Nieuw

Wilders in beroep tegen Molenbeek-verbod

Door: Frans Boogaard

PVV-leider Geert Wilders en zijn extreemrechtse Vlaamse collega Filip Dewinter gaan in beroep tegen hun toegangsverbod in Molenbeek en delen van Brussel. Dat is hen opgelegd door twee burgemeesters, die zich hebben opgesteld als ‘islamcollaborateurs die plat op hun knieën gaan voor het moslimfundamentalisme’, aldus .

,,Molenbeek is daarmee officieel de eerste islamitische no go zone geworden in ons eigen land”, aldus Dewinter. Volgens Wilders is het nog nooit vertoond dat gekozen volksvertegenwoordigers geen toegang hadden tot hun eigen grondgebied. ,,Dat komt door een politieke elite die capituleert. Moslims reizen makkelijker dan gekozen volksvertegenwoordigers, die met arrestatie worden bedreigd als ze hun eigen grondgebied of dat in een buurland willen bezoeken.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/politiek/wilders-in-beroep-tegen-molenbeek-verbod~a52d384f/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Wilders in beroep tegen Molenbeek-verbod

 1. Haha, wat weer een goeie van Geert!! Sowieso in beroep gaan!!
  Jihadisten en anders moslim tuig zijn er wèl welkom, maar Wilders en de Winter mogen de wijk Molenbeek niet in. Dit zegt genoeg over hoe ver we al op weg zijn……..

  Like

 2. Die foto, wat een kans.

  Like

 3. @Skeeter, we zijn te netjes.
  Ze verdienen meer dan gelijke munt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s