Nieuw

Jihad is verplicht voor elke moslim

Surprise! Study Shows Islamic Terrorism is Islamic

  • Although the internet evidently did play a role in the radicalization process, the study showed that face-to-face encounters were more important, and that dawa, the proselytizing of Islam, played a central role in this process, as the men themselves became missionaries for Islam.
  • The third factor was the establishment of a “them and us” distinction between the radicalized men and the rest of the world, especially the belief that the West is an enemy of the Muslim world. The distinction also involved a rejection of democracy and a commitment to the establishment of a caliphate governed by sharia law, which the men want to bring about either through dawa(proselytizing) or violence (jihad).
  • “The Islamic State is a byproduct of Al Azhar’s programs. So can Al Azhar denounce itself as un-Islamic? Al Azhar says there must be a caliphate and that it is an obligation for the Muslim world. Al Azhar teaches the law of apostasy and killing the apostate. Al Azhar is hostile towards religious minorities, and teaches things like not building churches, etc. Al Azhar upholds the institution of jizya [extracting tribute from non-Muslims]. Al Azhar teaches stoning people. So can Al Azhar denounce itself as un-Islamic?” — Sheikh Muhammad Abdullah Nasr, scholar of Islamic law, graduate of Egypt’s Al Azhar University, explaining why it refused to denounce ISIS as un-Islamic, 2015.

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Jihad is verplicht voor elke moslim

  1. templars2017 // november 1, 2017 om 12:33 //

    Dat noem ik nu een open deur intrappen…………

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Chrislam – Europa onderwerpt zich aan de islamisering van Kerstmis

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s