Nieuw

Op bevel van de overheid gaan de NPO en RTL nog meer agitprop door uw strot rammen – en u betaalt

De publieke omroep NPO, RTL en het mediabedrijf Vice Benelux nemen maatregelen die de diversiteit in de media moeten verbeteren.

Het tweejarige samenwerkingsproject Beeldvorming in de media wordt gesteund door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Volgens Afke van Rijn, directeur Media bij het ministerie, tonen zowel traditionele als nieuwe media vaak slechts een beperkt beeld van de samenleving. “Een meer open blik kan mediamakers een kans geven om meer én meer diverse verhalen te vertellen. Ik vind het daarom heel fijn dat mediamakers samen gaan werken én een actievere rol gaan pakken om alle verhalen uit onze samenleving te vertellen.”

RTL >>

NPO, RTL en Vice gaan samenwerken om discriminatie en stereotypering van vrouwen, voor en achter de schermen, te bestrijden.

“Vrouwen verdienen een even prominente plek voor en achter de schermen als mannen en dat vergt doelbewust beleid,” aldus NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman. “Diversiteit, representativiteit, inclusiviteit – noem het hoe je het noemen wilt; hoe meer vrouwelijke hoofdredacteuren, presentatoren en dj’s, hoe beter.”

Momenteel onderzoekt de NPO ook of mannen en vrouwen binnen de publieke omroep voor gelijk werk gelijk betaald krijgen. D66 vroeg om een dergelijke ‘scan’ in schriftelijke Kamervragen.

Parool >>

Tenzij Mathijs en Pauw heel snel gaan transgenderen, is het antwoord op die laatste vraag wel duidelijk.

Maar serieus:

Nooit vragen activistische groepjes als ‘Women Inc.’ om meer vrouwen op de vuilniswagen of bij de riooldienst, stelletje klaagkutten.

Zonder al die mannen in die anonieme kut (haha)- beroepen zou de hele wereld waar dit soort zeikwijven in leven onmiddellijk instorten.

Deze wereld wordt draaiende gehouden door al die mannen die hem bouwen en onderhouden.

Het zijn mannen die:

-snelwegen aanleggen, asfalt er op pleuren, in de giftige stank staan, uitrekenen hoeveel van dit en van dat er in moet om het beste asfalt te maken. en de auto’s maken die er op rijden.

-huizen en steden bouwen

-die, die badkamer bouwen waar het prinsesje zich in vertroetelen kan

-maar ook het toilet waar ze haar ontlasting in kwijt kan.

Vrouwen doen dat soort dingen niet. En daar vragen ze ook nooit om als ze om gelijkberechtiging vragen, they take that shit for granted. Face it. We zijn niet hetzelfde.

Klaagkut Inc. is een PvdA vehikel van Carolien Gehrels, Amsterdammers slaat nog de schrik om het hart als ze die naam horen, want ze was hier wethouder van 2006 tot 2014.

Het was Gehrels die van het Stedelijk een badkuip gemaakt heeft om er geld in te kunnen mieteren.

‘Gehrels is getrouwd met Esther de Boer. Het echtpaar heeft een zoon.’ Dat kan wiki wel opschrijven, maar ik geloof toch niet dat ze die samen gemaakt hebben. Eén van de twee klaagkutten zal daar een gewillig #MeToo-mannetje voor misbruikt hebben.

Zo zie je maar weer. Zelfs als die partij met wortel en tak, uitgedroogde bladeren, bloempot en al uit de Tweede Kamer gewerkt wordt, ze nog jarenlang in allerlei niche holen zich in de samenleving kan verschuilen om die van binnenuit te slopen en subsidies te slurpen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Op bevel van de overheid gaan de NPO en RTL nog meer agitprop door uw strot rammen – en u betaalt

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 25, 2017 om 01:04 //

  Je studeert Nederlandse Taal & Letterkunde en vervolgens ga je de politiek in….
  Ja ik snap hem !

  Liked by 1 persoon

 2. Nederland heeft zichzelf geïnfecteerd met vuile naalden en is zwaar ziek, alleen zal de elite dit zelf ontkennen.

  Like

 3. Ik kijk nooit naar deze rotzooi, alleen om me af en toe te ergeren. Ik vind het een stel mongolen. Afzinken in de Mariannentrog.

  Like

 4. Haha..goed stuk Fub!
  Ben ’t er helemaal mee eens.
  Het zijn altijd de mannen die het vuile werk moeten opknappen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hetero blanke mannen, doe een jaar niks

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s