel op ! Als ik die bril zie moet ik schijten en als ik naar die glazen kijk krijg ik dorst ! Je zou toch denken dat als je toch als vader zulke enorme flaporen hebt en je krijgt een zoon met net zulke oren dat je dat toch laat herstellen. Maar nee hoor, als ze met z’n tweeën bij mij op de voorplecht gaan staan heb ik geen motor meer nodig !

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // november 5, 2017 om 00:56 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  ”Von Graai Familie”

  Like

 6. polderboy // november 5, 2017 om 07:10 //

  Ik lees hier, dat de Bernard er niet voor schroomde de huur van een snackbar met 400% te verhogen, en daarna met andere middelen de eigenaresse op buitengewoon onfatsoenlijke wijze eruit wist te pesten:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bernhard_van_Oranje-Nassau,_Van_Vollenhoven

  Ach, elite, zijn vaak asocialer dan de rest.

  Like

 7. Dit vind de elite normaal.
  En als wij een extra stukje aan oms huis willen zetten ,kost dat klauwen vol geld voor leges,tekenimgen,welstandscommissie et,etc.
  Maar ja wie geld hefft mag alles.

  Like

 8. Wat mij interesseert, hoe komt die huisjesmelker van Oranje aan al die panden?.

  Like

 9. Esperanza // november 6, 2017 om 16:59 //

  Bert, zijn BV heeft ie ‘Geen wooorden maar daden ‘ genoemd…
  Huisjesmelkerij is darvan slechts onderdeeltje..Raam die pandjes eens aan de Lage kant op 300;000 euro per stuk dan zit je al op een slordige dertig milfoen euro, trek er eens 60 procent hypotheek van af dan resteert een miljoentje of twaalf enkel voor dii woninkjes….

  O ja, herrinner me dat je vroeger een aktiegroep had met als slogan ‘Geen woning, geen kroning’ …

  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Hoe-rijk-is-prins-Bernhard-van-Oranje-177360

  Like

 10. Esperanza // november 6, 2017 om 17:02 //

  Like

 11. Esperanza // november 6, 2017 om 17:07 //

  Madness d’r nog maar ff bij.

  Like

 12. Esperanza // november 6, 2017 om 17:15 //

  Ovrigens best mogelijk dat ik hierboven die hypotheeklast van 60 procent veel te hoog inschat en dat Bernard de koninklijke op basis van zijn naam naam de hele zwik zo goed als voor de volle aankopsom gefinancierd kreeg en nu via giga huuropbrengst en dito waardestijging van het onroernd goed in Amsterdam een dik profijt heeft.

  Like

 13. Esperanza // november 6, 2017 om 17:20 //

  Gordon Gekko methode ‘Greed works’.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ‘Prins Bernhard heeft geen 102, maar 349 panden in Amsterdam’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s