Nieuw

Shock: H.R. McMaster Calls 9/11 ‘Mass Murder Attack’ — No Mention of Islamic Terrorism

NEW YORK — H.R. McMaster, President Trump’s embattled national security adviser, labeled the September 11, 2001, Islamic terrorist attacks “mass murder attacks,” instead of calling them acts of terrorism.

McMaster made the comments during a Tuesday event at the Center for Strategic and International Studies (CSIS) marking the 70th anniversary of the National Security Council (NSC).

McMaster’s comments follow speeches given by numerous other Trump administration officials last month on the sixteenth anniversary of the September 11, 2001, attacks in which many of those officials, including President Donald Trump himself, did not once mention the terms “radical Islam” or “Islamic terrorism.”

Breitbart >>

Meer over McMaster >>

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7429 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: