Nieuw

Wilders roept op tot massademonstraties

PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdag opgeroepen tot massademonstraties tegen wat hij de islamisering van Nederland noemt. Dat zei hij op een persconferentie in Brussel die hij gaf met de Vlaamse politicus Filip Dewinter.

Wilders en Dewinter, kopstuk van de rechtse partij Vlaams Belang, zouden vrijdag onder politiebegeleiding de Brusselse wijk Molenbeek bezoeken, om poolshoogte te nemen in wat zij noemen ‘Europa’s jihadhoofdstad Molenbeek’. Het gemeentebestuur noemde het geplande bezoek provocerend en burgemeester Françoise Schepmans gebruikte een politieverordening om de twee tegen te houden. Zij verwachtte met de komst van de twee politici een hevige verstoring van de openbare orde.

Telegraaf >>

Een Burgemeester wordt geacht de orde te handhaven, als hij dat niet kan of weigert is hij ongeschikt en moet weg.

Het Vlaams Belang-kopstuk had ook een deurwaarder meegenomen naar de grens van Molenbeek op het Saincteletteplein. Die zal nu verder bekijken of er bij de Raad van State verzet kan aangetekend worden tegen de politieverordeningen.

“Ik ben in Mosoel, Aleppo en Damascus geweest. Daar heb ik nooit problemen gehad en werd ik door de overheid beschermd om de wijken te bezoeken, maar in Molenbeek ben ik niet welkom. Waarom ben ik hier niet welkom? Zijn er dingen die ik niet mag zien?”, vroeg Dewinter zich af. Nadat de politie hem tegenhield aan de grens, maakte de Vlaams-Belanger meteen rechtsomkeer.

De rechtse politici zijn woest omdat de burgemeester van Molenbeek hun bezoek aan de gemeente heeft verboden. “Dit is de druppel die de emmer doet overlopen”, zei Wilders tijdens een persconferentie met Dewinter in de Kamer. De Nederlander roept op tot massademonstraties “tegen het weggeven van ons land”. HLN >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Wilders roept op tot massademonstraties

 1. Dat kan de Heer Wilders wel willen maar zolang hij personen van het allereerste uur (1982) voor van alles en nog wat loopt uit te schelden, of laat uitschelden door zijn personeel, krijg je de massa niet de straat op voor de Heer Wilders.

  Like

 2. Ik vind het best wel verwarrend zo af en toe, al die dubbele artikelen/onderwerpen hier.
  Of ik moet steeds dezelfde reactie overal hier bij gaan plakken, maar dat gaat ook niet echt opschieten.

  Like

 3. Esperanza // november 3, 2017 om 21:03 //

  Word zo langzamerhand beetje moe van de stoere praat van iWilders. Tot nu toe leidde het tot nog geen deuk in pakje boter. Idee dat ie massademonstraties op poten kan zetten getuigt imho van weinig realiteitszin.
  Met de PVV stem ten gunste van de Sleepwet wodtt het er ook niet beter op en maakt FVD dikke kans op mijn stem bij volgnde verkiezingen met gerede twijfel of dat enige zoden aan de dijk kan zetten..

  Liked by 1 persoon

 4. Ben het helemaal met je eens Esperanza.
  Stoere praatjes over vrijheid maar wel stemmen met die sleepwet.
  Waar blijf je dan met je babbeltjes, nergens.

  Like

 5. Esperanza // november 3, 2017 om 21:31 //

  Plaats hem hier ook even. Grappig of beetje triest? 😉

  https://deverwardeman.wordpress.com/2010/03/20/geert-wilders-heeft-denktank-in-kapsalon/

  Liked by 1 persoon

 6. Alphons Mantel // november 4, 2017 om 09:20 //

  . Ons parlement heeft de afgelopen 30 jaar een aktief immigratiebeleid (paspoortverstrekking aan Marokkanen en Turken; jaarlijkse kosten 7 miljard euro voor alle belastingbetalers) gevoerd, waardoor de bevolkingsomvang sterk is gestegen. Hoe meer mensen, hoe meer vraag naar vervoer drukte in trein en bus. Immigratiebeleid en verhoogde veiligheid gaan niet samen, naast de schade aan de schaarse natuur.

  Like

 7. Er zal eerst veel, heel veel bloed moeten vloeien, voordat dit klootjesvolk pas in beweging komt. Het is helaas niet anders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s