Nieuw

Volledig gestoord EU-fossiel: Landen die weigeren hun deur te openen voor moslimmigranten zullen Europa vernietigen

Landen die “geen deur willen openen voor moslimmigranten en proberen het christendom te beschermen zullen Europa vernietigen”, beweert de langst dienende minister van Buitenlandse Zaken van de EU. De veteraan-eurofiel Jean Asselborn, die sinds 2004 op zijn post is. Deze buitengewone opmerking deed het EU-fossiel in een interview met de Duitstalige Tiroler Tageszeitung-krant, die in Oostenrijk wordt gepubliceerd.

Op de vraag naar zijn gedachten over Centraal-Europese landen die de pogingen van de EU weerstaan om verplichte migrantenquota in hun landen op te nemen, verklaarde de 68-jarige dat “landen die de deur niet willen openen voor vluchtelingen uit het zuiden, die Arabisch spreken en moslim zijn, de waarden negeren die de EU vertegenwoordigt.”

De voormalige vice-premier van de huidige president van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker benadrukte dat de EU “een project is gebaseerd op waarden” en dat Hongarije, Polen en andere lidstaten die niet de quota voor migranten accepteren “Europa zullen vernietigen”.

“Als iemand zich bezighoudt met het beschermen van het christendom tegen de islam en daarom de grenzen sluit en niemand anders binnenlaat dan christenen … moet je het gewoon extremisme noemen. En degenen die in Europa geloven… moeten dit bestrijden.”

Het standpunt van de Luxemburger vormt een schril contrast met dat van de facto leider van de anti-migratiepartijen in Europa, de Hongaarse premier Viktor Orbán.

Tijdens een conferentie over de vervolging van christenen in het Midden-Oosten waarschuwde de conservatieve premier eerder deze maand: “Het grootste gevaar dat vandaag Europa bedreigt, is de onverschillige stilte van de Europese elite die afstand doet van zijn christelijke wortels, ondanks het feit dat het lot van de christenen in het Midden-Oosten Europa hen wakker zou moeten schudden voor het feit, hoe ongelofelijk het ook mag lijken, wat daar is gebeurd ons ook zou kunnen overkomen.”

In tegenstelling tot het uitschelden voor “extremisten” van leiders die het Europese christendom willen verdedigen, verklaarde premier Orbán dat het een “groep van Europese intellectuele en politieke leiders zijn die een gemengde samenleving willen creëren die de culturele en etnische identiteit van het continent binnen slechts enkele generaties volledig zal veranderen het werkelijke gevaar zijn.”

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/01/eu-countries-refusing-muslim-migrants-will-destroy-europe/

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on Volledig gestoord EU-fossiel: Landen die weigeren hun deur te openen voor moslimmigranten zullen Europa vernietigen

 1. De hersenen zullen wel aangetast zijn door het overmatig drankgebruik tijdens de dagelijkse etentjes.

  Liked by 1 persoon

 2. Die Juncker spoort echt niet.
  Neemt hij die ‘gelukszoekers’ dan in huis, nee , maar wel een grote bek naar landen die schijt hebben aan zijn verdeel en heers politiek en die landen dwingen met sancties als ze niet mee werken.

  Laf hoor juncker.

  Liked by 2 people

 3. https://www.ad.nl/buitenland/mugabe-wil-doodstraf-opnieuw-gaan-uitvoeren-in-zimbabwe~a54acac6/

  Wat mij betreft is hij de eerste die voor de doodstraf in aanmerking komt.

  Liked by 3 people

 4. Hadden we hier maar een ” Viktor Orbán” als MP

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // november 2, 2017 om 02:01 //

  Het wordt hoog tijd dat ze al die EU fossielen in een stoffig museum zetten ,staan ze opeens op hun plaats , en mensen als Orban onze waarden laten verdedigen………….

  Liked by 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel // november 2, 2017 om 02:26 //

  Het blijft een eigenaardig fenomeen, terwijl in nagenoeg alle Europese landen de zogenaamd populistische partijen een forse groei laten zien dat de EU volhard in hun immigratie “beleid”. Juist nu richtlijnen van de EU steeds vaker door landen bij het grofvuil worden gedeponeerd gaan zij juist in een hogere versnelling. Indirect maken zij dat het draagvlak onder de EU steeds verder afbrokkelt en wellicht de inleiding vormt voor een implosie van de EU.

  Liked by 2 people

 7. Zelfbenoemd voorzitter van de EU, de EU die zelf de oorzaak is van alle ellende.
  Het is vanaf de Romeinen tot aan A.Hitler en tot aan vandaag nooit gelukt om één groot Europees gedrocht te creëren, de verschillen en culturen zijn en blijven te groot, kwestie van tijd tot ook het huidige gedrocht ineen stort, met alle gevolgen.

  Liked by 1 persoon

 8. Het gaat er niet alleen om om onze waarden te verdedigen. Nr. 1 reden is: we zijn blank en horen in dit klimaat. Andere redenen zijn belangrijk, maar niet op de eerste plaats. Want als een moslim of zwarte zich keurig gevraagd mag hij of zij wel blijven. Dan heb je geen weerwoord meer. Als er hordes van zulke mensen binnen komen verdwijnen we als nog. Een ijsbeer migreerden ook niet naar het zuiden, een eikenboom gedijt ook niet afrika.

  Liked by 2 people

 9. Horatius // november 2, 2017 om 11:48 //

  Welke imbecielen geloven vandaag de dag nog in een Verenigd Europa?
  Een stelletje zelfbenoemde volgevreten bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg zonder enig historisch besef en volkomen blind voor de realiteit.

  De EU is verworden tot een wangedrocht die in feite al in diverse kampen uiteengevallen is.

  Landen die weigeren zich te laten islamiseren via het gedwongen opnemen van tienduizenden agressieve moslims worden voortdurend bedreigd met sancties. Die er overigens nooit zullen komen want dat zou het definitieve einde betekenen van de EU in zijn huidige vorm en duistere agenda.

  De Noord-Europese landen worden geacht zonder protest de economische zwakkere Zuid-Europese landen financieel te ondersteunen tot in lengte van dagen. Parasiteren dus, op zijn Hollands gezegd!
  Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon een kwestie van verschil in cultuur en mentaliteit. In Finland heeft men een totaal andere discipline dan in b.v. een land als Griekenland waar corruptie en belastingontduiking een vast onderdeel is van de gehele samenleving van arm tot steenrijk.

  Asselborn, Juncker en andere eurofielen wonen zelf in afgeschermde villa’s en appartementen volgestouwd met alarmapparatuur en talloze camera’s. Maar zouden eens een paar maanden moeten gaan wonen of zien te overleven als autochtoon in een van de talloze moslimenclaves waar verloedering, verpaupering en criminaliteit het straatbeeld bepalen.

  Ze zijn al of niet bewust volkomen blind voor de zeer nadelige effecten voor de korte en de langere termijn i.v.m. de komst van ongelimiteerde aantallen moslims en andere economische asielzoekers. En moeten landen als Syrië en Irak niet opnieuw opgebouwd worden nu de IS op het punt staat zijn hoofdkwartier te verkassen naar West-Europa?

  Wat is er eigenlijk mis met het verdedigen van onze Christelijke normen en waarden t.a.v. een gedateerde islamitische religie die nog steeds middeleeuwse gebruiken en beloften hanteert zoals veelwijverij, inteelt, vrouwenbesnijdenis, eerwraak, martelaarschap en die vervloekte 72 maagden?

  Brussel kiest inderdaad voor een vlucht naar voren: terwijl de meeste Europeanen minder of zelfs helemaal geen asielzoekers meer willen opnemen omdat de zaak allang onbeheersbaar is geworden probeert men nog steeds de hele bende te herverdelen over alle EU-lidstaten.

  In Berlijn en Parijs slapen de al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers in tentjes op straat.
  Winkeldiefstal, bedelarij, straatprostitutie etc. zijn aan de orde van de dag en tussendoor ziet men de linkse activisten ijverig aan de slag met hun adviezen hoe om te gaan met de verweekte Westerse samenleving.
  Asiel is een Recht, en niet goedschiks dan maar kwaadschiks via hongerstakingen, het kraken van woningen en bedrijfspanden.

  De Verenigde Staten van Amerika zijn uiteindelijk tot stand gekomen via een bloedige burgeroorlog en in een wat latere periode door een zeer strenge screening van de miljoenen migranten afkomstig uit Europa.
  Het Europa van de toekomst zal bij ongewijzigd beleid uitdraaien op een multiculturele chaos waarbij het recht van de sterkste zal gelden. Bronstige Afrikanen en militante moslims tegenover een politiemacht die al decennia het consigne heeft gekregen de andere kant op te kijken bij misdaden gepleegd door moslimmigranten en ander gespuis.
  Men mag immers niet onnodig stigmatiseren, dus de redactie van Opsporing Verzocht is de wacht aangezegd: geen Marokkanen meer prominent in beeld, met of zonder capuchon.

  Maar de aanhang van de populisten blijft gestaag groeien ondanks het demoniseren door de linkse elite. Er zal een moment komen dat deze zelfbenoemde wereldverbeteraars uit hun holen en schuilplaatsen worden gejaagd en zichzelf terugvinden voor een Volkstribunaal vanwege praktijken die verdacht veel lijken op de misdaden waarvan na de vorige Bezetting verantwoording moest worden afgelegd.

  Liked by 2 people

 10. Horatius.
  fantasties gezegd, dat is de waarheid!!!

  Liked by 1 persoon

 11. Duchesne // november 2, 2017 om 12:58 //

  http://www.bbc.com/news/av/education-41837205/brexit-supporting-students ….en dit is hetlot van open denkenden op de universiteit. Vrijheid is duidelijk niet voor iedereen toegestaan. Massadictatuur door hersenlozen ten koste van vrijheid en geestelijke ontwikkeling.

  We staan echt aan de vooravond van een enorme globale dictatuur of oorlog, misschien staan we er al in….

  Mensen organiseer je, de kinderen in het filmpje zijn de toekomst, en nu al uitgesloten omdat ze nog ergens in durven geloven…

  Liked by 1 persoon

 12. @ templars2017 // november 2, 2017 om 02:01 /,
  Waarom altijd een ander zijn paard voor de wagen spannen, ga verdomme zelf eens de kar trekken ipv dat een ander de zaakjes voor je moet opknappen.

  Like

 13. Hmmm is juist andersom, deuren open vraagt om vernietiging

  Liked by 1 persoon

 14. tja kijk maar naar Kosovo Servië europees land overspoeld met moslims en een burgeroorlog als klap op de vuurpijl.
  Syrië overspoeld met soennieten uit oa het rifgebied de afgelopen eeuw die willen nu de macht gesteund door het westen en er is een burgeroorlog.
  Gaat hier ook gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: