Nieuw

Viktor Orban: “Het is niet genoeg om te praten, we moeten vechten voor onze vrijheid !”

Gisteren verscheen er een nieuwe video met speeches van de Hongaarse premier op You Tube. De speeches gaan over de onafhankelijkheid van het land en de verdediging van de Europese cultuur.

De patriottische video combineert beelden van de schoonheid van Hongarije met inspirerende en krachtige speeches van Orban. Hij zegt bijvoorbeeld dat het naïeve Europa zijn eigen cultuur en geschiedenis minacht door kerken en religieuze symbolen te vernietigen en te vervangen door jihadcommandocentra van de duivelsleer islam.

Fragmenten van de speech komen onder andere uit de speech speech van Vrijheids Dag (A Szabadság Napja), die wij hier gisteren plaatsten. Op Vrijheids Dag wordt de Hongaarse opstand tegen de totalitaire Sovjet-Unie herdacht in oktober 1956. Orban ging uitgebreid in op het opgelegde concept van rassenvermenging, wat door de EU en de globalisten nagestreefd wordt. Wat neerkomt op de vernietiging van het blanke ras en de (voor)-christelijke beschaving door islam en Afrikanen, die beiden een minderwaardige Stenentijdperk-cultuur mee nemen.

De Hongaarse premier heeft bewezen dat hij een echte verdediger is van de Europese beschaving tegen de moorddadige Islam, waar onze collaborerende en laffe politici voor kruipen. Viktor (victorie, overwinning) Orban sloot moedig de grenzen van zijn onverzettelijke land om de islamitische invasie tot staan te brengen in 2015, terwijl de laffe globalistische slaven van Mekka die in Brussel zetelen dachten ons continent weg te geven aan de moordenaars, verkrachters en plunderaars van allah om de Europese volkeren in een eeuwigdurende slavernij te voeren.

De invasie via de Balkanroute daalde met 99.7% omdat Orban de kolonisten van Satan tegenhield. Mark Rutte en Merkel gaven vervolgens 6 miljard afpersings-maffia-Draghi’s aan de baas van ISIS in Ankara en claimden dat het hun verdienste was dat de invasie via de Balkan-route opdroogde. Daarmee gaven ze de sleutel van de toegangspoort tot Europa aan de grootheidswaanzinnige Ottomaniak die er sindsdien te pas en te onpas misbruik van maakt en dreigt om de poorten van de islamitische hel te openen als hij zijn zin niet krijgt.

Rutte smeet achteloos ons geld weg, terwijl hij de marine had moeten sturen. De EU-jihadi’s Juncker en Verhofstadt fulmineerden tegen het hek van Orban, tot op de dag van vandaag. Omdat het hielp ! Ze wilden dat de invasie ongehinderd voortgang kon vinden.

En ISIS verlegde het invasie startpunt simpel naar Libië, dat door de globalisten in puin gebombardeerd werd omdat het de invasie bemoeilijkte, en overstroomt sindsdien Italië met hun negerslavenlegers.

Islam heeft Europa altijd op alle plekken via de Middellandse Zee aangevallen. Als het links niet gaat dan doen ze het rechts. Spanje was nog niet bevrijd van de mohammedaanse moordenaars (1492), of ze hadden de tweede belangrijkste stad van het Christendom al ingenomen (1453) nadat ze al 100 jaar jihad in Zuidoost-Europa gevoerd hadden en Constantinopel afgesneden. Albanië was het jihad-bruggenhoofd, net als nu.

Terwijl West-Europa de islam uitnodigt om onze landen in bezit te nemen, onze vrouwen te verkrachten, onze rijkdommen te stelen en onze cultuur te vernietigen, roept Viktor Orban de Oost-Europese landen op zich te verenigen om zich te verzetten tegen deze door de EU-dictatuur opgelegde islamisering.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8272 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Viktor Orban: “Het is niet genoeg om te praten, we moeten vechten voor onze vrijheid !”

 1. tot nu toe lukt het hem om zijn land niet te laten overspoelen met moslims, maar Brussel moet en zal zijn zin krijgen op 1 of andere manier om hun wil door te drukken en ook Oost Europa naar de KL.TEN te helpen

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 29, 2017 om 13:30 //

  Geef ons wapens Victor…

  Like

 3. Merkel moet kapot.

  Like

 4. Ja Duchesne, maar enig idee hoe je dat wil regelen? Dan moet er ook een goed netwerk georganiseerd worden en waar kan ik me aanmelden?

  Like

 5. Duchesne // oktober 29, 2017 om 15:57 //

  Willem, organiseren tot weerbare groepen is ene begin. Hongarije, we moeten erheen ! En als ze ons wapens willen verkopen op basis van onze woonplaats en geloofsovertuiging zonder EU registratie kunnen we nog iets. Dan is er ene kans om te overleven. Zelf mee terug nemen, of via DHL etc in onderdelen, waar een wil is is een weg. Mislams brengen vrachtwagens vol dit land binnen, dus het kan. Als iedere turk er ene heeft, dan moeten wij toch ook een mogelijkhied hebben.
  Iedereen die maar enigzins echt op let weet waar dit op gaat uitlopen, en persoonlijk ben ik niet van plan een massagraf sam,en met mijn kinderen van de binnenkant te gaan bekijken. Terreur is op straat, hier en nu. De ontkennende homo’s van IS zijn een mooie bliksem afleider voor de regeringen, de echte terreur vind hier op straat plaats. Rotherham is ook in Nederland, en een deel van de eigen bevolking word buiten spel gezet, alsof ze niets ze zeggen hebben over hun eigen toekomkst. Ik heb gestemd op een partij die op voorhand is uitgesloten, wat zoveel wil zeggen dat ik niet meer een vrije keuze kan maken als ik wil dat mijn stem iets waard is. Ik word gedwonen elders op een goedgekewurde partij te stemmen, dat is pure dictatuur. Maar het is ook de eigen kiezers nutteloos maken, want feitelijk maken die geen keuze, die keuze is reeds voor het stemmen gemaakt.
  Dat buiten spel zetten van de bevolking is elders op de wereld een gegronde reden voor revolutie.

  Rutte moet net zo hard kapot als Merkel trouwens, twee verrraders die een staatsgreep hebben gepleegd op wat ooit een vrije democratie was.

  Daarom; geef ons wapens, onze democrastie en ons wet en rechtsysteem zijn kapot. Gestolen, gekaapt, verkracht.

  Like

 6. Zolang onze politici blijven luisteren naar de moslim-knuffelaars en ze onze politie verbieden op te treden tegen dat moslimtuig maar de prioriteiten van agenten leggen om met laserguns trouwe burgers te naaien met honderden euro’s aan boetes omdat ze 10 km te hard rijden zal dit land afglijden naar een landje waar binnenkort de mensen in opstand gaan komen. Het wordt trouwens hoog tijd ook dat de bevolking zelf dat criminele moslimtuig gaat aanpakken want ik zie ook deze nieuw ploeg met ministers de zaak niet op de rit krijgen. Geld afpakken van de normale mensen gaat ze redelijk goed af om hiermee dat moslimvolk in de watten te leggen maar daar zullen we deze oorlog echt niet mee gaan winnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: