Nieuw

Alleen nog maar Turken in het seniorencomplex in Apeldoorn

Pixabay

Door: Hanne Koops

Senioren in Apeldoorn overdonderd door komst Turkse leeftijdsgenoten

Bewoners van een seniorencomplex aan de Duivenlaan in Apeldoorn-Zuid voelen zich overvallen door de plannen van woonstichting Ons Huis, die appartementen die leeg komen te staan aan Turkse ouderen gaat verhuren.

Het gaat om senioren met een Turkse achtergrond die thuiszorg ontvangen via thuiszorgorganisatie Waalstad. De huidige bewoners zijn met een brief en een bijeenkomst op de hoogte gebracht van de plannen. Elk volgende appartement dat vanaf nu vrijkomt, wordt aangeboden aan een cliënt van Thuiszorg Waalstad.

Midden in Apeldoorn Zuid staat het complex, met 19 appartementen geschikt voor ouderen die nog zelfstandig kunnen wonen. Een ideale plek, met een bushalte voor de deur en het winkelcentrum Hart van Zuid op een steenworp afstand.

Lees verder:

https://www.destentor.nl/apeldoorn/senioren-in-apeldoorn-overdonderd-door-komst-turkse-leeftijdsgenoten~a9b319f5/

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Alleen nog maar Turken in het seniorencomplex in Apeldoorn

 1. Zou er ook maar 1 land ter wereld zijn waar de eigen bevolking op de laatste plaats staat?
  Ja dus, Nederland!

  Like

 2. Karel, nee hoor, Duitsland, Zweden, België, en er zijn er vast nog wel meer waar de eigen bevolking de tyfus kan krijgen.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // november 3, 2017 om 15:29 //

  Beter kijken waar het subsidiegeld vandaan komt,want dat zal een en ander duidelijk maken.
  En geloof me maar dat dit plan gesubsidieerd gaat worden.
  Soms word hier de uitdrukking gebruikt :Islam maakt meer kapot enz.
  Maar Ik ben er van overtuigd dat subsidie meer kapot maakt dan goed is voor Nederland.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2017 om 15:30 //

  Nou het is in ieder geval nog netjes dat ze er ronduit voor uitkomen. Het appartementengebouw waar ik nu zo’n tien jaar woon was toen ik er ging wonen voor 55 plussers en er woonden uitsluitend oudere autochtonen. Logisch dat er een aardig verloop is want weliswaar niet regelmatig maar er gaan er nogal wat de pijp uit. Van de laatste drie appartementen die vrijkwamen werden er twee vervolgens aan allochtonen gegund. Er is juist weer een appartement vrijgekomen dus het zal mij benieuwen….

  Like

 5. Scarlatti Bombatti // november 6, 2017 om 20:35 //

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 2 min 2 minuten geleden

  @FleurAgemaPVV @geertwilderspvv Al1 KAMERVRAGEN= NIET VOLDOENDE Al1 nog mr Turken in t seniorencomplex in A’doorn https://fenixx.org/2017/11/03/alleen-nog-maar-turken-in-het-seniorencomplex-in-apeldoorn/ …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: