Nieuw

Politie stuurt Filip Dewinter weg bij Molenbeek

Door: Chris Klomp

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter is op de grens van Molenbeek weggestuurd. De politie liet de politicus, die vrijdagmiddag samen met Geert Wilders een ‘islamsafari’ in de ‘Europese jihadhoofdstad’ had willen maken, vanwege een gebiedsverbod niet toe in de Brusselse deelgemeente. ,,Ik mag er niet in en houd me aan het verbod”, zei Dewinter.

De Vlaamse nationalist zei dat hij wilde controleren of het verbod van de burgemeester ook echt werd gehandhaafd. ,,Dat is nodig om bezwaar te kunnen aantekenen bij de Raad van State.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/politie-stuurt-filip-dewinter-weg-bij-molenbeek~a5f79f29/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Politie stuurt Filip Dewinter weg bij Molenbeek

 1. Is dit het open grenzen beleid van die pipo de alcoholist Juncker? Wat dus blijkbaar in islamitisch Molenbeek wel kan, lukt deze pipo dus niet aan de buitengrenzen van de EU.

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // november 3, 2017 om 18:19 //

  Het open grenzen beleid is alleen bedoeld voor moslimtuig en niet voor de Europeaan dat moet toch onderhand duidelijk zijn.

  Like

 3. Dit zou genoeg moeten wezen voor een opstand, laat het maar beginnen in mallemolenbeek.

  Like

 4. Duchesne // november 4, 2017 om 11:45 //

  Het is mooi te horen dat een burgermeester een volksvertegenwoordiger de teogang weigert, dat is feitelijk staatsgreep. Zoiets als een politiecommisaris die de minister van justitie de toegang tot het bureau weigerd….of een agent die een verkozen politicus de aangifte wegens bedreiging weigert…..

  Het is echter een andere zaak je recht te halen, iets wat jaren kan duren en dus geen effect meer heeft, het kwaad is immers geschied.

  Het lijkt mij dat dit een reden is tot afscheiding van Vlaanderen, immers de verkozen leden worden door Waalse politici niet erkend en van hun rechten ontdaan.

  Afscheiding is dan de enige optie.

  Like

 5. In USA antifa day vandaag, hoop dat er dooien vallen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s