Nieuw

De islam is een belediging voor ieder levend wezen, en de enige manier om dit beest tegen te gaan is met geweld

Volgens mij is de essentie van man en vrouw een balans tussen de twee, waarbij de verschillen samen een berg mogelijkheden vormen die ons in staat stellen een toekomst op te bouwen en een leven op te bouwen dat voldoet. Wie een ander afrekent op de verschillen in plaats van de verschillen als toegevoegde waarde te zien zal ook het begrip liefde niet begrijpen maar het zien als een verlenging van het eigen ego.

Door Duchesne
Het lijkt mij dat het kleineren en tot derderangsburger en voorwerp maken van vrouwen door de islam iedere man met enig zelfrespect tot enorme woede moet aanzetten. Iedereen heeft een moeder, velen een zuster of dochter, een vrouw of vriendin. Zijn dit minderwaardige schepsels? Godverdomme NEE !

De islam is een belediging voor ieder levend wezen, en de enige manier om dit beest tegen te gaan is met geweld, geweld omdat anders ieder mens een wezen zonder ziel wordt, een onderworpene, een slaaf, een ding.

Stel u voor dat over 10 jaar Piet de Vries met zijn vrouw naar de winkel gaat. Ze worden gestopt door een paar moslims, en Piets vrouw moet op de knieën omdat de heren zin hebben. Jihiza….Ze is een ongelovige hoer, luistert ze niet moet ze dood. En weer zakt ze door de knieën, de derde keer deze week, ze voelt zich vies en waardeloos, ze heeft geen keus meer en haar leven is niet meer het hare….Piet staat ongemakkelijk te kijken, hij weet al niet beter dan dat het zo hoort. Als ze maar opschieten, straks begint de voetbal weer op tv….. verderop staat mevrouw de Boer te kijken, en ze is blij dat het haar niet meer overkomt sinds ze een boerka heeft…

Onze samenleving verandert van mens tot dier door een sekte die totaal niets aan meerwaarde heeft en met wat moeite tot mest en varkensvoer kan worden gemalen. Iedere man, iedere vrouw en ieder kind moet zichzelf wapenen, leren schieten en vechten, want anders wordt het vernedering op vernedering, met steeds de angst voor de dood op het netvlies. Onze nieuwe burgers bewapenen zichzelf, sturen hun kinderen met subsidie op trainingskamp, en onze politici kijken naar hun eigen beeld op tv…..

Het enige wat de anderen macht geeft is het verplaatsen en terroriseren op de straat in grotere aantallen dan de burgers. Agressie waar dat totaal overbodig is. Definieer terrorisme en ik zeg dat het op straat te doen is, niet met massaslachtingen met een vrachtwagen die een groep mensen dood rijdt, maar echt terrorisme is juist de kleine stukjes dagelijks leven die worden gestolen, de agressie die we uit beleefdheid en deels uit aangeleerd gedrag slikken. Als we dat veranderen veranderen we ook ons lot.
Vergelding moet vanuit ons burgers komen en niet vanuit een overheid die juist dit volk het land binnen trekt en vastspijkert met gratis geld, huis en hoer. Een voorrangspositie geeft zonder dat daar logica aan vast zit, het zijn gekochte politici, het zijn verraders van het eigen volk. Als iemand in dit land asiel verdient zijn het moslim vrouwen en christenen op de vlucht, niet mislukte moslim fundamentalisten met het IQ van een konijn en enkel talent voor misdaad.

Bij de Koerden zijn het vooral de vrouwen die de wapens opnemen, omdat ze ALLES te verliezen hebben. Ze willen niet de vrouw van Piet de Vries zijn, of mevrouw de Boer. Ze willen leven, vrijheid en vooral eigen baas zijn.

Als er vrouwen zijn die dit lezen, wapen jezelf, mannen zijn geen stabiele factor waar je op kunt bouwen voor jouw veiligheid, de overheid al helemaal niet, een pistool in je hand dat je goed kent door oefening is dat wel. Wapen jezelf, leer vechten….Of koop vast een Boerka…als je niet van knielen en stinkende moslim lulletjes houdt die de dag ervoor in de kinderboerderij zijn wezen feestvieren…wapen jezelf…

Voor les in wapengebruik zijn er in Tsjechië,Hongarije en onder andere Bulgarije lessen te volgen in combinatie met vakantie, kwestie van Googlen…

Opstaan mensen, neem je eigen lot in handen, de politiek is ons aan het verkopen.

VECHT !

Door Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on De islam is een belediging voor ieder levend wezen, en de enige manier om dit beest tegen te gaan is met geweld

 1. Duchesne slaat weer de nagels op hun kop ,respect man!!!

  Liked by 1 persoon

 2. De keiharde toekomst beschreven in dit stuk.

  Liked by 1 persoon

 3. Semper paratus // november 3, 2017 om 23:48 //

  Maar niemand die er wat tegen doet!

  Liked by 1 persoon

 4. Spreekt mijn taal

  Liked by 1 persoon

 5. Nee, niemand die er wat tegen doet, op Geert Wilders na, Nederlanders zijn een egoïstisch, bang , dom ( verkeerde stem uitbrengen ) en helaas laf volk, ( de meesten toch ) ze denken dat ieder probleem zichzelf wel oplost, schuiven het voor zich uit, wie dan leefd wie dan zorgd zeggen ze, Nederlanders helpen elkaar niet, Volkeren zoals Grieken,Spanjaarden,Italianen en Fransen, ( prachtig die jaarlijks terug kerende stakingen ) die helpen elkaar, als ze landgenoten zien die in nood zijn, die gaan vechten om hun medelanders te helpen, ( heb dit al als 15 jarige ”ketelbink/ matroos OG ” op mijn eerste reis 60 jaar geleden al meegemaakt en gezien ) , Nederlanders sturen liever geld als Nederlanders, of anderen in gevaar of nood zijn en blijven lekker lui zitten voor hun TV, en onze politici zijn de ergste lafaards en landverraders , daar kunnen we OOK geen hulp van verwachten, die hebben ons land weggegeven, ja, wij zijn ons land kwijt. wij zijn gewoon een slap verwend volkje die zich laat overlopen door de baarden uit de woestijn,, en ja: ik ben een geboren Hollander ( ik gebruik het woord Nederlander al jaren niet meer, teveel foute mensen gebruiken die naam hier ) met geboren Hollandse ouders en grootouders, blond haar en blauwe ogen, en helaas al 75 jaar oud, Hopelijk heb ik ongelijk en staan ONZE jongeren van nu op tegen deze vreselijke ideologie en roeien ze dit duivelse kwaad uit !

  Like

 6. bp633livenl // november 4, 2017 om 11:41 //

  Nee hoor onze jongeren staan al helemaal niet op.
  Die zijn vanaf de kleuterschool al gehersenspoeld door het linkse onderwijs.
  Als dit zo verder gaat en ik denk dat het ook ook zo gaat, dan bestaat Europa
  over 50 jaar niet meer.
  of een geweldige burgeroorlog heeft alles vernield en gedood of we zijn een
  kalifaat.
  Meer smaken zijn er jammer genoeg niet.

  Liked by 1 persoon

 7. Alleen als men zich kan verlagen tot barbarisme kan men barbarisme bestrijden. Thee drinken en een dialoog op starten met barbaren zullen niet helpen. Dit soort ongedierte dat door open grenzen binnengehaald wordt zullen nooit iets brengen, behalve ellende, lijden en chaos. Uiteindelijk de verlossende dood sets you free.

  Liked by 1 persoon

 8. Christendom en socialisme maken meer kapot dan U lief is.

  Like

 9. Religie en socialisme maken meer kapot dan U lief is.

  Like

 10. En hiermee maak je kapot wat niet lief is…

  Liked by 1 persoon

 11. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  De Nederlander blijft kiezen voor de ondergang

  Liked by 1 persoon

 12. Vandaag gelezen op internet, aub, zoek het op google: de grootste MOORDMACHINE aller tijden is ISLAM, 250 000 000 ( 250 miljoen ) doden, in vergelijking zijn Hitler, Pol Pot enzovoort, amateur killers.

  Like

 13. @Peter, wel een uitdaging.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s