Nieuw

Onderzoek naar meer incidenten Michael P.

ZEEWOLDE – Met de vondst van het lichaam van Anne Faber is het einde van het onderzoek naar Michael P. nog allerminst in zicht. Politie en justitie bekijken nog honderden tips en richten zich daarbij ook op enkele incidenten in de omgeving van Den Dolder.

Heeft verdachte P. vaker toegeslagen toen hij in de afgelopen maanden de forensisch psychiatrische instelling Altrecht Aventurijn verliet?

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/804077/onderzoek-naar-meer-incidenten-michael-p

 

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Onderzoek naar meer incidenten Michael P.

  1. Reinier Vangie // oktober 13, 2017 om 13:43 //

    Het OM heeft letterlijk overal schijt aan. Na die monsterlijke vrijlating van dat stuk ongedierte heeft citaat uit de telegraaf van 13 oktober weer zo,n beest los gelaten.””’Te gevaarlijke’ Leidenaar vrijgelaten.”” http://www.telegraaf.nl/nieuws/805881/te-gevaarlijke-leidenaar-vrijgelaten

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: