Nieuw

Switzerland: Africans kill elderly white man then start screaming about racism

Sunday morning in the peaceful village of Kradolf. Local resident Michal Stüssy (60) is walking along the main street with her dog Ayona (3). As she walks past, she observes a pensioner (90) crossing the pedestrian crossing. Suddenly a red fiat shoots up – and thunders into the man! “First his head flew through the windscreen and then his whole body was caught frontally,” says Stüssy, describing the awful accident.

Passenger terrorises helpers

At the wheel was an Eritrean (23) – with a a blood alcohol level of 1.6 per thousand. While the driver, in a state of shock, tried to help the badly injured victim, his passenger loses it at the scene of the accident. Although the pensioner was still breathing, he tried to resuscitate him! “I told him he should stop that and try to bring him to a position at the side – but he didn’t want to!” Eventually other helpers showed the troublemaker the way.

Diversity macht frei

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Switzerland: Africans kill elderly white man then start screaming about racism

 1. Maar, maar, ik dacht dat alcohol strikt verboden was voor onze islam vrienden?

  Afgezien daarvan, een afgrijslijk ongeluk. Noem het maar gewoon moord.

  Natuurlijk zal deze geitenhoeder, ( misschien wel tandarts ? ) het gooien op
  Dizzzkrrrimminazi, maar dat kan ook alleen maar in Europa.
  In Somalie hangen ze dit vuil gelijk op aan een boom.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: