Nieuw

Fatah condemns Israel for destroying terror tunnels

PA chairman’s movement blasts “Israeli crime” of destroying terror tunnels leading from Gaza into Israel.

PA chairman and Fatah leader Mahmoud AbbasThe Fatah movement, headed by Palestinian Authority (PA) chairman Mahmoud Abbas, on Monday issued a statement condemning what it called “the Israeli crime directed against our people in Gaza, which resulted in the deaths of eight civilians and the wounding of 14 others.”

The statement was referring to the IDF destroying terror tunnels leading from Gaza into Israel, during which terrorists were killed, including a senior member of the Islamic Jihad.

Afbeeldingsresultaat voor Fatah condemns Israel for destroying terror tunnelsFatah claimed that the destruction of the tunnel was “part of the policy of fleeing adopted by successive Israeli governments in an attempt to evade the corruption cases at the expense of the blood of the Palestinian people.”

Earlier on Monday, Hamas’s military wing also condemned Israel and said it believed the destruction of the tunnel was “an attempt by the enemy to impose new rules by committing crimes and attacks against our land, our jihad fighters and our people.”

The Islamic Jihad warned that the destruction of the network of terror tunnels constituted a “dangerous escalation”…

readmore>>
israelnationalnews
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Fatah condemns Israel for destroying terror tunnels

 1. Henk der Niederlànder // november 4, 2017 om 10:02 //

  Zo, nou nog even wachten tot de nodige linksgekken de straat op gaan om hun sympatie te betuigen met deze zielige terroristen.

  Liked by 2 people

 2. @Henk, nee joh, die zijn veel te druk met demo’s tegen Saoedi Arabië, Irak, Iran etc. die bij bombardementen en andere acties honderden vrouwen en kinderen vermoorden.
  Of….

  Liked by 2 people

 3. Henk der Niederlànder // november 4, 2017 om 17:47 //

  Had Ik ff niet aan gedacht Bert.
  Jah ook Ik kan me vergissen zoals blijkt.
  Hehehehe

  Like

 4. Hopelijk bombardeert Israël ook nog even de beginpunten van die tunnels. Waarschijnlijk zijn dat door de VN gesubsidieerde lagere scholen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: