Nieuw

Klokkenluider Special Forces loopt leeg over kapotte wapens en neukende diplomates

‘We moesten mee om kleedjes te kopen’

Ambassadepersoneel dat militairen gebruikt als loopjongens; beveiligers die op pad worden gestuurd met defecte wapens; ministers en leden van het koninklijk huis die worden bewaakt door niet-gecertificeerde medewerkers. Het is slechts een greep uit de misstanden die naar voren komen bij de aangifte van een klokkenluider tegen zijn commandanten bij Defensie. Vandaag doet hij op FTM zijn verhaal.

Lees verder:

https://www.ftm.nl/artikelen/we-moesten-mee-om-kleedjes-te-kopen?share=1

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Klokkenluider Special Forces loopt leeg over kapotte wapens en neukende diplomates

 1. Duchesne // oktober 13, 2017 om 08:31 //

  Dit is een gevolg van politieke benoemingen op verantwoordelijke functies, onwil en onvermogen gecombineerd met een enorm ego en totaal gebrek aan ruggengraat.
  Kom je overal tegen waar de geldkraan van de overheid stroomt en de leiding door de politiek word voorgedragen en benoemd. Leger, Politie, ministeries, semi Overheid, burgermeesters, rechters etc….

  De wereld zit vol met figuren met Duits bloed, trappen naar onderen en likken naar boven.

  Bij special forces herken je gemotiverde mensen, die hoef je niets te vertellen over drankgebruik, onderhoud van materiaal of enig ander iets zoals matrassen in de post om te slapen op wacht….die weten wat wel en niet kan uit zichzelf. Zoalang als op de opleiding van het leger rekruten moet worden geleerd de tanden te poetsen en zichzelf te wassen omdatde opvoeding dat heeft overgeslagen en het eigen wezen dat niet als relevant ziet is het triest, diep triest. Drie tot zes maanden na het leren tanden poetsen lopen deze kinderen met geweren met kogels te schieten in een vreemd land, opbouwmissie noemt men dat.
  De diplomatieke wereld is een soort tienervakantieen arrogzntie en diplomaten gaan hand in hand, heeft alles te maken met de bron waaruit men put voor dit soort functies, een bron waar arrogantie met de moedermelk word meegeleverd.

  Alleen kompleet maaien, afbranden en opnieuw planten lost dingen op, ego’s en eigenduk krijg je niet weg met argumenten en redelijkheid.

  Liked by 1 persoon

 2. De Amerikanen hebben tenminste alles nog in plastic, wij zijn een land van bordkartonnen kazernes en opblaasbare tanks. Trainingen geven we met Legopopjes en we leren onze soldaten om Joemapangpang te brullen zodat er niet geschoten hoeft te worden als ze al echte gevaarlijke kogels gehad zouden hebben. U kijkt naar een heel, heel duur betaald toneelstuk.

  Ik herinner mij uit Seedorf te Duitsland een van de Red Alerts van de Nato, waarbij je tot op het laatst in het ongewisse werd gelaten of ’t een oefening danwel voor het echie was, dat er een percentage inzetbaarheid van de manschappen was van iets van 60%. De rest zat ziek thuis na verlof, had mutatie gymschoen, kon dus slecht lopen of mocht wegens haarpijn geen helm dragen. Toen al een stelletje uitstekende crisisacteurs. Jammer dat er nog geen Legopopjes waren want dan hadden ze de inzetbaarheid op 100% gehad.

  Het materieel stond voor het grootste deel al maanden in de garage omdat de bestelde banden of rupsbanden nog uitgevonden moesten worden of omdat de hele meuk zo was doorgeroest dat de stukken en brokken alleen met zo’n groene blubber, blanco of zo genoemd waar je ook je canvas mee moest onderhouden, aan elkaar gelijmd zat en nog niet droog was.

  Vanzelfsprekend werden de rapporten wat leuker gemaakt voor ze naar het hoofdkwartier in Nederland, Ermelo dacht ik, werden gestuurd want er moesten nog wat leuke baantjes, sterren, strepen en medailles onder de jeneverkruisdragers worden verdeeld.

  Like

 3. Voor de duidelijkheid, die Red Alert speelde in 1967, misschien wel rond 13 oktober, dus ze hebben er op de dag af in 50 jaar geen kut aan gedaan. Nu hebben ze een vliegtuig gekocht dat 40 roodjes waard is en waar ze 4 miljard voor betalen zodat er 2 miljard onderweg afgeroomd wordt en verdeeld onder de armen op nummerrekening in Qatar en omstreken. Veel interessanter dan die 3 dubbeltjes voor een kogel die ze kunnen jatten. Industrie, politiek en hoge ambtenaren, al dan niet in uniform, hoe heet zo’n maffiaclub ook weer.

  Like

 4. Duchesne // oktober 13, 2017 om 09:48 //

  “…slag pin kapot….” zomaar een vraag, je krijgt ergens waar het keihard nodig is een vreemd wapen, je bent specialist in persoonsbescherming en goed geoefend met wapens en je loopt met een kapot pistool twee missies rond??? Geen 5 minuten over gehad op de wc?
  Volgens mij haal je het ding even uit elkaar en maakt je alles schoon, controleert het geval op slijtage, bramen en scheurtjes in de loop, werking van alle onderdelen, toestand van de munutie…hoeveel moeite is het om even uit de auto te stappen, ene deken rond het wapen te wikkelen en een schot of wat te lossen…..dan zie je toch dat het ding niet in orde is…….

  Je mag natuurlijk verwachten dat je goede spullen krijgt, maar er zit ook een stukje persoonlijke verantwoordelijkheid in en volgens mij begint dat met het aanpakken van het voorwerp. Niet professioneel dus, wat aan de rest van het verhaal verder niets afdoet.

  Sorry Bro

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: