Nieuw

Ook in België maakt een zedendelinquent een einde aan het leven van een jonge vrouw

Hij stond nog onder elektronisch toezicht na twee veroordelingen voor verkrachting, maar toch kon Patrick V (54) maandag zijn 23-jarige buurmeisje in Luik vermoorden. Het meisje had al aangifte gedaan omdat V. eerder naakt in haar huis stond, maar ondanks V’s verleden liet de politie de zaak liggen. Begin deze week vermoorde V de Franse studente.  De buurman ontkende eerst dat hij haar wurgde en neerstak, tot hij geconfronteerd werd met de bewijzen. Een bebloede sok in een vuilniszak deed hem de das om.

De man werd in het verleden twee keer veroordeeld voor verkrachting.

Mondiaal Nieuws

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Ook in België maakt een zedendelinquent een einde aan het leven van een jonge vrouw

 1. Vrouwen blijven loslopend wild voor perverse roofdieren. Op bescherming hoeven ze niet te rekenen… die bescherming is er alleen voor het ongedierte.

  Like

 2. Wees eens geil,neem een bijl en een tik,weg pik,het enige waar dat uitschot recht op heeft.

  Liked by 1 persoon

 3. De enige oplossing en met gunstige bijwerking dat het de goedkoopste is! De doodstraf!

  Like

 4. Chemische castratie zodat ze geen lustgevoelens meer krijgen ever.
  Dit tuig met dat foute DNA mag zich niet voortplanten want ze fokken gelijk als konijnen die we ook weer moeten onderhouden want parasiteren en verkrachten is dat bij volk vastgelegd in hun genen ook wel dna genoemd . Onze politici noemen dat cultuur waarvan onze o’zo correcte met name linkse politici denken dat ze middels een goede integratie kunnen veranderen terwijl de grootste mongool weet dat je dna niet kunt veranderen maar hooguit terugkruisen dmv van goed sperma inbrengen bij hun vrouwvolk net zoals ze met hun koeien gedaan hebben.
  Door lokale stieren met fout DNA laten ze hun koeien ook niet dekken maar ze halen sperma van goede stieren uit ons land . Als ze dat met die mensen daar niet doen zal het nooit wat worden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: