Nieuw

Levensgevaarlijke Michael P. had affaire met begeleidster in kliniek

Door: Berend Sommer

Michael P. had in de psychiatrische inrichting in Den Dolder een relatie met zijn begeleidster. De verdachte achter de verdwijning van de vijfentwintigjarige Anne Faber kon de kliniek met gemak in en uitlopen.

Dat meldt De Telegraaf. Michael P. werd in 2010 veroordeeld voor de verkrachting twee vrouwen. In de psychiatrische kliniek in Den Dolder moest hij worden voorbereid op een terugkeer in de samenleving. In de kliniek knoopte hij echter een relatie aan met een begeleidster. Ook bezwangerde hij een andere patiënte.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/10/levensgevaarlijke-michael-p-had-affaire-met-begeleidster-in-kliniek-549040/

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Levensgevaarlijke Michael P. had affaire met begeleidster in kliniek

 1. polderboy // oktober 13, 2017 om 08:30 //

  De burgemeester van Zeist wil nu alles weten? Hij zit in het driehoeksoverleg, dus zou wel iets moeten weten over levensgevaarlijke lui in zijn gemeente. Maar goed, slim, om nu “het Ministerie” verwijtende, de vraag te stellen: “Waarom weet ik niks?”

  Uit directe ervaring weet ik van iemand dat die burgemeester helemaal niet geïnteresseerd is in burgers. Een zieke vrouw die buiten haar schuld op 59 jarige leeftijd in Zeist op straat kwam te staan, en een brandbrief naar die verdorven landadel schreef, werd gewoon doorverwezen en vervolgens keihard weggestuurd.

  Die burgemeester van Zeist is nu wel de laatste die iets wil weten van zijn burgers in gevaar.
  Hoe dat sujet daar ooit is gekomen, is niet op basis van zijn kwaliteit als burgervader geweest.
  Dat is een ambtenaar, die daar voor zijn eigen genot en meerdere glorie van zijn schoon moeder zit en de vorstelijke arbeidsomstandigheden.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 13, 2017 om 13:30 //

  Nou “de verkrachting van twee vrouwen.” Twee meisjes waren het, en ook een bijzonder detail; niet alleen vaginaal maar ook anaal !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: