Nieuw

Parijs: nazimoslims slaan 10-jarig Joods klasgenootje helemaal tot pulp omdat ze Joods is

Een 10-jarig Frans schoolmeisje moest met spoed naar een ziekenhuis gebracht worden nadat ze aangevallen was door haar klasgenoten – om het simpele feit dat ze Joods is.

Het leerlingetje dat een school bezoekt in het 18e arrondissement in Parijs, werd dagenlang onophoudelijk getreiterd, beledigd en geslagen door haar islamonazistische klasgenoten.

Ze werd door haar moeder naar een ziekenhuis gebracht waar ze behandeld werd voor verwondingen aan haar ribben en ingewanden, ze had tien dagen nodig om daar enigszins te herstellen.

18e arrondissement, daar bij die ‘muur van de geliefden’ heb ik nog gewoond, mijn vriendinnetje dan. het is niet een of andere islamitische buitenwijk.

De moeder beweert dat de school niet de juiste maatregelen getroffen heeft om haar dochter te beschermen, of om de geweld plegende moslimnazi’s te bestraffen.

Het nieuws van de aanval komt minder dan een maand nadat bekend werd dat een Joodse familie vastgebonden, geslagen en beroofd werd in wat door de overheid aangemerkt wordt als een doelbewuste anti-semitische daad.

Franse Joden verlaten het snel islamiserende Frankrijk inmiddels in ijltempo, terwijl het mohammedanazisme zich in sneltreinvaart over het land verspreidt.

de toename van jihadcommandocentra (moskeeën) in Frankrijk

Meer dan 8000 Franse Joden hebben Frankrijk in 2015 achter zich gelaten om naar Israël te vluchten. Onderwijl blijven Westerse overheden moslimnazi’s ‘de nieuwe Joden’ noemen.

While 7,000 French Jews made aliyah in 2014, he recently told The Jerusalem Post that 50,000 had inquired about it. And while a year ago information seminars about immigration to Israel were held once a month in France, he said they are now held twice a day. CNN

Zoals te verwachten viel, belde de moeder de school wat ze van plan waren te gaan doen aan de mishandeling van haar dochter vanwege haar raciale en religieuze achtergrond. Ongelooflijk, maar de school bood hulp aan om haar dochter op een andere school geplaatst te krijgen en was niet van plan om de daders aan te pakken.

Terwijl dit verhaal al nauwelijks te vinden is in de MSM, omdat er niks slechts gezegd mag worden over moslims, wordt het huis van de Joodse familie ook nog eens beklad door dezelfde groep leerlingen met teksten als: Dood aan de Joden, en Allahu Hakbar.

De afgelopen jaren ontving de familie in hun brievenbus achtereenvolgens: Een brief met ‘Allahu Hakbar op een papiertje geschreven en een 9-millimeter kogel’, en wat later een enveloppe met ‘een AK-47 kogel en een briefje met “The next one is for you.”

Islamitisch nazisme is niks nieuws. Het staat gewoon in de koran.

Jews are the biggest enemy of Muslim (5:82), are inherent liars (2:79, 3:75, 3:181), are deliberately leading Muslims away from Allah (2:109), are hypocrites (2:14, 2:44), are all greedy (4:161), are cowards (59:13-14), and have descended from apes and pigs (2:63-65, 5:59-60, 7:166).

Bronnen:

http://edition.cnn.com/2015/01/13/world/french-jews/index.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4959832/Girl-10-beaten-French-school-Jewish.html

http://madworldnews.com/muslim-students-beat-girl-school/

http://www.jpost.com/Diaspora/French-girl-hospitalized-following-classmates-antisemitic-attack-506848

https://www.jihadwatch.org/2017/10/france-allahu-akbar-scrawled-on-wall-of-jewish-home-10-year-old-girl-beaten-by-classmates-because-she-is-jewish

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7494 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Parijs: nazimoslims slaan 10-jarig Joods klasgenootje helemaal tot pulp omdat ze Joods is

 1. Iedere moslim in het westen dient beschouwd te worden als infiltrant met opdracht: islamisering, zo snel mogelijk, zelfs met geweld. Zwart op wit.
  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476
  Vervolg:
  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4475

  Like

 2. polderboy // oktober 13, 2017 om 11:00 //

  Ze hoeven natuurlijk niet meteen Birmees te gaan op die moslims, maar een voortreffelijke en uitermate efficiënte aanpak zoals de chinezen hebben, is een must.

  In Frankrijk wordt de Nazi bende ongemoeid gelaten, en het slachtoffertje moet van school.
  Merkel, de Oost Duitse Stasi moffin kan natuurlijk niet genoeg SSers tegelijk naar binnen slepen, en terwijl het kwijl uit zijn mondhoeken loopt, zegt Timmermans “Dat bedoel ik nu met diversiteit. Geil man.”

  Liked by 2 people

 3. De haat tegen de blanken neemt hand over hand toe.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/805063/caribische-politicus-we-zullen-nederlandse-militairen-vermoorden
  Stop het zwarte en islamitische racisme!.

  Like

 4. Deze “monsterachtige mishandelingen ,behoort wereldnieuws te zijn ,schandalig dat dit niet door-dringt tot de “normale pers ,en slechts beperkt blijft tot sociaal- media ,als twitter , net als vele andere “schrijnende voor-vallen ,hoelang kan al deze moord en verkrachtings “golf nog verborgen blijven ? Hoeveel Anne Fabers zijn er al “gevallen ,in deze klote-crimminele EU organisatie ? Mocht ik ooit het “geluk hebben êên van deze monsters te betrappen ,zal het moord met voorbedachte rade zijn ,omdat ik nu al weet wât ik zou doen ,”geen “grootspraak !!

  Liked by 1 persoon

 5. Waarom nemen wij zelf niet het recht in handen, zijn wij dan zo laf.

  Like

 6. Als ik bovenstaande reacties lees en zie wat er de afgelopen jaren en steeds meer gebeurd, dan kan het toch niet anders dan dat er een omslag moment komt. Het bloed gaat koken en de handen jeuken. Als ik een hoofddoek zie wordt ik al onwel en een niqab maakt me ziek, halal idem en een moskee wil ik het liefst afbreken. Het allerergst is echter de houding van PC links en de meeste politici, ziende blind en horende doof,…….of willen ze het zo? .

  Like

 7. A // oktober 13, 2017 om 13:04 //
  …zijn wij dan zo laf….

  Yep.

  Like

 8. Althans…meeste lieden hier verdenk ik er niet van, maar meerendeel der West-Europeanen: yep

  Like

 9. Polderboy wat mankeert je, van mij mogen ze birmees in het kwadraat gaan tegen die kankerlims, hoe meer tegengas hoe beter en het maakt niet uit hoe, het doel heiligt de middelen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: