Nieuw

Migrantenbende kaapt een supermarkt  – en beheert het twee dagen

Het nieuwe spannende Zweden – Na een week van gewapende bedreigingen en mislukte chantagepogingen werd de levensmiddelwinkel van het echtpaar gekaapt. De bende gooide het personeel eruit en hield de winkel twee dagen in bezit, voordat de politie er een eind aan maakte.

– Ik werk al heel mijn leven in Malmö, maar dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, zegt Mats Attin, stationsbevel van de Malmö politie tegen Sydsvenskan.

De bende had al gedurende weken de eigenaars van een winkel in het centrum van Malmö belaagd, met gewapende bedreigingen probeerde ze het echtpaar geld af te persen, zonder resultaat. Maar nadat de bende hun thuis had opgezocht vluchtte het echtpaar naar vrienden in Gotenburg en lieten bekenden de winkel runnen.

– Op woensdag kwam de bende terug naar de winkel. Ze gingen de winkel binnen en namen het over. Met andere woorden, ze gooiden iedereen eruit die daar werkten en verkochten de goederen zelf. Ze hebben een winkel gekaapt, zegt politiebevelhebber Mats Attin.

Aangezien ze niet bij de kassa konden komen lieten ze zich contant betalen of via de betaalapp Swish. Pas op donderdag maakte de politie een halt aan de nieuwe carrière van de bende.

De mensen die uit de winkel werden gegooid durfden het niet bij de politie te melden en het was pas toen de informatie de eigenaars op donderdag bereikten dat de politie werd ingeschakeld

– We kregen het te horen en zijn met een groot aantal politieagenten naar binnen gegaan, en warempel, daar waren vier vreemden binnen. Je reinste Daltonbende. Ze waren net bezig de vakken weer met nieuwe goederen uit het magazijn te vullen, en we hebben alles op film. Dit heeft zich bijna twee volle dagen afgespeeld, zegt Attin.

Vier personen zijn in de winkel gearresteerd. Het zijn jonge mannen die bij de politie zeer bekendstaan.

Bron:

https://www.sydsvenskan.se/2017-10-13/gang-kapade-livsmedelsbutik-och-drev-den-i-over-ett-dygn

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Migrantenbende kaapt een supermarkt  – en beheert het twee dagen

 1. O ja, ze staan weer “bekend”.
  Van de politie hoef je het echt niet te hebben, dat weten we al sinds de 2e wereldoorlog.

  Liked by 1 persoon

 2. Komt dat nu door de BTW verhoging van 6 naar 9%?.

  Liked by 1 persoon

 3. Ondernemersgeest betrokken kapers: geschikt

  Like

 4. Laffe mietjescultuur oorspronkelijke Zweden: OOK geschikt

  Like

 5. Na ja, als ze gaan solliciteren kunnen ze in ieder geval zeggen dat werkervaring hebben.

  Liked by 1 persoon

 6. Ze hebben wel netjes de schappen gevuld, ze hebben toch 2 dagen gewerkt,zullen ze wel moe zijn, het is verdorrie treurig voor de winkel eigenaren die hard werken en die lamstralen je spullen verkopen

  Liked by 1 persoon

 7. Dit soort acties is ook ons voorland, hoor. Je kunt er op wachten tot ook hier de eerste mensen hun woning uit worden geknuppeld of zoals hier hun bedrijf kwijtraken. En onze politie zie ik nog niet zo doortastend optreden…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: