Nieuw

Obama: Alternatieve media heeft de complete mediastroom veranderd

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama zegt dat de alternatieve krant Breitbart de complete mediastroom heeft veranderd tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Dit verklaarde hij op een bijeenkomst in Chicago, en drong er bij het publiek aan om terug te vechten en de nieuwe mediaontwikkeling op het web terug te draaien.

Tijdens een paneldiscussie op een conferentie in Chicago besprak de voormalige Amerikaanse president Barack Obama hoe de alternatieve media een enorme impact op het nieuws heeft gekregen.

– Zo’n diepe impact dat we de hele mediarapportage hebben zien kunnen veranderen tijdens de presidentsverkiezingen vorig jaar.

– Breitbart heeft iets interessants gedaan. Ze hebben niet een geheel nieuw platform gemaakt, maar ze hebben de gehele mediastroom in een andere richting verschoven – in een krachtige richting, zei Obama.

Maar voor Obama is dit niet iets positiefs. Tijdens de lezing riep hij zijn publiek op om het verschuivende mediaklimaat te “corrigeren” en meer in de politiek correcte richting te duwen.

Obama heeft herhaaldelijk zijn frustratie over de vrijheid op het internet geuit en geëist dat het wordt gereguleerd. In oktober heeft hij een “waarheidstest” voorgesteld voor mediabedrijven op het internet.

– We moeten de Wilde Westen informatiestroom corrigeren met een soort herstellende functie, zei hij toen.

Bron:

http://www.breitbart.com/big-government/2017/11/02/barack-obama-breitbart-news-shifted-entire-media-narrative-during-2016-election/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Obama: Alternatieve media heeft de complete mediastroom veranderd

 1. Te laat kokosnoot.
  We zien hier en we blijven.

  Liked by 1 persoon

 2. Het zit die aap niet lekker dat men de leugens niet meer wil volgen, straks komen ze nog achter de illegale handelingen gedaan door hem……. Oh wait!

  Like

 3. Wat een gekke aap is dat dan .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: