Nieuw

Gediscrimineerd in eigen land

Ik sprak iemand die door zijn uitspraken door sommige mensen voor racist of extreem uitgemaakt zou worden, nazi misschien wel…

Door Elise Nijmegen

Het is niet zo dat deze man onschuldige mensen wilde vermoorden door met een auto op mensen in te rijden of zo. Hij had ook geen haat of intolerantie tegen mensen met een andere mening of levenswijze of overtuiging, dat zat verder ook wel goed. Hij vond het ook normaal dat je kunt en mag verwachten van mensen die in een nieuw land komen dat ze hun steentje gaan bijdragen en niet levenslang bijstand trekken, en zich aanpassen aan de cultuur van dat land, dat was mijns inziens ook niet zo extreem of racistisch…

Ook wilde deze man geen auto’s in de fik steken of mensen beroven. Hij wilde een rustig en veilig land voor zijn (klein) kinderen. Hij wilde niet lastig gevallen worden met middeleeuws kattengejank uit luidsprekers vanuit een moskee, waar mensen wordt aangepraat dat andersdenkende mensen met een andere levenswijze minderwaardig zijn en als de vijand gezien mogen worden.

Ook wilde hij niet met zijn vriendenploeg een buurt terroriseren en onschuldige mensen angst aanjagen, hij wilde juist dat alle wijken en steden in ons land vrij en veilig zijn voor iedereen en er geen islamitische wetten of gebruiken boven de Nederlandse gaan of worden getolereerd. Hij had gewoon niets, deze man, met jihad, pedofilie, sharia, moskeeën, kindbruidjes, mannen in jurken en vrouwen in onderdanige posities zonder eigen mening. Deze man houdt van vrouwen en zijn Nederland, zijn vaderland waar we (nog) in vrijheid leven.

Hij wilde dat zijn familieleden en andere dierbaren gewoon veilig zijn op straat zijn zonder dat ze alert moeten zijn voor een verwarde islamiet. Verder wilde hij een andere regering, een kabinet dat vecht voor de Nederlanders, niet voor de islamieten en de Europese belangen… Er zou gevochten moeten worden voor de Europese rassen, in Zuid-Afrika worden gewoon blanken vermoord omdat ze blank zijn en daar hoort u deze (Europese) regering niet over. Het hadden eens mensen moeten zijn van een bevolkingsgroep die we met politieke correctheid moeten behandelen en waar we vooral niet te veel kritiek op mogen hebben, want dat past niet bij de resolutie van Straatsburg, het kalergiplan en de EU- dictatuur. Maar dan had u het vast wel in het nieuws gezien en waren er hulptroepen en geld gestuurd…

Maar terugkomend op deze man, misschien wordt deze man door sommige goodmensen en het politieke kartel wel gezien als racist of extreem, maar persoonlijk ik vind het meer nationalistisch of realistisch. Het was een leuk gesprek.

Dit is Nederland, het land van de Nederlanders, het land van toekomstige Nederlandse generaties die recht hebben om op te groeien in een veilig en vrij Nederland, waar ze later met hun kinderen nog steeds kunnen genieten van de Nederlandse cultuur en tradities.

Door Elise Nijmegen

Mijn boek: Nederland, ons land! (ISBN 978-90-827632-0-1) is o.a. verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

25 Comments on Gediscrimineerd in eigen land

 1. Schreef u dit stukje over mij, of over Geert?
  Of Ayaan?
  Dank, 1000 maal dank mevrouw. ( Wim Kan )

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // november 3, 2017 om 10:47 //

  Zo waar!

  Liked by 1 persoon

 3. Eduard uit Breda // november 3, 2017 om 11:35 //

  Het zou ook over mij kunnen gaan
  Na 40 jaar geprobeerd te hebben in Nederland iets te veranderen (RPF Meindert Leering GPV Pim Fortuyn) heb ik helaas gezien mijn leeftijd besloten te vertrekken
  De eerste stap daar voor heb ik reeds gezet door nu in Kenya 3 maanden rond te kijken
  De leiding van God heeft mij in deze zoveel vreugde en vriendschap op geleverd dat mijn toekomst in Kenya zal zijn een prachtig land met 83% Christian mensen wat een Gods geschenk hier te mogen leven
  God bles Kenya
  Wens jullie veel succes vanuit een heerlijk warm Kenya

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // november 3, 2017 om 13:27 //

  Lekker klimaat daar n Kenya.

  Like

 5. Eigen volk laatst. Waar het eigen volk eerst moet zijn.

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza, bij Al shabaab zijn ze gek op al christen sukkeltjes.
  Sukkeltjes die als er 1 gewapend op ze af komt lopen, zij direct klaar staan om hun zegen uit te spreken en een gebed er tegen aan gooien, en hopen dat hun fantasie vriendje wel voor ze in zal staan als het mis gaat.
  Nou, vergeet het maar, je zal het zelf moeten opknappen.
  Christenen, die vreten ze daar rauw ’s ochtends als ontbijt.

  We zullen de kranten in de gaten houden.

  Liked by 3 people

 7. @Eduard uit Breda (momenteel verblijvende in het ondemocratische en door Mohammed bedreigde Kenya)

  Als je dan toch zo nodig in een Afrikaans land wil verblijven, had je beter voor Ghana kunnen kiezen. Stuk rustiger. Nog wel.

  Of wat dacht je van het door politiek correct gepromote ZuidAfrika? Sorry, nee daar kom je niet meer in omdat je blank bent, alleen nog als toerist.

  Man, man wat ben jij een luchtfietser. De grootste slachtpartijen/genocides vinden in Afrika plaats, en juist in OostAfrika, Rwanda/Burundi vergeten?? Waren ook zogenaamd gristelijk.

  En wat die heerlijke warmte betreft, alleen als je een tropisch klimaat lekker vindt, Ikzelf was vroeger altijd weer blij als ik die benauwde stinkhitte weer kon verlaten.

  Like

 8. Al eens gedacht voor Brasil te kiezen…….moet je wèl zelf supportend zijn en een bewijs van goed gedrag meebrengen….maar als jullie ff geduld hebben zal het als vluchteling uit europa wel makkelijker worden;Mart toen 1985.zelfsupporting marine engineer.

  Like

 9. Ivan, hem kan niks gebeuren.
  Hij heeft altijd ze fantasie vriendje bij zich.

  “De leiding van God heeft mij in deze zoveel vreugde en vriendschap op geleverd dat mijn toekomst in Kenya zal zijn een prachtig land met 83% Christian mensen wat een Gods geschenk hier te mogen leven.”

  Liked by 2 people

 10. ” waar we (nog) in vrijheid leven.”
  In het land waar je gek wordt van alle regeltjes en iedere bewoner wel op de ene of andere manier vast zit aan de fopspeen van de overheid, Die vrijheid is al lang pleite.

  Liked by 3 people

 11. mahoog, had al halve poot in ecuador staan maar moet ook nog eens naar brasil toe.

  Like

 12. skeeter, niemand leeft hier in vrijheid.
  Elke vorm van zelf ontplooiing wordt direct de kop ingedrukt door allerlei vergunning en wetgeving.

  Liked by 2 people

 13. Yup BertG, om die reden waren we lang geleden al gevlucht uit de banane polder.

  Liked by 1 persoon

 14. Ik denk dat dat ook de reden is dat iedereen in een uitkering blijft hangen.
  Wil ik iets opzetten, heb ik een KVK inschrijving nodig, een zeer goede bijgehouden kloppende boekhouding, elk jaar een gedegen belasting formulier invullen, een ruimte die ik moet huren omdat het in het bestemming plan moet vallen.
  En dan heb ik nog geen stuiver verdient.

  Liked by 2 people

 15. En dat terwijl ik best wel in staat zou zijn om compleet onafhankelijk iets zou kunnen organiseren waardoor ik de staat niet meer nodig heb om in mijn levens onderhoud te voorzien.
  Ik zal dat illegaal moeten opzetten om nog iets over te houden omdat ik nooit kan voldoen aan alle regelgeving.
  Al zou ik enkel maar banden gaan plakken voor de buurt (legaal), dan hang ik al.

  Liked by 2 people

 16. BertG, heb mijn hele werk leven gestruurt naar komplete onafhankelijkheid van staat.
  Daarmee ben je bijkant staats vijand.
  O en al die regeltjes zijn alleen voor jouw en niet voor de import ratten.

  Liked by 3 people

 17. Republikein // november 4, 2017 om 03:30 //

  Er was eens een man uit Timboektoe,
  Die ging naar de hoer op de hoek toe,
  Hij neukte haar gauw,
  De hoer die zei auw!
  En de man knoopte tevreden zijn broek toe.

  Liked by 2 people

 18. De Russische Revolutie van 1917 verliep in twee fases. In februari maakte een spontane volksopstand een einde aan het regime van de tsaar.
  DROOM :
  De Nederlandse Revolutie van 2018 verliep in een fase. In februari maakte een spontane volksopstand een einde aan het regime van Rutte

  Liked by 1 persoon

 19. B.G. goed gedaan, ben er ook

  Like

 20. B.G. rafiki, al 10 jaar

  Like

 21. Ivan, er is geen verschil met Ghana, allemaal hetzelfde, iedere dag ugali

  Liked by 1 persoon

 22. Ik gaf ook aan “nog wel” Peter. Dat komt omdat een vriend van mij daar in die negorij woont en er altijd lovend over is. Ik kan door mijn hartfalen niet meer daar naar toe dus weet het niet meer, maar inderdaad ’t was een rotzooitje en het zal altijd een rotzooitje daar blijven.
  Tags: corrupt, lui, fraudeurs, agressief, gewelddadig, crimineel, neukgericht, gebrek aan empathie .

  Liked by 1 persoon

 23. Ivan, sorry voor je hartfalen, misschien een korte vakantie ? Gewoon om van de zon te genieten een week+ of zo, ben je in ieder geval een tijdje af van: Rutte, bontkraagjes en ander import tuig en een hoop stress ! En niet alleen de boys zijn neukgericht gelukkig zijn de vrouwen/meisjes dat ook en raad eens wie hun favorieten zijn!

  Like

 24. Republikein // november 12, 2017 om 13:34 //

  Korte vakantie is geen remedie tegen hartfalen, tijdreizen wel, naar ander universum.

  Like

 25. Ik zou wel willen Peter, maar ik krijg geen toestemming van de artsen en zoals je weet heb je de noodzakelijke inentingen nodig cq bewijs daarvan en laat ik die nou net niet krijgen i.v.m. mijn situatie. Door dat hartfalen en diabetes heb ik een ICD geïmplanteerd gekregen, dus een defibrillator. Gelukkig dat dit er tegenwoordig is, heeft veel stress weggenomen. Want 24/7 met het idee rondlopen dat je ieder moment ter plekke dood kan vallen is bijzonder stressvol. Ik weet ook, dat wanneer je bij de gate in Afrika een handjevol euro’s laat zien, je alles gedaan krijgt. maar dan nog. Ik heb ervaring want 20 jaar geleden ben ik in Oekraïne na een aftuiging door de politie (eigenlijk beroving) in een ziekenhuis beland daar. Afrikaanse toestanden, kakkerlakken liepen uit de medicijndoosjes. Dus dit hoeft voor mij niet meer. Mijn vrouw is er nu weer naar toe i.v.m. haar gezondheid. Ik blijf dus thuis, want ook dat door God vergeten land heeft voor mij afgedaan. Ik woon dan wel in een prachtwijk, maar in onze flat wonen maar een paar besnedenen,de meeste medebewoners zijn Polen, Moldaviërs, Slowaken, Hongaren en zo waar ook nog Nederlanders, omdat de appartementen te klein zijn voor die baarmoeder generatie.
  En ik moet zeggen de meeste Oosterlingen zijn bijzonder aardig, helpen me indien nodig. Niks mis mee.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: