Nieuw

Niet alleen Harvey Weinstein

Weinstein wordt momenteel aangeklaagd voor misbruik van zijn positie in Hollywood om vrouwen seksueel te benutten, in het bijzonder modellen en actrices. Weinstein, die in de loop der jaren veel geld heeft gedoneerd aan democratische kandidaten, wordt nu door minstens 20 vrouwen aangeklaagd, die zeggen dat hij hen seksueel misbruikt heeft.

De New Yorker heeft een smeuïg artikel geschreven met grafische details over Weinstein’s seksuele wangebruik van meerdere vrouwen, waarvan drie hem beschuldigen van verkrachting.

Er wordt gezegd dat het feit dat Weinstein deze vrouwen misbruikten een open geheim was onder de Hollywood-elite. En hij is ver van de enige. De entertainmentindustrie is en was gevuld met mannen die altijd hun positie hebben gebruikt voor seksuele escapades, en hoe vaak hebben we niet gehoord over mooie vrouwen die via de slaapkamer moesten om filmrollen en werk te krijgen… en niet alleen in de filmindustrie.

Weinstein moet op een zeer belangrijk persoon zijn tenen hebben getrapt.

De rapper R. Kelly is in juli aangeklaagd voor het leiden van een ​​sekscult in zijn huis.

De legendarische filmregisseur Woody Allen maakt ondanks zijn schandalen van seksueel misbruik nog steeds succesvol films. Allen werd aangeklaagd voor seksueel misbruik van zijn toenmalige 7-jarige adoptiedochter. De zoon van Allen, Ronan Farrow – die schuilt gaat achter het New Yorker-artikel over Weinstein – schreef verleden jaar een kolom waarin hij de betrokkenheid en het verzwijgen van de media beschreef die op de hoogte waren van zijn vaders wangedrag. Maar Allen is nog steeds welkom bij de Hollywood-elite. Zijn komende film “Wonder Wheel” heeft Kate Winslet en Justin Timberlake in de hoofdrollen.

De regisseur en producent Roman Polanski werd beschuldig van drogeren en verkrachting van een 13-jarig meisje in 1977. Hij bekende later, maar ontweek gevangenisstraf door naar Polen te vluchten. Meer vrouwen hebben hem later beschuldigd, maar dit heeft niet belet dat hij nog steeds populair is in de filmindustrie.

Mark Salling, de voormalige ster van “Glee”, bekende eerder deze maand dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan kinderpornografie.

Acteurs Corey Feldman en Corey Haim hebben gezegd dat ze als kinderen herhaaldelijk seksueel misbruikt zijn door mannen in de filmindustrie.

Regiseur Victor Salva erkende dat hij schuldig was aan vijf beschuldigingen van seksueel misbruik van een 12-jarig kind.

De acteur John Travolta is ook vele malen aangeklaagd voor seksuele misdrijven. Zijn verzekeringsmaatschappij heeft in 2013 84.000 dollar uitgekeerd als een “doekje voor het bloeden”. Tenminste zeven verschillende mannen hebben Travolta beschuldigd van seksueel misbruik van hen.

Tucker Carlson zegt dat het Ministerie van Justitie de Hollywood-cultuur op “systematisch seksueel misbruik” moet onderzoeken:

Bronnen:

https://www.newyorker.com/news/news-desk/from-aggressive-overtures-to-sexual-assault-harvey-weinsteins-accusers-tell-their-stories?mbid=social_twitter

https://www.axios.com/harvey-weinstein-was-hollywoods-biggest-open-secret-2493659078.html

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Niet alleen Harvey Weinstein

  1. Zal allemaal wel maar als ik kan kiezen tussen een briljante onogelijke troela voor mijn hoofdrol of een godin met blonde tetsers die op een kutdag even onder mijn buro kruipt om me uit de sokken te helpen dan weet ik ’t wel. Geen enkele beroemdheid is op die plek gekomen zonder op gepaste tijden tegen de baas te fluisteren: ‘nietimmehaar, nietimmehaar!’. Zelfs die geit met die fietschauffeur verdenk ik ervan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: