Nieuw

“Vijand in eigen gelederen”, Duitse politietrainer haalt uit naar allahtone rekruten

In een gelekte opname van de Duitse politie academie, heeft een trainer zich beklaagd over de taalvaardigheid, het gebrek aan respect en loyaliteit van Turken en Arabieren die een aanzienlijk deel van de volgende generatie politieagenten zullen uitmaken.

De audioboodschap werd opgenomen door een paramedische trainer, die van plan was hem te overhandigen aan de Berlijnse commissaris Klaus Kandt. De opname circuleerde vervolgens in privé chats en apps tussen agenten en is nu terecht gekomen bij Russia Today. Politiewoordvoerders hebben eerder tegenover Duitse media de authenticiteit bevestigd, maar hadden niet de identiteit van de audio-auteur onthuld.

In de audioboodschap beklaagt de trainer zich over een klas 16 en 17-jarige leerlingen, die net aan hun beroepsopleiding beginnen.

Zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt“, zegt de trainer in een minutenlange opname. “Het klaslokaal leek wel de hel, de helft Arabieren en de andere helft Turken, disrespectvol als de hel. Achterlijk. Niet in staat om normaal gearticuleerd te kunnen spreken. Ik heb er twee bijna knock-out geslagen omdat ze de klas verstoorden of letterlijk lagen te slapen. Duitse collega’s zeggen dat ze met geweld bedreigd zijn.

De “geschokte” trainer meldde dat hij “nog nooit eerder zo’n vijandschap gevoeld had” en geloofde dat veel van zijn collega’s bang waren om de leerlingen discipline bij te brengen omdat ze bang waren dat die “de boel anders kort en klein zouden slaan“.

Ongeveer 1200 studenten studeren elk jaar af aan de Spandau academie, waarvan de meesten terecht komen bij het Duitse politiekorps, dat al voor 30% uit etnische minderheden bestaat. Dat getal zal alleen maar stijgen gezien de demografische ontwikkelingen in Duitsland.

Dit zijn geen collega’s, dit is de vijand in onze eigen gelederen“, zei de paramedische trainer in zijn boodschap aan Kandt, en beklaagde zich dat deze leerlingen “een tweederangs politie zullen vormen die door en door corrupt is“.

Lees verder:

https://www.rt.com/news/408614-german-police-turkish-arab-leak/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on “Vijand in eigen gelederen”, Duitse politietrainer haalt uit naar allahtone rekruten

 1. bp633livenl // november 2, 2017 om 20:55 //

  Eigen schuld dikke bult hadden jullie maar anders moeten stemmen

  Like

 2. En dat moet de Duitsers tegen misdaad beschermen.
  Zie je het voor je?

  Like

 3. Duchesne // november 2, 2017 om 21:24 //

  Ik wilde net deze link plaatsen….als dit de straat op gaat is voor ons enkel gewapende strijd of emigratie nog een optie. Vandaag ordehandhaving aan de deur gehad, fucking allachtoon in “uniform” aan de deur. Heeft U een hond? Nee, tot 5 seconden geleden nog niet.

  4 november zou er in de VS massaal tegen Trump worden geprotesteerd en gereld, natuurlijk. Soros gaat in actie nu. Vanavond sloop er iemand rond het huis en in de tuin, liep daarna 6 straten verder en stapte in een auto die hij van afstand opende en de lichten ervan sprongen direct aan. Het was een lange noord Afrikaan. Had ik landelijk gewoond….

  Ik realiseer me hoe machteloos we zijn.

  nog even breaking: In Blerick bij woonwagenkampje net oproer, overal auto’s met knipperlichten midden op straat zonder mensen erin. Volgens “intimi” gaat er veel gebeuren daar, ongeacht of er politie loopt of niet. We zullen het straks horen.

  Like

 4. Video bij gevonden:

  Like

 5. templars2017 // november 2, 2017 om 23:13 //

  Het zou wel eens heel snel gaan nu ,de spanning hangt in de lucht , je voelt het en kan het niet verklaren.
  Ook in de VS zijn velen in volle voorbereiding gegaan sedert augustus ,de maand waarin door antifa opgeroepen werd om op 4 november de zaak in brand te steken.
  Duchesne heeft overschot van gelijk merendeel van ons zijn zwak en weerloos , maar niet allen.

  Like

 6. Duchesne // november 2, 2017 om 23:28 //

  net op tv: amerikaanse acteur van Breaking bad zegt voorzichtig wat het komende probleem is….iedereen in de studio snapt het en iedereen zit muisstil, de angst uitgeloten te worden is enorm. Massa indoctrinatie in optima forma….

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // november 3, 2017 om 02:09 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 8. Ernstige ontwikkeling. En dan maar klagen over AfD, mam o man, begrijpen ze dan niet dat ze van binnenuit opgevreten worden

  Like

 9. Eduard uit Breda // november 3, 2017 om 11:50 //

  Hoelang zal het nog duren voordat de allochtone burger de zee wordt in gedreven door deze nieuwe generatie politie agenten?

  Like

 10. Moslims horen niet in het leger thuis. Punkt aus.

  Like

 11. Als ik die foto zo bekijk, dan schat ik dat zo’n 1/3 daar mossel is.
  Fijn als je daar je bescherming van moet hebben als soldaat.
  Ik zou ze er niet graag tussen lopen dan.

  Like

 12. Like

 13. Like

 14. Mooi man, voor je Duitse fans.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Maffia 2.0: Arabische clans infiltreren de Duitse overheidsdienst met criminelen – niet alleen bij de politie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: