Nieuw

5600 IS-strijders weer terug in Europa

Een derde van alle IS-strijders die de afgelopen jaren is uitgereisd naar het kalifaat is weer terug in Europa. In totaal gaat het om zo’n 5600 jihadisten.

In het Verenigd Koninkrijk en Denemarken ligt dat percentage zelfs op 50 procent, meldt de Amerikaanse denktank Soufan Center. Volgens de denktank vormen terugkeerders de komende jaren een groot probleem voor de Europese veiligheid.

Doordat IS in rap tempo terrein verliest, zullen jihadgangers zich volgens het rapport verspreiden. Ze vertrekken naar andere gebieden om daar de strijd voort te zetten, zoals Libië of Afghanistan. Een deel keert terug naar het thuisland.

Een derde is teruggekeerd

Zo is een derde van de Europese jihadhangers teruggekeerd. In Nederland gaat het om 50 strijders, maximaal 190 anderen zitten nog in IS-gebied…

leesverder>>
elsevier\fleurverbeek
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on 5600 IS-strijders weer terug in Europa

  1. Duchesne // oktober 27, 2017 om 15:02 //

    Goed nieuws, joepie !
    Zeg, waarom werken mensen in dit land eigenlijk nog? Met werken financier je dit soort stront hopen en hun aanhang. Allemaal ziek melden, en niet meer gaan werken. Beste en meest effectieve vorm van verzet gaat via de centen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: