Nieuw

De oh zo tolerante islam – vijftienjarig meisje van driehoog naar beneden gegooid door kudde moslims

Voor onze Kerkhofs-Onderzoeksvaardighedenleerlingen: Dit artikel beschrijft een werkelijk gebeurd incident, maar de foto die wordt gebruikt is totaal niet gerelateerd.

Het is eenvoudig te omschrijven moslims zijn en blijven moslims en zullen zich altijd vast blijven houden aan de regels hen opgelegd door de geschriften van hun achterlijke met haat doordrenkte ideologie. Hier kwam een vijftienjarig meisje ook achter enkel en alleen omdat ze christelijk is en op de verkeerde plaats was.

Relaties tussen het inteelt volk en anderen ‘Das ist streng verboten!’ en moet bestraft worden met achterlijke middeleeuwse rituelen. Nu lezen we er nog over in de vele vaak Engelstalige blogs en websites echter over niet al te lange tijd kunnen we dit ook hier in Nederland aan den lijve ondervinden. Wij zelf misschien nog niet maar onze (klein) kinderen toch zeker wel althans wanneer wij zo door blijven gaan met de islamisering van ons Nederland.

Minya – Egypte een kudde moslims vermoedt een relatie tussen een moslima en een christelijke jongen. Dat kan natuurlijk niet dus hier moet actie tegen worden ondernomen.

Tien huizen worden plat gebrand, vijftien mensen raken gewond en om het allemaal duidelijk te maken werd een meisje in de leeftijd van vijftien jaar van de derde verdieping van een flatgebouw afgegooid.

Natuurlijk is dit geen spraakmakend nieuws er vallen niet eens doden en zover het verhaal verteld werd er ook geen vrouw of kind verkracht door deze volgers van de pedofiel zonder vrede. Het verhaal geeft ons wel een kijkje in de keuken der islamitische achterlijkheid en laat eenieder die de ogen er niet voor sluit zien dat er niet samen te leven is met een islamitische meerderheid, zelfs met een minderheid valt het al niet mee overigens.

De hoogste tijd dat men dat hier in Nederland ook eens gaat inzien want we zijn al bijna te laat en lopen zeer zeker al achter de feiten aan.

Reden te meer om juist dit soort ogenschijnlijk redelijk onschuldige verhalen rond te sturen om te hopen dat meer mensen dit lezen en tot de conclusie komen dat de islam een achterlijke ideologie is die hier niets heeft te zoeken en volgers met zich meebrengt waarmee eenvoudigweg niet vreedzaam samen te leven valt.

met groet Bolo

Bron : My Info News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

28 Comments on De oh zo tolerante islam – vijftienjarig meisje van driehoog naar beneden gegooid door kudde moslims

 1. Vooruit zien zul je de regering niet van betrappen(op een paar na)

  Like

 2. Aktie aktie aktie aktie aktie aktie aktie aktie aktie aktie laten we toch eens wat doen

  Like

 3. Jan maat zij het al maar o wat vonden de meesten dat een racistische man
  Wilders is nu ook racist en extremist .
  We worden geregeerd door mongolen die totaal buiten de werkelijkheid staan.

  Like

 4. bp633livenl // november 4, 2017 om 11:30 //

  We worden niet alleen geregeerd door mongolen maar ook nog graaiers, witte boordencriminelen en landverraders.

  Like

 5. Leuk joh.
  Dit soort van ogenschijnlijke onschuldige verhalen – schijnt uit een hele dikke duim gezogen te zijn.
  15 jarig meisje blijkt 29 jarige vrouw.
  Niet in Egypte, maar in Sjanghai.
  Niet moslimmietjes, maar mentaal gestoorde mevrouw. – OK, moslim en mentaal gestoord past compleet. Maar in dit geval…

  Tjonge jonge Fe-niks, doe eerst es wat onderzoek voordat je uit je bek schijt…

  Flashback to 2011:
  http://www.dailytelegraph.com.au/woman-survives-fall-from-fifth-floor-window-in-shanghai/news-story/cbadf551b7552ce60f5b9b3d960cb950?nk=1ecb0dd50bb8f840c0c07d760ec0197a-1509795696
  https://www.thesun.co.uk/archives/news/678540/plunge-woman-lives-after-windows-break-fall/

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // november 4, 2017 om 14:29 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 7. polderboy // november 4, 2017 om 18:35 //

  Adje 13:32
  Het arme christelijke meisje is werkelijk in naam van Mohammed de profeet van Allah naar beneden gegooid, volgens Associated Press:
  http://www.hoax-slayer.com/christian-girl-thrown-muslim-mob-picture.shtml

  Foto’s ter illustratie bijvoegen, doen mensen wel realiseren wat voor daad het betrof, waar het gestoorde Mekkaanse afval in hun religieuze machtswellust van genoot.

  Like

 8. templars2017 // november 4, 2017 om 23:14 //

  Adje ,jongen toch,
  Bronnen controleren das een goeie ,enig idee wat er allemaal gebeurt ? diegene die dergelijke aantijgingen schrijft moet zich een verdiepen in wat islam is ,blijkbaar ontbreekt de kennis nog bij velen en gaan ze pikken op wat één maal niet perfect weergegeven wordt ,blijf dan maar rustig de msm volgen daar ,daar ga je leugens en desinformatie zien verschijnen zoveel je wil ga je dan ook de redacties aanschrijven dat ze hun bronnen moeten controleren?
  Iedereen kan een fout maken , iedereen , maar op één fout kritiek krijgen alsof de rest ook niet zou deugen is een brug te ver.
  Een mooi voorbeeld is de laatste aanslag in Manhattan ,New York , daar staat in de verslaggeving geen enkele keer dat het om een daad van moslim terrorisme gaat ,daar wordt het weggewerkt , terwijl iedereen op de grond daar weet wat er is gebeurt wie het heeft gedaan en waarom ,waarom geen bericht in de msm? waarom niet?

  Like

 9. Natascha // november 5, 2017 om 10:32 //

  Of je controleert je bronnen VOOR je iets publiceert….

  Of je rectificeert.

  Want nu trek ik ieder bericht in twijfel, terwijl ik altijd al het nieuws al bekijk met een gezonde portie argwaan aangezien er een groep mensen is die NIET gaat voor waarheidsvinding maar voor bevestiging van onderbuikgevoel en de door reclame gefinancierde media die op deze gevoelens inspelen.

  Like

 10. Ja want islamieten vermoorden natuurlijk geen christenen en relaties van hun moslimvrouwen met christenen juichen ze toe. Oh ja, en met homo’s kunnen ze ook zo goed opschieten. Die dragen ze op handen.
  Naar het dak om eraf te mieteren.

  https://fenixx.org/2016/03/28/moslims-vermoorden-tientallen-christenen-in-pakistan-namens-de-terreurprofeet/

  https://fenixx.org/2017/09/12/pakistaanse-christen-door-moslim-klasgenoten-doodgeslagen-terwijl-de-leraar-een-krant-leest/

  https://fenixx.org/2017/05/26/moslimbarbaren-trappen-de-ramadan-af-met-de-moord-op-26-christenen/

  https://fenixx.org/2017/02/21/christenen-van-asielzoekersboot-in-zee-gegooid-moslims-aan-boord-veroordeeld/

  En dit is nog maar een kleine greep uit ‘moslims vermoorden christenen’. Misschien wordt het tijd dat je je ogen opendoet en de bittere waarheid onderkent.

  Like

 11. Zo plaatste een tijdje geleden een politicus van de Zweden Democraten een foto van een brandende auto bij zijn artikel over de massale autobrandstichtingen in de grote steden van Zweden. Zijn de linkse wegkijkmensjes met ‘Reverse Image Search’ gaan zoeken waar die foto vandaan kwam. Dat bleek dus Thailand te zijn. En wat waren ze blij, want in hun optiek was nu het hele artikel bij elkaar gelogen en bestonden die autobranden niet. Zie hier de logica van extreemdomlinks.

  Like

 12. Hoax verklaart zelf:

  “Een gerucht over een relatie tussen een christelijke man en een moslima was mede aanleiding voor gevechten waarbij huizen werden platgebrand en een 15-jarig meisje uit hert raam werd gegooid. Zij en in totaal 15 christenen raakten gewond. Opgemerkt moet worden dat dit verhaal niet geverifieerd kan worden en er nogal veel politiek gekleurd nieuws uit de regio komt. Aangenomen kan echter worden dat het juist is. Er zijn geen beelden van dit incident.”

  Dus wat is hier nou een hoax aan?

  Liked by 1 persoon

 13. De moslim ideologie staat haaks op het Christendom of liever, gewone waarden en normen die wij in het Westen hanteren. Niks mis mee. Laat dat zo blijven door Moslims uit dit vrije Westen te bannen. En wel nu!

  Like

 14. polderboy // november 5, 2017 om 23:46 //

  Sijtske 18:15
  In Egypte is de vervolging van christenen stevig hoor. Hier recent, gericht tegen christelijke kerken, of abdijen:
  -kathedraal, 25 doden, 11-12-2016;
  -kerk 27 doden, plus andere kerk 17 doden, 9 april-2017;
  -bezoekers abdij, 28 doden, 26-05-2017
  http://www.aljazeera.com/indepth/interactive/2017/05/attacks-egypt-christians-170526184644330.html
  Voor een grotere lijst, overigens niet compleet, waar moslim schorem al lang voordat het woord ISIS bestond zoals altijd als een stel zieke zwijnen de hufter uithangen:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Copts

  Die vervolging van christenen beschrijft die “hoax” site waar jij naar verwijst als volgt:
  “regelmatige sektarische botsingen in het land.” Ze vallen ook uit naar “blanke mannen”.
  Vreemd, vreemd…

  Like

 15. Ik ben niet gelovig en heb moslims als vrienden. Daar is niks mis mee. En als er wel iets aan moslims mankeert, dan is het lang niet zo erg als de smerige leugens en commentaren hierboven. Liever een land vol moslims dan een land vol fascisten.

  Like

 16. antifascist57 // november 6, 2017 om 19:32 /
  We zullen niet huilen als je kop eraf rolt.

  Like

 17. Antifascist is gepikeerd omdat zijn massale poging het ‘regime’ in de VS omver te werpen niet helemaal naar wens blijkt te gaan. Drie man en een paardenkop zijn verschenen.

  Like

 18. @antifascist57 Niet gelovig of goed gelovig?

  Like

 19. Gehersenspoeld Bolo, heeft de propaganda als zoete koek verorbert. Ook typisch genoeg heeft deze antifa ridder nazi vriendjes, wat de antifacist claim opzich al weer heel dubieus doet klinken.

  Like

 20. polderboy // november 7, 2017 om 00:59 //

  @antifascist57 19:32
  Sommige zaken zijn zo gruwelijk, dat je psychologische afweermechanisme het niet bolwerkt.
  Fascistische geweldsdaden ontkennen als “smerige leugens” is jouw manier om met de werkelijkheid om te gaan, Jij hebt die veilige sprookjes wereld nodig om geestelijk te overleven.
  Maar goed, ik vermoed dat je nog een kind bent, want een kenmerk van gezonde volwassenheid is kunnen leven met de werkelijkheid. Als je later groot wordt, en je kinderlijke wereld bent ontgroeid, lees je alles wat hier boven staat nog maar eens rustig na.

  Like

 21. Als ik zo de reacties op mijn commentaar lees, dan is de frustratie over mijn gelijk nogal groot. Nogal logisch ook met zulke gehersenspoelde hersentjes.

  Like

 22. Zelf tot conclusies komen heeft niks met hersen spoelen te maken maar wel met gezond verstand te laten werken. En dan nog deze ongelooflijke belachelijke redenatie” Liever een land vol moslims dan een land vol fascisten.” Moslims zijn stuk voor stuk fascisten. Als je dat niet begrijpt zoek dan even de defenitie van een fascist.

  Liked by 1 persoon

 23. Ook stuitend is dat antifa gedrag van onmiddelijk gelijk halen zonder een greintje bewijs en daarmee proberen een eventuele discussie of andere meningen proberen onmiddelijk de grond in te boren. Typische antifa en fascisten trekjes zijn dat en daarmee heb je jezelf in moord tempo onthult voor wat je in werkelijkheid bent.

  Like

 24. polderboy // november 8, 2017 om 06:57 //

  @skeeter 23:44
  Misschien heeft antifascist57 wel gelijk? Misschien zijn al die aanslagen in naam van Allah wel niet waar? Misschien zijn ISIS, Al Qaeda, 9/11, en die andere 30.000 moord partijen in naam van Allah wel een verzinsel? Hier ruim 1600 mensen, die in naam van Allah de laatste 30 dagen zijn opgeruimd, wat allemaal wel niet waar kan zijn:
  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

  Er zijn ook mensen die de holocaust ontkennen. Antifascist57 gelooft dat het niet waar is.

  Liked by 1 persoon

 25. polderboy, hoe kon ik dat nou weer over het hoofd zien.

  Like

 26. Eddy Alfons // november 10, 2017 om 11:09 //

  het ergste is dat alleman van zijn kloten maakt maar niemand oproept om een anti islamitische betoging te organiseren in Amsterdam en Brussel, roept zoveel jullie willen vanuit de slaapkamer, zolang jullie niet buiten komen vallen onze landen verder in handen van dat verderfelijk volk,
  als er mij 3000 man steunt organiseer ik twee marsen.
  didi58@live.be
  komaan mensen !!!
  ik steek mijn nek uit doen jullie nu eens hetzelfde

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s