Nieuw

Belgen zijn het zat en vallen kraakpand met Roma aan

Na de match tussen Gent en Standard zouden een twintigtal gemaskerde fans naar het Stapelplein getrokken zijn, waar krakers sinds het begin van deze week een pand bewonen.

De bende bleek gewapend met stokken, geïmproviseerde slagwapens en Bengaals vuur. Aangezien ze binnendrongen in het pand, kunnen ze ironisch genoeg veroordeeld worden voor inbraak in een woning.

HLN >>

De rest van het stuk laat HLN voljanken door de krakende Roma. “We zijn zielig, we zijn geschrokken, we hebben niets, anders moeten we buiten slapen, iedereen heeft toch recht op een dak boven zijn hoofd etc. “

Doe mee met 7.623 andere volgers

About Fubar (5042 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Belgen zijn het zat en vallen kraakpand met Roma aan

 1. Duchesne // november 4, 2017 om 18:21 //

  Ik ken het verhaal. Bij mij hadden ze met hun eigen bloed mee de drempel uitgespoeld.

  Liked by 1 persoon

 2. Als iemand je huis binnendringt als je niet thuis bent en dan openlijk zegt dat je huis gekraakt is dan mag jij als eigenaar zelfs niet meer binnen en ben jij ,je gezin en al je spullen overgeleverd aan het gespuis die de boel heeft gekraakt ,zo gaat het in België ,enfin toch volgens de wet.
  Ik weet één ding de eerste die dergelijke stunt probeert uit te halen zal niet veel meer moeten vertellen ,mijn huis is van mij en van niemand anders.
  Normaal moet je als je ervaart dat je huis gekraakt is een procedure opstarten etc. dat duurt een eeuwigheid, je mag zelfs niet meer binnen zonder de toestemming van de krakers ,hoe gek kun je het maken ,wel mijn procedure is veel en veel korter………….

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // november 4, 2017 om 23:40 //

  Had het bericht over het kraken vanmorgen gelezen, dit is krommer dan krom maar volgens het bericht was de Belgische overheid al langere tijd bezig met een wet tegen kraken en zou de nieuwe wet binnenkort van kracht worden. Te laat voor deze nietsvermoedende slachtoffers maar soms zijn voetbal hooligans toch nog ergens goed voor. Dat zo’n Roma het in zijn botte hersens haalt om te zeggen dat iedereen een dak boven zijn hoofd verdient is helemaal te gek voor woorden, what about de rechtmatige bewoners !?!

  Liked by 1 persoon

 4. Het zelfde gebeurt al jaaaaaaaaren in Nederland

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: