Nieuw

Sekshorror – meisje, 17, drie maal seksueel aangevallen binnen één uur in islamitisch Oost-Londen

De jacht op de daders is geopend nadat een meisje van 17 driemaal seksueel aangevallen werd toen zij na een avondje stappen vanuit een nachtclub in Oost-Londen op weg was naar huis.

De seksaanvallen vonden plaats in de Londense wijk Tower Hamlets binnen het tijdsbestek van één uur tussen 11.55 en 12.55 op 30 september.


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa


De politie zegt dat het slachtoffer met een groep vrienden op weg was naar huis maar afgescheiden raakte.

De studente was op weg naar haar huis in centraal Londen toen ze door drie verschillende daders drie maal snel opeenvolgend aangevallen werd.

De politie kon camerabeelden van CCTV camera’s verkrijgen van de tweede en de derde aanrander, maar de beelden van de eerste aanrander waren van te slechte kwaliteit.

Rechercheurs denken dat de laatste aanvaller deel uitmaakte van een groep.

De foto’s zijn vrijgegeven in de hoop de daders te kunnen achterhalen.

Rechercheurs zeggen dat de kwelling voor het meisje kort voor middernacht begon als ze weggedragen wordt door de eerste verdachte op Cambridge Heath Road zoals te zien op een CCTV camera.

De twee verdwijnen in een deuropening op dezelfde weg, waarna de man niet meer gezien wordt op camera, delen van de bovenkleding van het meisje worden later op deze plek teruggevonden.

Kort na middernacht wordt het meisje weer geregistreerd door een camera als ze over Mint Street strompelt en gevolgd wordt door de tweede verdachte, een bebaarde man op een racefiets.

Even later laten camerabeelden zien dat de achtervolger het meisje benaderd heeft als ze bij Corfield Street zijn aangekomen.

De CCTV laat dan zien dat hij het slachtoffer naar een gebied achterin de straat dirigeert en dat ze daar een poosje blijven.

De camera toont dan dat verdachte nummer twee de locatie verlaat en wegloopt.

Het meisje, wiens kleren er nu gehavend uitzien, verschijnt even later weer in beeld en vervolgt haar weg over Corfield Street.

Slechts minuten later, om 12.45 middernacht, denkt de politie dat het meisje voor de derde keer seksueel aangevallen wordt, dit keer misschien door twee of drie mannen.

De CCTV camera pikt een derde man op, weer een andere verdachte, die zich bij twee andere figuren lijkt te voegen in de verte in de schaduw van een paar bomen.

Het lijkt alsof hij zich neerbuigt op straat tussen twee geparkeerde auto’s. De rechercheurs geloven dat het op deze plek is dat het meisje verkracht werd.

Dezelfde man wordt dan om 12.55 weer waargenomen op een CCTV camera en is dit keer alleen.

Het beeld laat zien dat de man een afwijkend loopje heeft, hij loopt onevenwichtig, trekt een beetje met één been.

Kort hierna treft een voorbijganger het meisje in ontredderde toestand aan liggend op de grond in Cornfield Street en belt onmiddellijk de politie.

De politie arriveert snel en begint met het onderzoek, ze geloven dat het mogelijk is dat het meisje gedrogeerd was.

Detective Inspector Suzanne Jordan zegt: “Dit is een verschrikkelijke meervoudige seksaanval op een jong meisje dat simpelweg op weg was naar huis na een avondje uit.”

“We geloven dat twee van de drie aanrandingen zeer serieus waren, en zijn vastbesloten om de daders op te sporen.

Bronnen:

http://www.express.co.uk/news/uk/865860/police-hunt-three-men-who-sexually-assaulted-a-17-year-old-girl-Tower-Hamlets-London

https://www.rt.com/uk/406568-teen-sex-attack-video/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Sekshorror – meisje, 17, drie maal seksueel aangevallen binnen één uur in islamitisch Oost-Londen

 1. copywriter // oktober 13, 2017 om 21:31 //

  “…en zijn vastbesloten om de daders op te sporen.”
  De Britse politie en moslim daders opsporen? hahahahahahahahahahaha

  Like

 2. Waarom gaan ze niet gewoon naar de hoeren….zijn er genoeg.

  Like

 3. Excecuteren deze woestijnratten.

  Graag heel Europa moslim vrij.

  Like

 4. polderboy // oktober 13, 2017 om 22:00 //

  je geeft de reden al aan met die religieuze islam leider.

  Deze islam sharia geleerde zegt immers dat als moslims zich als gestoorde criminele hyena’s op vrouwen storten, omdat die zich niet volgens moslim zeden gedragen , het toch echt de schuld van die vrouwen is. Dat is in Rotherham met 1400 vrouwen gebeurd.

  Zonde dat 17 jarige jonge vrouwen door elites in West Europa onwetend worden gehouden van de gruwelijke en werkelijke betekenis van islam.

  Like

 5. Duchesne // oktober 13, 2017 om 23:20 //

  …wat verwacht je van een stad waar een moslim burgermeester is…juist ja, moslims gewoonten, moslim normen, moslim waarden. Bewdank Groen Links, PVDA, D^^^, VVD en CDA voor het genoegen, dat zijn de daders, de mislams zijn de begunstigde partij die van de geboden mogelijkheden gebruik maken.
  Het is al een wonder dat de politie beelden publiek maakt, ouders van een ander meisje moesten ruim 10 jaar procederen om de beelden van de daders van de moord en verdwijning van hun dochter te zien te krijgen. Die was trouwens na de verkrachting in stukjes gesneden en als kebab verkocht….de daders hadden ieder al 300.000 pond schade vergoeding ontvangen….

  Helaas blijft dit soort nieuws beperkt tot sites al Fenixx en hoort het grote deel van het publiek nauwelijks over deze soort culturele verrijking….

  Like

 6. Pepperspray in je jaszak en flink spuiten!!!
  Het is toch te gek voor woorden, wie denken ze wel dat ze zijn, rot volk!

  Like

 7. Hoort bij de tijd. De ratten volgen burgmeester Sadiq Khan. In noord Europa werken steeds meer muslims bij de politie. Dat belooft wat.

  Like

 8. Wat een ongedierte…
  Heeft dat meisje geen mobieltje om de politie te bellen?

  Like

 9. Handig als er niets gedaan wordt op het moment dat die camera’s deze gore ratten bezig zien, wat is het nut als er dan niemand iets onderneemt? Maar wel achteraf pas actie!
  Ziek!!

  Like

 10. templars2017 // oktober 14, 2017 om 16:22 //

  Wat doe je als je ratten in je tuin ziet? juist afknallen ,geen kwartier!
  Waarom moet er almaar meer slachtoffers vallen? omdat er niets of veel te weinig aangedaan wordt ,als de overheid het niet doet dan moeten we het zelf opknappen!
  Er komt een tijd dat dit zal gebeuren, wat dan ? de wet van de slimste ? van de sterkste ? nee de wet van zelfbehoud ,het is het enige dat effectief is tegen dergelijk gespuis , als het om je vel gaat niet denken ,DOEN!!
  Die stinkbekken zijn sterk als ze in groep zijn en het slachtoffer alleen en zwak ,we zijn niet allemaal watjes toch? 10 stikbekken tegen 10 Nederlanders en/of Vlamingen ,de stinkbekken gaan lopen ,zeker weten vanwege te laf om een confrontatie aan te gaan als de oppositie even sterk of sterker is.

  Like

 11. Curfew for fucklims na 10 uur, 10:01 elke die je tegen komt doodschieten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: