Nieuw

Obama: Alternatieve media heeft de complete mediastroom veranderd

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama zegt dat de alternatieve krant Breitbart de complete mediastroom heeft veranderd tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Dit verklaarde hij op een bijeenkomst in Chicago, en drong er bij het publiek aan om terug te vechten en de nieuwe mediaontwikkeling op het web terug te draaien.

Tijdens een paneldiscussie op een conferentie in Chicago besprak de voormalige Amerikaanse president Barack Obama hoe de alternatieve media een enorme impact op het nieuws heeft gekregen.

– Zo’n diepe impact dat we de hele mediarapportage hebben zien kunnen veranderen tijdens de presidentsverkiezingen vorig jaar.

– Breitbart heeft iets interessants gedaan. Ze hebben niet een geheel nieuw platform gemaakt, maar ze hebben de gehele mediastroom in een andere richting verschoven – in een krachtige richting, zei Obama.

Maar voor Obama is dit niet iets positiefs. Tijdens de lezing riep hij zijn publiek op om het verschuivende mediaklimaat te “corrigeren” en meer in de politiek correcte richting te duwen.

Obama heeft herhaaldelijk zijn frustratie over de vrijheid op het internet geuit en geëist dat het wordt gereguleerd. In oktober heeft hij een “waarheidstest” voorgesteld voor mediabedrijven op het internet.

– We moeten de Wilde Westen informatiestroom corrigeren met een soort herstellende functie, zei hij toen.

Bron:

http://www.breitbart.com/big-government/2017/11/02/barack-obama-breitbart-news-shifted-entire-media-narrative-during-2016-election/

Doe mee met 7.609 andere volgers

About Rommel (2578 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Obama: Alternatieve media heeft de complete mediastroom veranderd

 1. Te laat kokosnoot.
  We zien hier en we blijven.

  Liked by 1 persoon

 2. Het zit die aap niet lekker dat men de leugens niet meer wil volgen, straks komen ze nog achter de illegale handelingen gedaan door hem……. Oh wait!

  Like

 3. Wat een gekke aap is dat dan .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: