Nieuw

Omhoog gevallen kut Marokkaantjes kiezen voor voetbal in Marokko, nou en?

Zo dat was een lekker kort stukje, alles samengevat met conclusie in de titel. De discussie vlamde weer even op bij Voetbal Inside aangezien het omhoog gevallen middelmatig voetballertje Sofyan Amrabat in navolging van zijn collega zandbak ‘talenten’ niet voor het Nederlands elftal wenst uit te komen maar voor het land waar zijn moraal schijnt te liggen Marokko.

Wat mij betreft mag elke Marokkaan vandaag nog opzouten naar Marokko maar dan wel daar blijven en nooit meer terugkomen en dan discrimineer ik niet aangezien deze opmerking van mij zowel van toepassing is op omhoog gevallen profvoetballers als het alledaagse  straattuig dat wat minder voetbaltalent heeft maar wel goed uit de verf komt wanneer er bejaarden of vrouwen in elkaar getrapt moeten worden.

En waar hebben we het nu helemaal over?

Sofyan Amrabat speelde leuk in Utrecht en laat nu bij Feijenoord wekelijks zien dat hij er geen zak van kan. Oké sorry neem ik terug en verander ik even in dat hij er nog niet helemaal klaar voor is. Middelmatig voetballertje die we zeer zeker niet missen in het toch al middelmatig oranje.

Karim El Ahmadi is eigenlijk geen Marokkaan hij moet het namelijk van zijn inzet en werklust hebben en laat dat nou net eigenschappen zijn die nou niet echt van toepassing zijn op de gemiddelde Marokkaan. Voetballers kunnen we wel gebruiken werkers hebben we genoeg dus ook geen gemis voor oranje.

Hakim Ziyech het zwaar overschatte troetelkind van ajax die vooral uitblinkt tegen de kleintjes uit de eredivisie. Een topper tegen VVV en Emmen maar komt zwaar tekort tegen tegenstanders die boven het niveau van Heracles uitstijgen. Ook geen enkel gemis voor oranje.

Veel wat je hoort wanneer je op Nederlandstalige Marokkaanse forums leest is de reden dat de Marokkaanse jeugd, dus ook de zwaar overschatte en overbetaalde voetballers, steeds minder binding krijgen of hebben met Nederland en steeds meer binding met Marokko hebben. Nou koffers pakken en op pleuren zeg ik dan nog maar eens.

Het thuisfront is ook van mening dat ze meer Marokkaan zijn dan Nederlander en tja dan vraag ik me toch wel af waarom al die kut Marokkanen dan nog hier zijn. Wanneer mij het hier niet meer bevalt of wanneer ik denk dat ik het beter kan krijgen in een land waar mijn roots enige generaties geleden van weg kwamen dan pakte ik gewoon de eerste de beste Anne Frank trein terug richting Berlijn. Even een opmerking dit is geen rot opmerking maar een verwijzing naar dit nieuwtje,

Naam Anne Frank mogelijk op Duitse trein

De Duitse spoorwegen willen nieuwe treinen een naam van beroemde Duitsers uit het verleden geven. In het lijstje met onder anderen Ludwig van Beethoven, Willy Brandt, Marlene Dietrich en Thomas Mann staat ook Anne Frank.

Metro Nieuws

Zet het er maar even bij aangezien je als wat meer realistisch en rechts denkende Nederlander wel op je woorden moet letten en duidelijk moet zijn. Vooral op moet passen met ‘grappige’ opmerkingen want ze hangen je verbaal op aan de hoogste boom.

Ik heb het al vaker aangegeven en doe het nog maar eens, wanneer het je hier niet naar de zin is en je denkt het in de islamitische zandbak beter te hebben dan lazer je maar op. Lijkt me duidelijk toch?

Nou waarom zijn al die lui nog hier dan?

Inderdaad het leeg vreten van onze sociale voorzieningen, het optimaal profiteren van alles wat ze te pakken kunnen krijgen en ga zo nog maar even verder.

Laten we eindelijk maar eens beginnen met het afpakken van het Nederlands paspoort van elke parasiet die er nog een tweede paspoort op na houdt en dan maakt het mij zoals eerder aangegeven geen moer uit of het van een voetballer, verkrachter of terrorist is.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Omhoog gevallen kut Marokkaantjes kiezen voor voetbal in Marokko, nou en?

 1. Juist!! Dus de grondwet hieromtrent bestuderen, want daar zochten die eurofielen ( dubbele paspoort met name van de aan het Brussels EU verbonden landen, tellen straks niet meer als dubbele paspoort want Euro-paspoort) in de regering maar steeds naar, hun ijkpunt, de grondwet. Uitzoeken en proberen hier iets op te vinden

  Like

 2. Hier geboren twee paspoorten en dan voor Marokko uitkomen.
  Blij dat ze voor Marokko kiezen maar dan wel daar blijven en je Nederlandse paspoort inleveren.
  En waarom denk je dat ze in Marokko geen kanker hebben??????
  Omdat al die kankerlijers hier zitten!!!!!!!!

  Liked by 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2017 om 23:24 //

  Niemand kan mij ervan beschuldigen dat ik verstand van voetbal heb, het zal me dan ook aan mijn reet roesten of die Marokkaantjes goed kunnen voetballen of niet, maar ik vind het wel vreemd dat iemand die hier geboren en getogen is en die zoveel kansen gekregen heeft in dit land ervoor kiest om voor het land van zijn geëmigreerde ouders te gaan spelen. Saillant detail is dat Nederlanders die langere tijd in het buitenland wonen wordt gevraagd of zij ooit nog van plan te zijn om terug te keren en zo niet de nationaliteit van hun tweede vaderland aan te nemen en af te zien van hun Nederlanderschap. Toen de Surinamers na hun onafhankelijkheid massaal hier naartoe kwamen kregen ook de keus; of ze werden Nederlander of ze hielden de Surinaamse nationaliteit, beiden kon niet. Maar Turken en Marokkanen, ook als ze hier geboren zijn krijgen op een mysterieuze manier tevens de nationaliteit van hun ouders, en wij staan dat toe ! Ze zeggen op hun beurt dat ze het niet kunnen weigeren. Dat kan wel degelijk, als Marokkaanse ouders hun kinderen Jan Piet of Klaas noemen dan is het al over, die namen worden niet geaccepteerd door Marokko, probleem verholpen. Punt is dat ze het helemaal niet willen, een Turkse jongen moet in Turkije zijn dienstplicht te vervullen of dat af te kopen, met name dat laatste doen ze bijna allemaal, zouden ze dat niet doen dan zijn ze in een keer Turk af. Hoe moeilijk kan het zijn ?

  Liked by 1 persoon

 4. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // november 4, 2017 om 05:04 //

  Nouri is stabiel, en dan nu de uitslagen van het Europees tafeltennis.
  Nee, eerst de ranking, de rest komt nog wel eens.

  1.Ying HAN
  2.Xiaona SHAN
  3.Jie LI
  4.Jia LIU
  5.Melek HU

  Klinkt toch wat anders dan Neeltje Jacoba.

  Theo Koomen zei ooit: u heeft het gehoord luisteraars, het kan nog een spannende eindfase worden, en nu over naar de studio in Hilversum.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s