Nieuw

Marktkoopvrouw mag geen koffiekoppen meer verkopen omdat ze beledigend zijn voor moslims – en wordt verbannen van de markt

Een marktverkoopster, 56, is verbannen uit het stadscentrum omdat zij ‘Knights Templar’ koffiekoppen verkocht die beledigend zijn voor moslims.

Het is de marktkraamhoudster verboden om nog een kraam te hebben in het stadscentrum omdat zij beledigende koffiekoppen verkocht.

Tina Gayle is het verboden om nog langer een kraam te hebben op de Loughborough market omdat iemand over de koffiekoppen geklaagd heeft.

Ze vertelde dat de klager de gemeenteraad gezegd had dat de koffiekoppen van £6 beledigend waren en dat haar toen gevraagd werd om de koffiekoppen te verwijderen.

Toen ze weigerde om dat te doen ontving ze een brief waarin haar verteld werd dat ze helemaal niet meer welkom was op de markt en verbannen werd.

‘Normaal moet je eerst drie waarschuwingen krijgen’, vertelde Tina, ‘voordat je helemaal weggestuurd wordt. Maar dit was blijkbaar zo verschrikkelijk dat ik gelijk helemaal verbannen werd.’

Ze voegde daar aan toe: “Ik kreeg maar drie dagen om in beroep te gaan en dat is gewoonweg niet lang genoeg.”

Miss Gayle verkoopt al drie jaar zeldzame boeken in haar kraam, ze begon met de verkoop van de mokken om wat extra er naast te verdienen om de huur van 22 pond van haar marktkraam te kunnen betalen.

“Mijn klanten vinden het vreselijk wat er gebeurd is, dat de gemeenteraad bepaalt wat je wel en niet mag verkopen”, zei ze.

‘Er is nog nooit een moslim hier geweest om te klagen, ik geloof dat ik zelfs nog helemaal nooit een boek aan een moslim verkocht heb.’

The Daily Mail >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Marktkoopvrouw mag geen koffiekoppen meer verkopen omdat ze beledigend zijn voor moslims – en wordt verbannen van de markt

  1. Hoofddoeken zijn beledigend voor vrouwen, dus ook voor mannen die het goed met vrouwen voorhebben. Daar hoor je nooit iemand over.

    Like

  2. Er is nog nooit een moslim hier geweest om te klagen, ik geloof dat ik zelfs nog helemaal nooit een boek aan een moslim verkocht heb.’
    Voeg je mijn kampf toe aan je collectie ben je weer van harte welkom nog een tip komt ie .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: