Nieuw

Thomas de Maiziere (CDU) “Invoeren islamitische feestdagen komt de integratie ten goede”

De Centrale Raad van moslims in Duitsland heeft de verklaring van de minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maiziere (CDU), met grote tevredenheid verwelkomd. Thomas de Maiziere sprak namelijk over de mogelijke introductie van moslimvakanties in Duitsland. Nee hiermee bedoelde hij helaas niet dat hij alle moslims op vakantie wou zenden terug naar hun eigen land, maar bedoelde hij de invoering van islamitische feestdagen in Duitsland.

De voorzitter van de Centrale Raad van moslims in Duitsland, Aiman ​​Mazyek, gaf hierop in zijn reactie aan het hier helemaal mee eens te zijn en is van mening dat dit in heel Duitsland goed moet zijn geregeld aangezien er nu ondanks de integratie van de Duitsers in de richting van de islam nog steeds geen landelijk vastgestelde vrije dagen zijn voor moslims. Wel regionaal overigens maar heel Duitsland moet zwichten voor de islamitische veroveraars en niet slechts enkele deelstaten.

22

Volgens de grootmoefti van Duitsland kan er geen enkele belemmering zijn voor de invoering van islamitische feestdagen aangezien er in sommige Duitse deelstaten die dan toevallig zwaar katholiek zijn al vrij wordt gegeven op 1 november de dag van Allerheiligen. Maizière, die sprak tijdens een evenement in Nedersaksen Wolfenbüttel, vindt het maar raar dat alle feestdagen in Duitsland worden gekenmerkt door het christendom. Ja ook de huidige Duitse leiders onderhouden een prima contact met de grootmoefti, wanneer hadden we dat nou eerder ook weer gezien?

1 1

Volgens minister Mazyek is het een kwestie van tijd alvorens de volgers van de pedofiel zonder vrede hun feestdagen op de Duitse kalender hebben staan. Uiteraard met inachtneming van school en werk. En uiteraard kwam hij ook met een heerlijk politiek correct voorbeeld om de samenhorigheid tussen de Duitsers en de islamitische koppensnellers nog maar eens te benadrukken. Hij had een politieagent gevonden, nee zelfs twee politieagenten en de ene wou graag vrij wezen wanneer de mohammedanen de straten onveilig maken om het einde van de ramadan te vieren terwijl zijn collega graag vrij wilde zijn op eerste kerstdag, Kots bakjes klaar en jawel ze hadden hun dienst omgeruild! Wat een geweldige zaak is dit, zo fantastische en vredelievend, wat een blijk van warmte en menselijkheid is me dit toch. Godverdomme wanneer je agent wilt worden dan weet je dat je tijdens feestdagen en in het weekend wordt ingeroosterd. En ja dan ruil je met een collega wanneer dit kan en wenselijk is maar dat heeft geen ene flikker te maken met vaststaande feestdagen nee dit noemen we nou collegialiteit.

Er zijn in Duitsland overigens (nog) geen vastgestelde islamitische feestdagen en het is ook nog niet duidelijk wanneer de Duitsers hun traditionele feestdagen moeten inruilen voor islamitische slachtfestijn of andere zandbakcultuur dagen.

1Duitse deelstaten en stadstaten zijn vrij om zelf invulling te geven aan de feestdagen en kunnen het mogelijk maken dat studenten en werknemers vrij krijgen tijdens belangrijke islamitische haatpredikdagen, kerkdiensten of gebeden. Ook kunnen ze bij wet vastleggen dat het voor hen mogelijk is deze diensten bij te wonen of gebeden uit te oefenen.  In Berlijn geldt dit voor het ramadan en dieren mishandel en slachtfeest. In Hamburg en Bremen geldt deze regeling ook voor de Ashura, dit is de tiende dag van de eerste maand van het islamitisch jaar wanneer de islamitische slachtpartij van Karbala wordt herdacht en ze weer eens een dagje vasten om vervolgens de buurt weer onveilig te gaan maken.

Volgens de grootmoefti  en de minister zijn er meer dan genoeg regels en mogelijkheden binnen Duitsland om feestdagen voor Joden en Christenen mogelijk te maken dus het wordt de hoogste tijd dat dit ook in geheel Duitsland in werking gaat treden voor moslims. Klein detail is het dan wellicht dat in tegenstelling tot het Jodendom en het Christendom de islam geen religie is maar enkel en alleen een met haat en afgunst doordrenkte achterlijke ideologie gebaseerd op de verhalen omtrent een pedofiele massamoordenaar.

1

In Duitsland zijn deze vakantie dagen overigens de verantwoordelijkheid van de Duitse deelstaten die zelf bepalen wat toelaatbaar is en gewenst.

Bron  Frankfurter Rundschau

Met groet Bolo

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Thomas de Maiziere (CDU) “Invoeren islamitische feestdagen komt de integratie ten goede”

 1. Dit is het zoveelste bewijs, ditmaal van de landverrader Thomas de Mazière, dat de autochtone meerderheid in Duitsland moet gaan integreren.

  Like

 2. Ze zijn echt knetergek gek geworden met dank aan die kk hoer merkel .
  Voor de 3de keer storten die Duitsers europa in de ellende.
  Bedankt Duitsland.

  Like

 3. @Ron: volstrekt juiste opmerking dat de Duitsers ons voor de 3e keer in de ellende storten!

  Like

 4. Deze Maiziere…vraag ik me dan af… heeft waarschijnlijk zélf geen kinderen?

  En al hád deze lamzak ze … dan nóg had deze rotte rat gekozen voor de multikul i.p.v. welzijn eigen kinderen. Deze links-doorgedraaide hufters hebben slechts één doel voor ogen: eigen carrière.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: